Şimdi Ara

AUDI A4 B9 (ANA KONU) (542. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
11.860
Cevap
139
Favori
981.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 540541542543544
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba, sizden yardım almak için üye oldum diyebilirimAUDI A4 B9  (ANA KONU) 

2017 Audi A4 1.4 TFSI Design sahibiyim. Neredeyse hiçbir zaman S/S devreye girmiyor. Bagajdaki 58 Ah akünün değişim zamanı gelmiş sanırım.

Varta 60/70 Ah Silver Dynamic AGM akü almayı düşünüyorum. Akünün araca tanıtımını nasıl yapacağız?

Teşekkürler..

• Kaportadaki taş hasarları için son 2 aracım (Passat, A3) için yetkili servisten küçük kutularda vernik ve boya alırdım.

A4 aracım için LY9C kodu ile aşağıdaki ürünü sipariş ettim. Kullanmadığım verniği saymazsak eğer yetkili servis fiyatı 200 TL üzerinde iken bunu 5'te 1 fiyatına aldım ve memnun kaldım. Rötuş yapacaklara öneririm..

• blue marlin kullanıcısına yanıt

teşekkürler, bana da lazım böyle bir ürün. epey taş lekesi var çünkü.

boya kodu nerede yazıyordu bizim araçların? ibis beyazı benim avant...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapriceClassic -- 16 Haziran 2022; 22:35:5 >

hoşgeldiniz, bilgisayara bağlanması lazım. obdeleven vcds vs. kodlama işi yapan yerlere rica ederseniz yaparlar. büyük akücülerde de olabiliyor böyle bir cihaz. aranız iyiyse yetkili serviste olabilir tabii. sizde varsa cihaz kodları yazarım, şu an elimde yok.

yalnız SS devreye girmemesi aküden farklı bir sorun olabilir. benim 2 gün yattımı takviyesiz çalıştırmayan akümle bile biraz yol yapınca devreye giriyordu.

• CapriceClassic kullanıcısına yanıt

stepne havuzunda aracın tüm bilgilerinin yazdığı etiket olmalı. Aynı etiket servis kitapçığının ilk sayfasında da oluyor (benim birinde vardı birinde yok).

İbis beyazı olduğuna eminseniz LY9C. Opak renkte vernik uygulanmaz ancak sertleştirici ile karıştırılması gerekir. Sertleştirici olmadan da kuruyor ama tam anlamıyla kuruması zaman alıyor.

AUDI A4 B9  (ANA KONU)

Boya kodu belirtildi.

Rötuş yapmadan önce kutuyu çokça sallamayı unutmayın. Hasarlı yere hafif hafif dokunarak boyarsınız.

• OzzY® O kullanıcısına yanıt

Günaydın, anladım. Çok teşekkür ederim.

O halde varta aküyü alırsam eğer model, kapasite, CCA gibi bilgilerin fotoğrafını çekeyim. Program sahibi bir yerden örneğin aracın bakımını yaptırdığım özel servisin bilgisayarından tanıtım yaptırayım.

• Arkadaşlar, yararlı bir bilgi paylaşayım:

Araçlarımızın ücretli otoyol ve köprülerden geçişlerinde ödenmeyen HGS borçları yıllar içinde çok yüksek meblağlara çıkıyor. Öğrendiğime göre avukatlık ücretinin pahalı olması nedeniyle örneğin 50 TL borç, 5000 TL olabiliyor. Ben geçmişe yönelik şöyle kontrolü sağladım:

"İnternet vergi dairesi" üzerinden geçmişte sahip olduğunuz 20, 30 ... tüm araçların plakaları ile tescil ve terk tarihlerini öğrenirsiniz. Sonra bunları "Karayolları Genel Müdürlüğü Geçiş İhlal Sorgulama" kısmından sırayla sorgularsınız. Kaçak geçiş varsa geçişin yapıldığı tarihte aracın sahibi sizseniz eğer, borcu ödersiniz, değilseniz o halde diğer sahibi borçlu olacaktır. Gerekli linkleri aşağıya ekliyorum.

AUDI A4 B9  (ANA KONU)webihlaltakip.kgm.gov.tr
    KGM - Geçiş İhlal Sorgulama
    https://webihlaltakip.kgm.gov.tr/WebIhlalSorgulama/Sayfalar/Sorgulama

Rica ederim. Loglarda buldum ne yaptığımı.

Adaptation

Control unit: 19 Gateway

Name: Battery_Adaption

Values:

Battery_capacity:

Old value: 79

New value: 80

Battery_technology:

Old value: EFB_Batterie

New value: binaer_AGM

Battery_manufacturer:

Old value: TU3

New value: VAO

Battery_serial_number:

Old value: C61021L358

New value: A14F211083

• OzzY® O kullanıcısına yanıt

Hemen not ediyorum. Çok teşekkürler, selamlar..

• Cevaplar için teşekkürler… dediğiniz yere bakıp emin olduktan sonra sipariş vereceğim…

@OzzY®

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapriceClassic -- 18 Haziran 2022; 8:54:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğuş Oto Esenyurt - 90 bin bakım 4.800 TL

AUDI A4 B9  (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurFB1453 -- 20 Haziran 2022; 8:54:9 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar audi a4. 2018 model 2.0 tdı 190 beygir ile 2.0 tdı 190 quattro dizel arasındaki fark nedir 4 ceker haricinde? Bir araç buldum 190 beygir ama quattro degil. Bu aracın zevki quattro ilemi cıkar yoksa olmasada olur mu ? Bircok bulduğum araç donanımsal olarak iyi lakin quattro degil. Quattro olanların km si yüksek ve donanımsal olarak biraz daha aşagısında. Yani demem şudurki illa quattro olmalımı yoksa 2.0 tdı 190 ps de aynı zevki verir mi ?

• Akdemir51 A kullanıcısına yanıt

quattro yani 4 çeker dışında bir fark yok.

quattro şart değil tabi ki ancak zevk almak istiyorsanız, gaza yüklenince arabanın yere yapışıp uzamasını istiyorsanız, virajlarda aracı zorlamayı seviyorsanız quattro almalısınız. yok ben normal bir sürücüyüm, bu yakıt fiyatlarıyla zaten gaza nasıl basayım diyorsanız o zaman quattro olmasa da olur.

şahsi fikrim, eğer 2.0 mtvsi ödeyecek olsam aracın 4 çeker olmasını isterdim...

Quattro denk gelene kadar beklemek imkanınız varsa bir süre daha bekleyin derim. İllaki istediğinize yakın bir araç denk gelecektir. 2.0 tdi 190hp alabiliyorsam quattro almak isterdim. Dolu araç elbette daha keyif veriyor, insan donanım da istiyor fakat quattro da farklı bir şey. Yağmurda karda çamurda güven unsuru bile fark yaratır.

Arkadaşımız Almanya'daydı galiba üstadım. MTV ÖTV gibi kabuslarımız yabancı :-))

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt

oouuppsss!AUDI A4 B9  (ANA KONU) 

Evet yeni geldim şimdilik almanyada yasıyorum 😂 yoksa bende cok iyi biliyorum ötv mtv yi😂 26 yıl istanbulda yaşadım şimdilik buralardayız . Türkiyede hayalini bile kuramadıgım arabayı burada almayı planlıyorum. Hakkımızda hayırlısı olur insallah 😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akdemir51 -- 21 Haziran 2022; 19:41:6 >

Evet benimde öyle düşüncem var lakin audi araçları cok degişik yapmış. Örnegin bir araçta hayalet gösterge var ön park sensöru yok koltuklar manuel. Digerinde normal göstergeler var kliması otomatik degil koltuklar elektirikli baldır destegi yok direksiyonu farklı. Ben istiyorum hayalet ekran otomatik klima baldır destegi ve beyaz renkte orta düzeyde bir araç alayım. Ama bunların quattrosunu bulamıyorum. Zaten cok az sayıda satılıyor quattro ondada fazla donanım yok. Donanım olanlar genelde 2.0 tdı normal olanlar. Ayrıca ben sedan kasa istiyorum limuzin diyorlar. Burdakiler hep avant modeline biniyor. Degişik millet

• 
Sayfa: önceki 540541542543544
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.