Şimdi Ara

Audi A4 aracımız çalındı (torpidoda yedek anahtar bırakmayın)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
6.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,
    3 yıldır gözüm gibi baktığım, üzülerek de olsa satmak zorunda kaldığım audi a4 aracım, henuz satılmadan dün sabah evimin önünden çalındı. Torpidodaki gizli yerde bulunan 3. anahtar kullanilarak çalmışlar.
    Istanbul Ataşehir örnek mah. Deydi aracım. öğrendiğime göre 1 ay icinde 30 a yakın aynı model araç çalınmış bu şekilde. Aracın kaskosu vardı. 1 ay icerisinde bulunamazsa kaskodan para almayı bekleyeceğiz artık.
    Başına böyle bir iş gelen, çalınıp bulunan araç sahipleri varsa veya bu konuda tecrübeleri olanlar varsa tavsiyelerini alabilirim. Özellikle kaskodan para alma sürecinde.



  • Hocam dogus oto bununla alakali mail falan atmisti, bilgilendirilmediniz mi son zamanda? Cok gecmis olsun
  • Çalınan araç bulunur ama hayır gelir mi bilmiyorum ya parçalıyorlar yada pert motor vs takıyorlar iç aksanı komple değiştiriyorlar forumdan bi arkadaşın konusu vardı yakın zamanda çalınan arabasını geri gelmiş birinin konusu vardı atan olursa faydanıza olur ben bulamadım...
  • torpidoda yedek anahtarmı bırakılır
  • Araç yetkili servis bakımlı olmadığı için dogus otodan bana bildirim gelmedi. Bu tip hırsızlık yapıldığını araba çalındıktan sonra öğrendim. Meğerse yedek anahtar ve para çantası anahtarı tabir edilen anahtar birleşince araç çalıştırılıyormuş. Tek başına anahtar calıştırmıyormuş. Hırsız arabayı benden daha iyi tanıyormuş.
  • Demek ki bakımlarını doğuş oto da yaptırmazsan hırsızlık uyarısı bile vermiyor. Çöle düşsen bir bardak su vermez derler ya. Geçmiş olsun
  • Gecmis olsun,yedek anahtarlari arabanin icinde tutmanin anlami nedir?

    Edit:Siz birakmamissiniz,gizli anahtarmis.Simdi anladim.Tekrar gecmis olsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***Leopard*** -- 28 Ağustos 2016; 12:36:23 >
  • Aylardır bununla ilgili haberler konular geçiyor hiç mi görmediniz hocam ya Geçmiş olsun...
  • Hocam forumu takip etmiyorsun galiba. Daha 1 ay önce bunun haberi yapıldı. Neyse geçmiş olsun.
  • Kasko yedek anahtar olmadan ödeme yapıyor mu hocam merakımdan soruyorum
  • Geçmiş olsun, yatın kalkın kasko olduğuna şükredin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TryToBe

    Kasko yedek anahtar olmadan ödeme yapıyor mu hocam merakımdan soruyorum
    geçmiş olsun, bunun haberi yapılalı baya oluyor, arkadaş yedek anahtarı torpidoya koymamış, çoğu audi sahibinin bilmediği 3. anahtar varmış orada, ama hırsızlar biliyor tabi, sonradan öğrenen audi sahipleri anahtarı çıkarttı oradan ama demek halâ bilmeyenler varmış
    http://www.hurriyet.com.tr/luks-otomobildeki-ikinci-yedek-anahtar-hirsizlarin-isini-kolaylastirdi-40029556




  • Forumu hep takip ederim. Başlıkta Audi gordugum zaman hemen girerim. Ama hiç görmedim böyle bir başlık. Haberleri de hergün takip ederim ama genelde internet üzerinden. Ama hiç mi denk gelmedi böyle haber. Olacağı varmış derler ya aynen öyle oldu işte maalesef. Istanbula geleli 2 sene oldu. İlk darbeyi böyle yedik.
  • Kasko anahtarlı araba hırsızlıklarında ödeme yapmıyor diye biliyorum geçmiş olsun. Keşke plakayı falan da yazsaydınız elimizden geldiği kadar yardımcı olurduk. Köprüleri otobanları soruşturun bir varsa Hgs Ogs vs.

    Bu arada bu özellikten pek çok kullanıcının haberi yok, A4'lerin torpido içine oluyor, normalde alınması lazım ama bilinmediği için olmuyor.

     Audi A4 aracımız çalındı (torpidoda yedek anahtar bırakmayın)

    Bu da bizden bir konu;

    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=112883360&p=1&anchorToGo=112883360#112883360



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şıh Hazretleri -- 28 Ağustos 2016; 12:38:31 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TryToBe

    Kasko yedek anahtar olmadan ödeme yapıyor mu hocam merakımdan soruyorum

    Kasko kolozlarında anahtarlı çalınma diye bir seçenek var. Benimki genişletilmiş kasko olduğu için yazıyor normallerde varmı bilmiyorum, şirket ergo.
  • Şıh Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Hocam A4 ler için mi yoksa diğer audi modellerinde de var mi, nerden araştırıp bakabiliriz? Örneğin bendeki arac audi a3 sedan, olmadı servise soracağız.
  • Kasko sizden iki anahtar ister, ikiside yanınızdaysa birley yapamaz, anahtarla çalındı olarak görülmez, bu durum biraz farklı kaskonun izliyiceği yokda bundan dolayı farklı olabilir, 3.anahtar gizli bir şekilde duruyor kullanıcı bunun farkında olmadığından ve bilgi verilmediğinden dolayı kasko ödeme yapabilir bu durumda, 30 gün içinde bulunmadıysa.
  • neilblack kullanıcısına yanıt
    O konuda pek bilgim yok hocam, sosyal mecradan bildiğim kadarıyla. Fakat torpidoya bir bakın, resimdeki tarzda bir adaptör var mı? Olmadı Audi'ye mesaj atabilirsiniz veya da telefon açabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şıh Hazretleri -- 28 Ağustos 2016; 12:43:21 >
  • Kasko konusunda anahtarı torpidoda biraktin senin suçun falan deyip ödeme yapmazsa diye çekince var sadece. Tabiki tek tesellim kasko olması ama onu da alamayacagımdan endişe var. Kasko şirketi sompo japan diye bi sirket. Cevredekiler sorun cikarabilir diyorlar ama bakalım. Bu konularda bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Luti

    Kasko konusunda anahtarı torpidoda biraktin senin suçun falan deyip ödeme yapmazsa diye çekince var sadece. Tabiki tek tesellim kasko olması ama onu da alamayacagımdan endişe var. Kasko şirketi sompo japan diye bi sirket. Cevredekiler sorun cikarabilir diyorlar ama bakalım. Bu konularda bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim.
    geçmiş olsun, aracın kitapçığında falan yazıyorsa sıkıntı çıkarabilirler sanki.?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.