Arkadaşlar merhaba, 2-3 gün oldu 2019 model A3 30 tfsi aldım. Araçtan memnunum şu an için ancak cep telefonumu bir türlü bağlayamadım. Aldığım kişi biz bağlıyorduk dedi ben menülere giriyorum karşıma aşağıdaki ekran geliyor. Bir yerden aktif hale mi getirmem lazım yardımcı olabilir misiniz. Teşekkür ederim. ![]() |
Audi A3 Bluetooth Bağlantısı

-
-
Bilgisi olan arkadaşımız yok mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sistemi güncellemen gerekebilir.. vcds kablosu (yada obdeleven cihazı) pc sdcardın varsa ende yapabilirsin yoksa servis yapması lazım 1500-2000tl civarıydı yazılım guncelleme-emin değilim (tabii cihazda sorun olmadıgnı varsayıyorum)
kısaca sistem menusune girip donanım kodunu bu siteye girip MIB-Helper.com - VAG Infotainment System toolset son yazılımı indireceksin.bunu sd carda atıp sistem menusunden firmware update edeceksin. sonra vcds ile adaption yapacaksın..
yazılım atma buradaki videodaki gibi.. Audi MIB2 MMI firmware upgrade & free update download (eğer yerleşik amfin varsa yani fabrika çıkışı bose yada harman cardon ses sistemin varsa onuda vcds ile kapatacaksın yoksa amfi gidebilir amfin yoksa videodaki kapatma işlemini yapmana gerek yok)
sonra yazılımla hatalar olusacak araçta onuda vcds ile çözmen gerek..Fix SVM code B201A - Checking software version management hex kodunu değişirmek lazım..
bunları yaparsan problemin çözülür gibi..
toplam 25- 30 dakıka suruyor dediğim gibi donanım orunu yoksa yapabilirin varsa problem daha buyuk..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 16 Temmuz 2025; 23:32:30 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X