Hocam 2 silindir yazısının olduğu fotoğrafı çekmişim ama boştakini çekmemişim bir türlü |
AUDI -A3- 35, 1.5TFSI-150 hp (211. sayfa)

-
-
Kastettiğim aslında efficiency değil de Drive select ekranında coasting kapatılıp açılabiliyor diye biliyordum. Bende drive select olmadığından coastingi açıp kapatma menüsüne ulaşamıyorum. Büyük ihtimalle vagcom ile devreye sokulabilir yapılmıştır. Bu da 2019 sonrasında coastingin açık olmasının delili sayılabilir. 2019 sonrasında da coasting istenmediğinde kapatılacak bir menü yoktur. araç ayarlarında coasting ile ilgili bir menü bulamadım.
-
Normalde auto kullanıyordum ama bu akşam denemek için efficiency olarak kullandım. Araç ayağımı gazdan çektiğim an boşa atıyor. Auto modda bu kadar olmuyor ama efficiency’de sürekli boşa alıyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tecrübe paylaşımınız için teşekkürler. Yazlıklar eskiyince ben de pilot sport alacağım. Kış lastiği konusunda test sonuçlarına bakarak bridgestone düşünüyordum ama eapantherea nın mesajı sonrası contiyi de radara aldım.
-
Teşekkür ederim. Benim aracımda dediğim gibi boşa alma gibi bir durum söz konusu değil hiçbir şartta. Sadece iki silindiri kapatıyor bu tarz durumlarda. 2018 design+prestige.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimiferhat -- 8 Eylül 2021; 0:36:31 > -
Arkadaşlar 2014'ten beri a3 sedan kullanıcısıyım şu anda 2020 35tfsi sport paket beyaz aracım var lakin iç işleri bakanının talimatları doğrultusunda :) q3'e geçiş yapacağım, düşünen olursa özelden mesaj yoluyla bana ulaşabilir..
-
bende 8V A3 satıp F3 Q3 aldım içişlerine sustu
-
Aynı aracın yerden yükseğine 2 katı fiyat ben vermem. 2 litre 4x4 olur, o başka.
Hocam o durum nedir, yillik gelirden oturu bir durum mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bosa aliyordan kasit arac vitesi n ye cekmiyor o bildiginiz manueldeki boş vites degil , yelken modu arac dusuk tuketimle saliyor kendini rampa olmayan yerde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yani haklısınız tabii N ye cekmiyor paylaştıgım resimde de zaten D de vites. Şöyle düşünün yolda giderken Düz vitesteli aracta ayagınızla debriyaja basılı tutmussunuz. Vites takılı ama araç boşta aslen. Bu yüzden devir saati 1.000 in altına geliyor diye düşünüyorum
gir youtube'a Scotty Kilmer diye bir arat. adam sana Audi'nin ne olduğu gayet net ve açık analtır
-
Ortalama hız 125 km
Güzergah: İstanbul - Bodrum
Otobanda 170-190 arası, sonrası hız sınırlarında yolculuk, 4 kişi çakılı bagaj, klima açık 6.7 ortalamayla geldim dün.
yok hocam aslında hiç öyle sesle gelmiyor. sadece geriye doğru bir salınım yapıyor. anlam veremediğim. hold olmamasına rağmen d ye alınca gaz vermeden çok hızlanmıo araç anlamadım
-
Merhaba,
2020 model audi a3 35tfsi + design paket almak üzereyim.
Tek merak ettiğim bu modellerde torsiyon çubuğu mu var? Kafam karıştı, bazı yerlerde 150ps olan hiç bir modelde torsiyon yok yazıyor, bazı yerlerde de makyajlı 35tfsi larda torsiyon var yazıyor.
Bilen kullanan birisi yazabilir mi işin aslını.
Teşekkürler
150ps olan tum modeller bagimsiz hocam, design yerine sport almanizi tavsiye ederim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vw grubunun yelken modu kendileri
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X