Şimdi Ara

AUDI -A3- 35, 1.5TFSI-150 hp (189. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
12 Misafir (4 Mobil) - 8 Masaüstü4 Mobil
5 sn
6.015
Cevap
79
Favori
442.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eapantherea

Hocam 2.0 tdi a4 leri de ucurdular mi? Uzunca bir donem 1.6 motorlu c serisi ile ayni rakamlara satiyorlardi, su an var mi oyle bir mantik? Yoksa onu da a6 parasina mi satmaya calisiyorlar diger modelllerde olan sacmaliklar gibi?

590 civariydi fakat A4 hic bir zaman radarimda olmadi.

Bu fiyatllarla sadik bir audi kullanisi olmama ragmen audinin kapisindan gecmem.

Mercedeste %7 sadk kullanici indirimim var audi onu

bile yapmiyor yuksek marjla calistigi halde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EUS E kullanıcısına yanıt
    Yüzde 7 sadık kullanıcı indirimi nasıl oluyor ? merak ettim, bu ara Mercedes daha çok ilgimi çekmeye başladı.
    Param olsa 980 bin civarı yeni e kasa kaçırmazdım 🙂
  • Arkadaslar kavrama problemo cikartmama gibi bir durum olmasi imkansiz yazilim ile kavrama kullanima bagli olarak degisen birsey islak tipte bunun suresi uzar sadece daha sonra gine cikarir manuelde nasil debriyaj bir sure sonra siyirmaya basliyorsa bu dsg dede olucak bunu problem olarak gormeyin mecbur asinicak olan bir parca kavra birak kavra birak zamanla asinip siyirmaya basliyor bunun suresini uzatmak sisin elinizde
    Sıkısik trafikte manuele almaniz şart surekli kavratmamak icin yoksa dsg ikidebir 1 2 1 2. Vites yapiyor isiniyor ve isinca daha cabuk asiniyor . Ben 25k da kavrama bitirende gordum 150 k da bitmeyende var suan 220 k da golfte var ne silkeleme ne titreme var.Bunun sans isiyle alakasi yok kullanimla alakali .Eski dsg problemleri yok artik cok fazla eskiden mekatronik problemi vardi o gercekten problemdi kart arizasi veriyordu.Suan sadece kavrama yipranmasi var neredeyse onunds fiyati iyi niyet garantisiyle 3 bin tl felandi .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eapantherea kullanıcısına yanıt
    Sinan kocta bahsetmis arabanin deli gibi yol sesi aldigindan bu a3 lerdr kronik bir ugultu var :)

• Android Auto, car play ve navigasyon için torpido içindeki mib2 üniteyi değiştirmeyi düşünenlere kötü haberim var. Bu işi yapmış iki kişiye sordum. Ikisi de önermedi. Orjinal olmayan kablolarla bağlı yapılması, yazılımı kırılan ünitenin arada hata veriyor olması, telefon kabloyla bağlı iken şarj dolumu tamamlanmak üzere hata verip android auto nin kapanması gibi sorunlar yaşamışlar. Yaptırmak isteyenler bu iddiaların doğruluğunu da sorgulayarak haraket ederlerse faydalarına. Bu arada cracklenerek takılan üniteler iki tipmiş. Hayalet ekranı destekleyen ve desteklemeyen olmak üzere. Bu arkadaşlar işlemi piyasada bilinen istanbuldaki meşhur elektronikçide yaptırmışlar. Isciliklerine bir lafı yok. Bilginiz olsun.

• AA3437 kullanıcısına yanıt
    Bazi yerler crackleyerek yapar bazi yerler orjinal lisansiyla cakar . Ender elektronikte mib 2 veya mib 2.5 unitede bole bir sorun cikcani sanmiyorum

• ironwrist34 kullanıcısına yanıt

Orası da cracklenmiş ünite takıyor sonuçta. Geri bildirim aldığım kişiler orada taktırmış. Neyse bu işten şimdilik vazgeçtim. Ayrıca birinci elden ünite satan yer de buldum, şifre kırıp oraya ürünü gönderdiğini söyledi. Sizin bahsettiğiniz lisanlı ünite satan yer neresi?

Benim bilsigim ender elektronik var siz orasi oyle diyorsaniz baska bilmiyorum birde opsiyonelotomotiv var

Hocam yanlış anlaşılmamı önlemek adına bir düzeltme yapmak isterim. Sonuçta forumu bir sürü insan okuyor, okuyacak. Kimseyi yanlış yönlendirmek istemem. Ben epeydir bu konuyu araştırıyorum. Kanaatim şu ki Ender Elektronik bu işi yetkili servisten daha iyi biliyordur. Çünkü en azından uyguluyor. Buradaki sıkıntı nerde cihaz bulduysam hepsi şifresi kırılmış çıkma üniteler olması. Daha lisanlısını görmedim. Yoktur diyemem, elde ettiğim bilgi bu kadar. O yüzden bu işlemi yaptıracaklara faydası olsun diye edindiğim bilgileri paylaştım.

Sisin gordunuz urunler epey tarzi yerden 200 euroya temin edilen urunler bence enderdeki urunler sifir sase kodu ile almanyadan siparisle gelen urunler hicbir sekilde sifresi kirilmis yada o tarz urun degil leon a vs hayalet ekran taktirmistik o sirada muhabbetimiz oldu ordaki arkadasin dedigine gore soluyorjm

• hayır değil. sarı sitede var. 2017 bir araçtan çıkma, 8.000 TL crackli.

Oda ayni durum 2. El sonucta hicbir a3 e mib 2 gelmiyor siparisle dahi . Nereden getirttini bilemeyiz . Soru cikarmicanida bilemeyiz belki epeyden aldi sorun cikardi diye satiyor onuda bilemeyiz

biliriz. ben detaylı şekilde görüştüm. bu a3lerdeki ünitler sıfır lisanslı cihazlar değil herhalde. yurt dışından çıkma olarak getirtilip şifresi kırılan ürünler. kablosunu ayarla, bağlantını uydur. bir yerde sorun çıkartabiliyor. olay bundan ibaret gördüğüm kadarıyla.

Turkiye icin lisanslı olarak malesef yok hepsi cracklenerek yapılıyor
  • 2020 model a3 sportback aldım. servise gitmiştim aracın navigasyon problemini bilmeyen yok tabi ama apple car play de yok dediler bir çok yerde apple car play olan araçlar görmüştüm bu nasıl oluyor

• O meşhur elektronikçiye mail yoluyla

Alıntı

metni:
    Peki parçalar yurtdışındaki çıkma parçalar mı? Yoksa henüz kullanılmamış orijinal Audi parçaları mı?

diye sorduğumda yanıt vermediler, orada muhabbet sona erdi :) %99.9 çıkma parçalarla ve kırılmış parçalarla Carplay/Android Auto desteği sağlıyorlar.

• The Zebani kullanıcısına yanıt

Öncelikle hayırlı olsun. Hangi şehirdesiniz? Sorunuza gelirsek bu forumda son 5-10 sayfayı okuduğunuzda bilgi sahibi olursunuz. Yine de sorunuz olursa lütfen yazın, elimizden geldiğince fikir ve tecrübelerimizle sınırlı olmak üzere cevap veririz.

• snoppy kullanıcısına yanıt

Hem 8V 1.0 TSI, hem de 8Y 1.5 TSI var. Yeni modeli ne açıdan kalitesiz buldunuz?

• cormen kullanıcısına yanıt

Oto testlerde yeni kasanın(8Y) işçilik ve malzemede geri gittiği söyleniyor. otopark Sinan Koç'ta bu eleştiriyi yapanlardan biri. Ben bayide birkaç dakika baktım. Daha birkaç haftalık A3 sahibi olarak işçilik ve malzeme konusunda Y ile V kasayı değerlendiremem ama Y kasanın daha teknolojik olduğu açık. Buna nazaran tasarımla ilgili beğenmediğim birkaç yönü var.

• snoppy kullanıcısına yanıt

Yalın'da Sinan'ın tersine bunlarda kuru kavrama var diyor (DQ200 serisi) banada bu motorda ağır kasalar harici ıslak koymazlar gibi geliyor.

16:30

https://www.youtube.com/watch?v=YmxdKU165pQ&feature=youtu.be

• 
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.