|
|
|

2 Mobil
|
|
|
Yorumumu biraz daha genişlettim hocam iki araç için çok arada kalıp günlerce düşündüm. Biraz daha paylaşmak istedim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Ben de ilk defa dsg şanzıman kullanıyorum hocam. Dsg iyi diyen bayağı bir büyük bir grup var. Ben nesi iyi anlamadım bugüne kadar kullandığım en konforsuz şanzıman açık ara. Kavramanın arada kaçmaları olsun, bozuk yolda özellikle takır takır şıngır şıngır çıkardığı sesler ve kararsızlığı olsun ben hiçbir arabamda şanzımanın bu kadar kötü anlamda öne çıktığını görmemiştim. bence DSG şanzıman VAG seçmeme sebebi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miex -- 19 Mart 2026; 11:47:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Gecen sene 2620 ye almıstım Slıne ve sonra fark ettım hiç yollarda görmüyorum. İç dış Slıne korkunç fark var advance a göre. Bi yönden iyi oldu yeni kasa gibi duruyor ama 2 gün önce bende gittim bayiye Sline ne A3 nede Q3 vardı. |
|
İ5 10400f, 16 GB DDR4 (3200MHZ), MSI GeForce RTX 2070 Ventus 8GB GDDR6, ASUS Prime Z490-A Intel LGA1200 DDR4, 240 GB SSD + 120GB SSD SAMSUNG HARDDİSK 1TB 7200 RPM HDD, AOC 23.8" AGON AG241QG 165Hz 1ms GSYNC 2K XIGMATEK HERA FULL RANGE 80PLUS GOLD 850W
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
İ5 10400f, 16 GB DDR4 (3200MHZ), MSI GeForce RTX 2070 Ventus 8GB GDDR6, ASUS Prime Z490-A Intel LGA1200 DDR4, 240 GB SSD + 120GB SSD SAMSUNG HARDDİSK 1TB 7200 RPM HDD, AOC 23.8" AGON AG241QG 165Hz 1ms GSYNC 2K XIGMATEK HERA FULL RANGE 80PLUS GOLD 850W
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DelyValdes -- 19 Mart 2026; 16:0:44 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
sıkışık trafikte spor moda geçiyorum hocam hiç kapatmıyor hatta site girişinde bile park yeri aramaya başlarken spora çekiyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Hocam yanıtınız ve paylaştığınız bilgiler için teşekkür ederim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
2026 model Sportback TSFI 35’imizi geçen hafta teslim aldık. Burada da belirtildiği gibi, yol sesi gerçekten çok fazla geliyor, test aracında bunu fark etmemiştim. Hem lastik yuvarlanma sesi hem de lastikten sıçrayan taş gibi sesler kabin içine oldukça fazla geliyor. Sesle ilgili ikinci yorumum ise Sonos ses sistemi hakkında. İlk izlenimim tamamen pişmanlıktı, ancak hoparlörler yavaş yavaş açılıyor ve kendine geliyor gibi. Bunların dışında izlenimlerim hep olumlu oldu. Otoyolda cruise control 145 km/s hızda, yaklaşık 100 kilometrelik bir rotada ortalama tüketim 7.7'ydi. 125 km/s hızda ise ortalama 5.6 litre tüketim oldu. Araç henüz 300 kilometrede, kilometre yükseldikçe yakıt tüketiminin daha da düştüğünü söylüyorlar genelde forumlarda. Adaptif süspansiyonun konfor modu gerçekten çok rahat, ancak spor modda da rahatsız edici değil, sadece daha sert bir sürüş sunuyor. Ayrıca matrix farlara bayıldım. Sipariş verirken standart ve spor koltuk arasında kalmıştım ve sonunda standart koltukları seçmiştim. Koltuklar, spor koltuklara göre çok daha yumuşak ve rahat. Bu arada kullanıcılara bir sorum var, yangın söndürme tüpüyle ilgili. Şu anda bagajdaki ceplerden birinde duruyor, ancak ışığı engellediği için pek hoşuma gitmiyor. Ön yolcu koltuğunun altına almak istemiyorum, çünkü oturan yolcuyu rahatsız ediyor. Buna ulaşımı kolay ve şık bir çözüm bulan oldu mu? |
|