Şimdi Ara

AUDI A3 2021 8Y (ANA KONU) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.915
Cevap
135
Favori
342.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben de çarşamba günü 1.5 sportback advance paket aracımı Çanakkale Avek bayisinden teslim aldım,bu araç için paspas,bagaj havuzu ve anahtar kılıfı bulabilir miyim?

  • kutay86 K kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.Hepsini bende arıyorum. Bulursak biribirimize haber verelim. Anahtar kılıfı olarak bu ürünleri sipariş ettim bekliyorum.
    TRY 17.23 42% İndirim | Anahtarı kapağı için Audi Llavero A6L A7 A8 E tron Q8 2020 2019 2018 Audi için anahtar durumda 3 düğme araba anahtar kapağı kılıfı tuşları için koruma

    https://tr.aliexpress.com/item/4000452032251.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=60050747751&aff_fcid=1a4524e72b1c421a9a76aca712c4ff28-1617367387191-09293-_vdR5Al&tt=MG&aff_fsk=_vdR5Al&aff_platform=default&sk=_vdR5Al&aff_trace_key=1a4524e72b1c421a9a76aca712c4ff28-1617367387191-09293-_vdR5Al&shareId=60050747751&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=7d3d9aa7e16e46d796d033216d22e619




  • Ben de her arabamın anahtarına kılıf alırdım ama bu sefer almadım, çok şık çünkü :) Anahtar kılıfı alacaksanız da TPU olanlardan alın. Hem metal gibi duruyoe hem de plastik.


    Bu arada MMI ekran ve kadran ekranı, yıkamacılar tarafından çizilmeye müsait, daha önce başıma geldi. O nedenle ekran koruyucu tavsiye ederim. Ben aşağıdakinden sipariş ettim, Türkiye'ye de gönderiyorlar. Fırsat olunca kadran içinde alacağım aliexpress'ten.


    https://www.amazon.com/gp/product/B08RC2KFCV/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_s00?ie=UTF8&psc=1





  • Şık araç

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba 2021 model A3 sedan arkaçlarında kor nokta uyari sistemi var mı? konu hakkında desteğiniz rica olunur.

  • e00017 E kullanıcısına yanıt

    Maalesef yok,Golf 8 style ve r-line donanım seçeneklerinde varken a3 de olmaması ilginç.

  • e00017 E kullanıcısına yanıt
    Açıkçası bu tarz sistemler eğer kendisi bir tehlike durumunda aksiyon almıyorsa(frenlemek veya direksiyona müdahale gibi) bir yerden sonra işlevsiz kalıyor. Çünkü bir müddet sonra bu sistemlerin verdiği uyarılara algılarınız kapanmaya başlıyor. 10 sene ön park sensörsüz araba kullandım 1 kere vurmadım yeni arabada ön park sensörü olmasına rağmen arabanın en altındaki gri parçayı çiziktirdim :D
  • Eski kasada var mi hatirlamiyorum ama yeni kasada soyle bir ozellik var;


    • Ayna ayar kolunda sag ayna secili ise, geri vitese aldiginizda sag ayna otomatik olarak asagi donuyor.


    Ayna demisken, sag ve sol aynalari sanki bir 5 cm daha geriye konumlandirmislar, belki de yuksek hizlarda olusan ruzgar sesini engellemek icindir bilemiyorum...


    Yalniz eski kasaya gore aracta bayagi malzemeden calmislar,


    • Emniyet kemerlerinde plastik bir parca vardi eskiden, ayar yapiyordunuz, onun yerine altta bir yere dikis atmislar gecmisler, Toros misali...
    • Kaput altinda cift tarafli amortisor vardi, teke dusmus...
    • Bir de orta konsolda, yolcu tarafinda kapiya kadar uzanan gri-gumus kisim bildigin ici bos sert plastik, biraz yuklensen catirt diye kirilacak halde...
    • Asil ilginc olan durum su benim icin, sanki kornaya basinca hemen otmuyor, bir gecikme var... Mesela benzeri bir durum LED farlarda da mevcut, sellektor yapinca da bir gecikme oluyor fakat sanirim o LED ile alakali bir durum... Bi-xenonlarda selloktor yapinca gecikmesiz tepki veriyordu, tabii mekanizma farkli ama o daha iyiydi bu konuda...


    Her ne kadar daha dusuk devirlerde kullaniyor olsam da hibrit motoru begendim, ozellikle sehir ici tuketimi bayagi azaltir... Yalitimi yine guzel... Virajlarda farlar otomatik olarak donuyor ve bayagi da genis bir alani aydinlatiyor... Eski kasada yoktu boylesi...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyn -- 5 Nisan 2021; 13:52:7 >




  • Audi sedan bmw 3 serisine benzemis ic kokpit. Ama virtusl hiz gostergeleri mukkemmel audinin.
  • Aracı alalı beş gün oldu,2016 astra k dan geçiş yaptığım için konforunu çok beğendim,darbe emişi ve süspansiyonları başarılı.Arka kapıların komple sert plastik olması ve eşya gözlerinin küçük olması memnun kalmadığım yanları oldu.

  • Açıkçası c sınıfı bir araçtan bahsediyoruz. Bizim paramız değersiz araçlara çok para veriyoruz diye c sınıfı araçta a8 kalitesi beklemek hayal biraz. Arka kapıları yumuşak olsun kaputta çift amortisör olsun falan bunlar yerinde eleştiriler ama saymakla sonu gelmez bunların da. Bence araç rijitliğiyle, malzeme kalitesiyle ve işçiliğiyle içine biner binmez premium araçtayım hissiyatını geçiriyor size. Mesela Mercedes'in alt segment modellerinde bu hissiyatı alamıyorsunuz.
  • Yakın arkadaşımda 2015 model makyajlı A 180 dizel var,malzeme kalitesi oldukça yüksek,ön ve arka kapılar tek parça yumuşak plastik.Bu araçla güncel a3 ü karşılaştırınca malzeme kalitesi daha iyi olmalı beklentisi oluşuyor biraz.Ancak son kasa a serileri nasıl bilmiyorum,maliyet sebebiyle kalitesi düşmüş olabilir.

  • Yeni A3'ün arka bölümde malzeme kalitesinde düşüş var. Ön tarafta ise tek kafaya takılabilecek bölüm, vitesten kol dayamaya kadar olan bardaklıklı kısımdaki malzeme kalitesi. O bölüm vasat fakat onun dışında ben bir problem göremedim. Daha önce premium bir markanın aracını kullanmadım fakat gözlemlerim bu şekilde. Tasarım tabi ki göreceli fakat BMW 1'in ön bölüm tasarımını demode (idrive yönetim bölümü hariç, orası harika), Mercedes A serisini fazla cafcaflı buluyorum. A3 bu konuda tam bana hitap eden, kaliteli, modern ve bir o kadar da ağırbaşlı bir iç tasarıma sahip.

  • fenerlee1907 kullanıcısına yanıt

    A3 iç ve dış tasarım olarak gerçekten çok başarılı,dikkat çeken ve beğenilen bir çizgiye sahip.Audi'nin önceki A3 modelleri 7-8 seneden önce kasa değiştirmediği için bu model uzun yıllar güncelliğini koruyacaktır.

  • 2020 a3 sport da usb charger da şarj kablom takılı kaldı çıkmıyor neredeyse kablo kopacak ama çıkmıyor servis bununl ilgilenir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayiler takas yapıyor mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıngsmannnnn K kullanıcısına yanıt

    Doğuş Oto Bursa yapmadığını söyledi yeni A3 için gittiğimde.

  • Doğuş oto esenyurt/istanbul yapıyor ama alsatçılar bile daha insaflı teklif veriyor. Sizin arabanın üzerinden en az 20 bin tl kazanmadan bırakmıyorlar.
  • Alpi_Turk A kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler . Takasa yanaşmıyorlar demek.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni A3 kullanan arkadaşlar aracın yalıtımından memnun mu acaba?Otopark testinde Sinan Koç aracın çok yol sesi aldığını söyledi,kullandığı model 1.5 sedan s-line paketti.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.