Şimdi Ara

AUDI A3 2021 8Y (ANA KONU) (125. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
6.891
Cevap
192
Favori
570.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
19 oy
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

P tuşuna basınca gelen ses mekatronik sesi onda problem yok. Problem ignition off yani start&stop butonuna basınca gerçekleşiyor. Bu arada araç sürekli düz zeminde ve şanzıman boşluğu alınarak yani; önce n konumu ardında park freni akabinde p konumuna alınarak park ediliyor. Yakalayabilirsem butona basınca gelen sesi paylaşırım. Dediğim gibi kısa mesafe sürüşlerde şanzıman soğukken başıma geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese iyi forumlar öncelikle 8Y kasayı bugün kullanma fırsatım oldu 2018 8V kullanıcısı olarak aracımı değiştirmekten vazgeçtim 8V yi bir daha sevdim yeni kasa teknoloji anlamında dolu olsada kullanmıyoruz çoğu özelliği ses sistemi bile 8V nin çok daha iyi eskiler bilir paranız cebinizde kalsın kasa değişmeye değmez iyi forumlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Hocam ben de 2020 8v kasadan 8y kasaya geçmeyi düşünüyorum. 8v kasa teknolojik olarak çok fakir biraz da geçme isteğim bundan dolayı ama yeni kasalar da iç malzeme kalitesi can sıkar mı diye tereddütüm var. Yalıtım konusu da önemli biraz geri gitmiş diye okudum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Araç teknolojik olarak süslenmiş yalıtım konusunda üzmez aynı oran korunmuş bence iç mekan biraz daha daralmış olarak hissettirdi. Arka kapı içleri sert plastik bana göre fiyatının arabası değil. Bunları kim bilir sadece eski kullanıcılar :) bmw mercedes rakiplerine kıyasla iyi bir araç olsada şu an bu fiyatlara tarla almak daha mantıklı :)

• Selamlar. Benim araç 2021 sedan s line. Araçta ambiyans aydınlatma donanımı yok. Ben bu donanımı direk bayide ücret karşılığında yaptırabiliyor muyum arabaya? Eğer bu mümkün değilse, dışarıdan bir yere yaptırırsam arabanın garantisine bir şey olur mu acaba?

8v 17inç sportline, 8y 19inç jantla hızlıyken bozuk yolda yoruyor, ancak yavaşken set ve çukur geçişi 8 y daha konforlu. Bence 8y daha ufak jantla daha konforlu olabilir.
    8v de recaro koltuk çok rahat yormuyor ve iyi sarıyor.
    8y de sline deri koltuk var ayarını pek beceremedim ama recaro gibi rahat değil bana göre.
    8v tepeden tırnağa kalite seviyesi aynı, ve güzel.
    8y bazı detaylar kalitesiz( güncel her markada son zamanlarda aynı durum mevcut)

8y için genel olarak plastik kalitesi beğenilmiyor, Trim sesi vs yok sadece görsel açıdan bazı yerleri örneğin orta konsol basit duruyor.

Final yorumum,
    Eğer 8v full paket kayar led bir aracınız varsa satmayın hala çok güzel duruyor, bana göre zamansız eskimeyen bir tasarımı var. Bu sebepten satmadım.

İlk defa a3 alacaksanızda 8y alın yeni her zaman iyidir.

• 7 sene 8V kasayı zevkle kullandım. 2 yıldır 8Y kasayı da zevkle kullanıyorum. İç-dış tasarım ve elektronik donanım olarak daha modern elbette. İmkan varsa geçilir. Yoksa 8V ye de zevkle binilir.

Inceleme: Zalman ZM-NC1000 Laptop Sogutucusu
    Inceleme: ORJİNAL TEYBE USB SD AUX Digital Music Changer
    Apple Watch Sport Uzay Grisi
    iPhone 6 Uzay Grisi 16 GB
    Samsung 55H6470 - PS4 500Gb
    || HP Dv5 || C2D P8400 @ 2,26 1066 || 4 GB DDR2 800 || 120 GB Sandisk Extreme SSD || 15.4&amp;quot; WSXGA+ Infinity (1680 x 1050) ||
    || N wifi+Bluetooth || 512 MB 9600M GT || HDMI &amp;amp; eSATA &amp;amp; Altec Lansing || High Capacity Battery || Win10 Pro x64 ||
  • Merhaba arkadaşlar. Ben de yeni 5 günlük bir 8y A3 sb 35tfsi kullancısı olarak bazı yorumlarımı sizinle paylaşmak / bazı sorularımı siz deneyimli arkadaşlara sormak istiyorum. 4 yıllık eksi bir F30 kullanıcısı olarak yeni a3 te tam istediğim ve rahat edebildiğim sürüş pozisyonunu bulamadım. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu? Daha aracı 2-3 defa kullandım belki alışkanlık gerektiren bir durum mu bilemedim. Boyum 1.78 ve sağ dizim sürekli kokpitle temas halinde kalıyor. 1-)virtual cockpiti kişiselleştirirken aynı anda hem ne kadar yakıt kaldığını hem de anlık yakıt tüketimini göremiyor muyuz? Kişiselleştirme kısmında ya sadece anlık tüketim ya da depoda ne kadar yakıt kaldığını seçip göstergeye bunu ekleyebiliyorsunuz yanlış mıyım? 2-)Kablosuz apple car play için yetkili servisi ziyaret edip güncelleme yapmam mı gerekiyor? Bunun dışında bu başlığa genel olarak bir göz attım. Yorumların çoğuna katılıyorum. Ben de eski bir 8v a3 kullanıcısıydım. Malzeme kalitesinde bir tık düşüş olmuş evet. Müzik sistemi 8v de daha iyiydi. Bir önceki aracım F30 da kullanılan hi-fi sistem de daha iyiydi. Aralarında uçurum yok ama daha iyiydi:) Dsg yi kesinlikle geliştirmişler, trafikte ani komutlarda çok daha kararlı. Eski vag grubu araçlardan iyi bilirim baya saçmalayan dsg ler vardı. Yine de bu dsg bir ZF8 değil:) ZF8 hakikaten farklı bir level. Öte yandan aracın genel konforunu oldukça beğendim. Aks mesafesi kısa ve nispeten büyük bir araç olmamasına rağmen hem şehiriçi bozuk yollarda hem otoban sürüşlerinde bence çok başarılı. Audi süspansiyon ayarını kalitesini hakikaten çok iyi yapıyor. Araçta ciddi bir mühendislik olduğu belli. Yüksek süratte viyadük geçişlernde fazlasıyla stabil içinde hiç sallanmıyorsunuz zıplamıyorsunuz. Yalıtımla ilgili de bir sorun görmedim.Özelkle sürüş pozisyonuna alışabilirsem uzun vadede memnun kalabileceğimi öngörüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canefew -- 30 Ocak 2023; 10:22:40 >

• Onur__ kullanıcısına yanıt

Evet matrix ile geliyor, normal ledde olmuyor. Ancak gizli özellik açan yerlerden açtırabiliyorsunuz.

Merhaba. Benim boy 1.82 sürüş pozisyonundan memnunum. Sadece baldır desteğinin yeteri kadar iyi olmadığını ve uzun yolda biraz yorduğunu düşünüyorum. Her aracın tasarımı farklı sonuçta, alışmak gerek.

Devir göstergesi ortasına sadece bir tane gösterge eklenebiliyor. Ben buraya depodaki yakıt göstergesini ekledim. Anlık yakıta da ortadaki yol bilgisayarından erişiyorum.

Kablosuz car playi serviste açmıyorlar. Aksine SOS problemlerinden dolayı yapılan güncellemeden sonra kablosuz car playi uçuruyorlar. Bunun için gizli özellik açan yerlere gitmek lazım.

İki araca da sahip olmanız karşılaştırma için değerli hocam. Teşekkür ediyorum.Design+prestige paket aracım yani dolu gözüküyor ama yeni kasaya göre teknolojisi yetersiz. Bir de iç mekan sade veya demode kalmış ta denebilir. 8y kasanın dış tasarımı da kişisel olarak daha güzel gözükmekte. Yalıtım konusu aynı dediniz bunda bi dezavantaj yok o zaman. Audi ses sistemli bir sline bulabilirsem geçmeyi düşünüyorum 0 km olarak. Tabi fiyat da önemli. Liste fiyatının 200 üstü olursa cazip tarafı kalmaz benim için. Bir değişiklik olursa buradan yine bilgilendirme yapmaya çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuraydin -- 5 Şubat 2023; 20:22:28 >
  • onuraydin kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam bayiden mi aldınız? Bildiğim kadarıyla matrix far yoksa far yıkama yok hocam.

Biz s line sportback aldık abime geçen hafta daytona gri cam tavan serit takip vs 1.231000 TL ye faturalandı. Ben vazgectim simdilik kendi aracım dolu desingn line+prestige paket var mantıklı gelmedi açıkçası.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.