Şimdi Ara

Audi A3 1.2 tfsi mi Golf 1.4 tsi highline mı?( Araç alındı) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
1
Favori
8.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Megane ve A180 durumu tamamen farklıdır. Vag grubunda bilmem yüzde kaç ortak parça kullanımı var. Öyle ki parça değişmesi gerektiğinde aynı kodla sipariş ediliyor. Ufak tefek farklılıklar elbette olacaktır ancak hiç bi şekilde abartıldığı kadar değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Audi alıp geçin.
  • Golf almak icin mantıklı sebebpler
    - 1.4 motor gucu
    - bagimsiz suspansiyon
    - koltuk kiliflari
    - jantlar
    - zenon

Audiyi almak icin mantıklı sebebpler
    - prestij

Baska da yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SqhuzaVoche

Bir Golf'e ve bir de a3'e binerseniz aradaki farkı anlayacaksınızdır.

zaten binmediği için bukadar boş beleş konuşma yapıyorİkisini de kullanmış olarak çok rahat konuşuyorum a3 her nesilde daha farklı.Kokpitinin sadeliği tasarımının sportifliği şıklığı yeter.A3 golfün ağabeyidir.net sonuç budur.Golf kötü araç değildir,hatta vw nin yaptığı en iyi araçtır diyebilirim.Fakat a3 alacak adam golfe selam vermez.
     Audi A3 1.2 tfsi mi Golf 1.4 tsi highline mı?( Araç alındı)

• shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Ben burda çok vag grubu illüzyonu tartışması yaptım. Hepsini de kazandım. Sizle de bi kere yaptık. Onda da cevapsız geçmiştiniz. Tarih tekerrür etti. Başkasından alıntı yapıp çocukça dalga geçeceğinize benim yaptığım gibi mantıklı ve somut argümanlar sunun. 1.4 TSI Golf varken 1.2 TSI A3 cennetten çıksa alınmaz. Hele de birisi full birisi orta donanım. Yine de kişisel tercihlere saygı duyarım herkes kendi fikrini söylüyor. Kimi mantıklı gerekçelerle kimi boş komik olduğunu sanan üslubuyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baba0392 -- 1 Ocak 2016; 19:54:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

Audi audidir. Ben olsam düşünmeden a3 alırdım. Bir kere mtvsi daha düşük, yakıtı daha az. Arabada öyle bomboş değil. Gerekli donanımlar var. İkinci elleri sıfırından daha pahalı.

Bu arada passat tsi trend + bir kaç paketi 75 e falan veriyorlar. Passat>a3>golf

Vag alacak olsam tek araba var. Passat trendline. Yurtdışı fiyatı ile ayni olan baska vag grubu araba yok. 74 e birakiyorlar. Değer kaybı minumum. A3 ise tutulan modeli değil. Golf son secenek.

Edit: superb de var ancak konu ile alakası olmayacağı için passat belirtilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juke sero -- 1 Ocak 2016; 20:04:20 >
  • cevap vermedigin konu yoktur pek.lin atarsaniz bir bakalim.1.2 tsi de gayet iyi tasiyor araci.ucma derdinde olmayana yeter,passatla a4 u kiyaslayarak zaten cuvalladiniz,bari resimler kendini anlatirken golf molf demeyin.

• shadowgeist kullanıcısına yanıt
    İki arabanın dıştan çekilmiş 2 fotoğrafını atmışsınız ne dememi beklediniz ? Tasarım işi herkese göre değişir bana göre Golf çok yavan, A3 daha dinamik. Ama başkasına göre de i30 en güzel görünen olabilir.

Eski mesajlarıma muhakkak denk gelmişsinizdir, Golf'e çekilen fahiş fiyatları en çok ben eleştirdim ama Golf'ü bir kere eleştirdiysem A3'ü 3 eleştirdim çünkü onun fiyatları daha da fahiş ve platform kardeşlerine göre sunduğu ekstralar yok denecek kadar az.

Mobilden bilgisayara geçince size kaputu açılmış bir A3 ve Leon fotoğrafı atıp aradaki 3 farkı söylemenizi rica edeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

Golf almak icin mantıklı sebebpler
    - 1.4 motor gucu
    - bagimsiz suspansiyon
    - koltuk kiliflari
    - jantlar
    - zenon

Audiyi almak icin mantıklı sebebpler
    - prestij

Baska da yok

Prestij dışında iç mekan kalitesini de ekleyelim.önemli mi değil mi herkes kendi karar versin ama binmemiş olanlar binsin bence.sıfırına oturmuştum arabanın direksiyonu,konsolu.tuşları,vites gövdesi vs vs inanılmaz kaliteli.o kadar tok ki o tuşlara bastıkça basasınız geliyo.konsoldaki düğmelerin çıt sesinden bile kalite akıyo.

Yani ben bu karşılaştırmada golf highline derim ama para varsa dolu a3 derim kalitesi inanılmaz.

• böyle bir iklimde kalsam bir golf sahibi olarak tabi ki a3 den yana kullanırdım tercihimi, golfte ise aklımda kalan tek şey koltukları olurdu. a3 ün koltukları o araca hiç yakışmıyor.
  • Bir konuya bakiyim dedim,prestij de prestij diye yazilmis.
    Zannedersiniz rr ile bentley kiyaslaniyor.Esya bunlar esya.
    Hayatta kendi ozguveni olmayanlar bunlarin pesinde kosar.

• froster2006 kullanıcısına yanıt
    Tebrikler sonunda akılcı bir yorum. Arabayla gelen prestij olmayan prestijdir. Ona prestij değil 'para'stij denir. Memleketin tepesindeki israf israf saray yaparsa, vatandaşda adamın kendi memleketinde aynı fiyata sattığı aynı parçadan üretilmiş iki arabaya 25.000 fiyat farkı ödemekten geri durmaz. Sonra da neymiş prestij, yok içine bindin mi. Sanki içerde huriler şarap döküyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baba0392 -- 1 Ocak 2016; 22:16:59 >
  • golf makyajlaniyor bu arada kimse bunu degerlendirmemis?

• Araba kasa değişince bi şey farketmiyor hocam makyaj yese ne olur
  • a3 alacaksam 1.2 motorlu almak istemezdi bu nedenle golf tercih et derim. arabanın en önemli parçası olan motor es geçilmemeli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: baba0392

Tebrikler sonunda akılcı bir yorum. Arabayla gelen prestij olmayan prestijdir. Ona prestij değil 'para'stij denir. Memleketin tepesindeki israf israf saray yaparsa, vatandaşda adamın kendi memleketinde aynı fiyata sattığı aynı parçadan üretilmiş iki arabaya 25.000 fiyat farkı ödemekten geri durmaz. Sonra da neymiş prestij, yok içine bindin mi. Sanki içerde huriler şarap döküyo.

Ne mutlu sag duyulu kisilerin olmasi.
    Belki ayip olacak ancak iki sene sonra su an kullandigim araci belirtiyim TTS.

• froster2006 kullanıcısına yanıt
    Yoksa youtubedaki Kadir Güven sen misin

• A3 al.

• bence cok tartismaya gerek yok. her iki aracta ulkede ikinci elde deger kaybetmeyen araclar. sikilan satar digerini alir

• i30 bakacak adamda zaten a3 musterisi degil golf musterisidir.araba makyaj yiyecek ustune ustluk.konuyu acan vatandasta ucma meraklisi degil zaten.bu is kaput acmayla olacaksa kimse megane varken a serisi almasin.bahsettginiz gibi bu is zevk meselesi ve zevki olan adamda a3 varken golf almaz.daha cok tuketim vergi dilimi kasa degisecek olmasi ve audinin vw nin premium markasi oldugu gercegi var ortada.realist olun biraz fotograf aynen sunu soyluyor a3 golfun yanina parkeder ve golf orda biter

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.