Şimdi Ara

Audi a1 mi BMW 1.16i mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
7.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 5.8.2022)
Giriş
  • Nisan gibi almayı düşünüyorum bu ikisinin arasında kaldım.Çok kararsızım bir sabah kalkıyorum a1 alayım diyorum öğlen oluyor bmw'ye kayıyor aklım

Daha önce alman arabam olmadı o yüzden ne arabanın karakterini bilirim ne de özelliklerini

• Nisan'da alacaksan Nissan al

• quote:

Orijinalden alıntı: xFeeL

Nisan'da alacaksan Nissan al

• Kardeş fiyatlarını bilmiyorum ama BMW herzaman daha kalitelidir.Audi de kesinlikle kötü araba deil ama Fiyat performans olarak herzaman BMW.
    Bence araba sırası olarak BMW>AUDİ>MERSO
  • Mercedes e ne dersin..
  • kangal alır
  • 60 milyara kadar gider
    bmw 53 audi de 55 milyardı yanlış hatırlamıyorsam

@eggys
    bakıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bmw 1 mi Audi A3 mü?
    6 yıl önce açıldı
    bmw 1 serisi mi audi a3 mü?
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  Audi a1 mi BMW 1.16i mi ?
    Mercedes bütçemi aşıyor.Böyle birşey isterdim fakat 80 bin lirayı gözden çıkarmak gerekiyor
  • Audi mi BMW mi dersen bence kalite, opsiyon ve sürüş keyfi açısından BMW..

ama 1 serisi kasa değiştirecek... az kaldı... Audi A1 yerine yeni kasası gelince 2011'de yeni BMW 1.16i al
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

Audi mi BMW mi dersen bence kalite, opsiyon ve sürüş keyfi açısından BMW..

ama 1 serisi kasa değiştirecek... az kaldı... Audi A1 yerine yeni kasası gelince 2011'de yeni BMW 1.16i al

bu da bir seçenek ne yazıkki şuan kullandığım arabayı babama vermem gerekiyor ve işim gereği sürekli seyahat halindeyim ağustosa kadar bekleyemem

@eggys
    2. el düşünmüyorum
  • bu konuyu otomobil bölümüne aç çok faydalı yorumlar alırsın
  • BWM 1 serisi diğer serileri gibi üst segment kalitede değerlendircek model değil aldanma...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cMbRs

BWM 1 serisi diğer serileri gibi üst segment kalitede değerlendircek model değil aldanma...

bu yorumu neye göre söylediğini açıklayabilir misin??
  • wv scirocco az yakıyormuş fiyatta makul Bizzat kullanan arkadaşım var.
  • Bak ben daha farklı bir tavsiye yapayım. Bmw 1 kasa alman bence yanlış olur onun yerine :

Audi A3
    Alfa Romeo Guiletta
    Alfa Romeo 159
    Honda Accord
    Mercedes C180
    Mercedes B150

Düşünmezmisin? Özellikle alfa romeolarda ısrarcıyım.
  • Bu ikisi arasından kesinlikle BMW. Accord Coupe'lerde çok iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeune Ottoman

Bak ben daha farklı bir tavsiye yapayım. Bmw 1 kasa alman bence yanlış olur onun yerine :

Audi A3
    Alfa Romeo Guiletta
    Alfa Romeo 159
    Honda Accord
    Mercedes C180
    Mercedes B150

Düşünmezmisin? Özellikle alfa romeolarda ısrarcıyım.

1 kasa değil.. 1 serisi BMW.. ve bunu alması neden yanlış olur???? açıkla! bmw 1 serisi sahibi oldun mu da konuşuyorsun??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 13 Aralık 2010; 15:55:42 >
  • BMW 1 serisinden edindiğim izlenimler şöyle , performansı iyi (yol tutuşu da gayet iyi çünkü geniş bi zemini var yola iyi oturuyor) , 3 serisi kadar performansı var zaten normal şartlarda , konfor da 3 serisine denk sayılır hatta öyle fakat sürüş pozisyonu a1 e göre biraz aşağıda kalıyor sanırsam , yere yakın pek iyi olmayabilir , ayrıca kaporta kısmı çok uzun , aracın burnu görülüyor bu bi avantaj sayılabilir ama bence tipi kötü görünüyor , a1 gayet iyi a1 alın

kullanması filan daha eğlenceli olur a1 in yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

BMW 1 serisinden edindiğim izlenimler şöyle , performansı iyi (yol tutuşu da gayet iyi çünkü geniş bi zemini var yola iyi oturuyor) , 3 serisi kadar performansı var zaten normal şartlarda , konfor da 3 serisine denk sayılır hatta öyle fakat sürüş pozisyonu a1 e göre biraz aşağıda kalıyor sanırsam , yere yakın pek iyi olmayabilir , ayrıca kaporta kısmı çok uzun , aracın burnu görülüyor bu bi avantaj sayılabilir ama bence tipi kötü görünüyor , a1 gayet iyi a1 alın

kullanması filan daha eğlenceli olur a1 in yani

kaporta kısmı derken sanırım kasa uzunluğundan bahsettiniz

artı BMW 1 serisinin Audi'de ki karşılığı A3'tür A1 değil.. arkadaş ne yazık ki bütçeye göre hareket etmeye çalışıyor ama işin aslı öyle değil.. normalde BMW 1 serisi tam 1 sene önce baz modeli 36.000€'dan başlıyordu.. kasa değiştirecek diye BMW 1 serisi Joy Edition altında bir baz model yaptılar.. 3-5 tane orta özellikli opsiyon eklendi buna.. size buna ilave olarak sadece 17" jant ya da panaromik cam tavan ekletebiliyorsunuz şu anda...

segmentler aynı olmadığı için ne yazık ki fiyat açısından düşünüldüğü için, A1'e de o kdr para verilmesi ultra gereksiz geliyor bana...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.