Şimdi Ara

atx server IBM kasa mod (bitti videolu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
2.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle merhaba arkadaşlar ben bir donanımcı olarak ilk defa kasa modifiye edecegim her şeyi biliyorum her aletim varda renk (farklı bir renk kırmızı pempe olabilir ) ve ön panel fan koyma hakkında bilgi istiyorum kasam bu ayrıca satılıktır izmir içi keyfe keder yapıyorum merak ettigimden :)
     atx  server IBM kasa mod (bitti videolu)

http://www.youtube.com/watch?v=-mh_3MXIs7g&feature=share

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_mod -- 6 Haziran 2012; 18:57:32 >

• Harddisk ile DVD koleksiyonumu yapıyosunHarddisklerin hepsi ide nasıl bağlayacaksın ki?Neyse

Önce Kasa içini boyamakla başlayabilirsin,Daha sonra kasa kapağını kestirip Pleksi yada mesh yerleştirebilirsin,Düzgün bir ışıklandırma yapabilirsin,UV fan kullanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesin09

Harddisk ile DVD koleksiyonumu yapıyosunHarddisklerin hepsi ide nasıl bağlayacaksın ki?Neyse

Önce Kasa içini boyamakla başlayabilirsin,Daha sonra kasa kapağını kestirip Pleksi yada mesh yerleştirebilirsin,Düzgün bir ışıklandırma yapabilirsin,UV fan kullanabilirsin.

bilgi için teşekürler hardiskleri ölesine koydum kasaya hava :d hepsi 200gb satam var server pc yapacagımdan harddisk bol bnde arsiv bilgisayarı gibi bişi eski diziler filmler oyunlar ne ararsan arşivlemek hep hayalim olmuştur gerçekleştirecem yakında 10tb gibi bir yer ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: royal_sm

ön panele
    bu şekide bir pvc boru yardımıyla delik açıp aynı ölcüde pvc boruyu o ısma gömüp tribün havası verebilirsin lecli yüksek devirli bir fan olursa hem görsellik hemde hdd ler için iyi bir soğutma kaynağı olur

bnm şu sorunum var 12 cm lk fan deligi açtıgımda arkasıda 3.5 sürücü yuvarlarına den geliyo içerden mi takcam bu fanı yoksa kasa ön panaldemi durcak boru fanın arkasına mı koyacagım yoksa ön panelemi

• Bulduğunu Takmışsın Maaşallah 75 Hard Disk Gördüm Orda.
  • harddisk şuan çok ya sıfır aldıklarım zamanında server pc fikrim için !
  • s.a hocam kasanın içini gri olan yerleri fosforlu sprey alarak turuncuya boyayınız dış boyada siyah olduğundan kasa ben buradayım diyecektir yankapağıda plexiden yaptınızmı kablolarıda düzenli bi şekilde sleve ile sarıp onnumara bi modifiye yapmış olursunuz basit bişey için bu idealdir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam HDD leri sat ve kendine bir Lian Li al
  • quote:

Orijinalden alıntı: EFLORD

s.a hocam kasanın içini gri olan yerleri fosforlu sprey alarak turuncuya boyayınız dış boyada siyah olduğundan kasa ben buradayım diyecektir yankapağıda plexiden yaptınızmı kablolarıda düzenli bi şekilde sleve ile sarıp onnumara bi modifiye yapmış olursunuz basit bişey için bu idealdir

içini turuncuya boyarsam uv ışık gerekmeden prlarmı yoksa fosforlu sarı yesil gibi bişi alıp mavi led fanlarla ortaya çıkarsam birde kasa pataklarını ve üst sacı kırmızıya boyamayı düşünüyorum burdan ss eklerim işlerim dolayısıyla ilgilenemiyorum pek
  • quote:

Orijinalden alıntı: expertos

Hocam HDD leri sat ve kendine bir Lian Li al

toplu satış yapcam hocam elimde çok sayıda pc parçaları varda can sıkıntısından işte
  • ss leri ekliyorum kasayı ilk önce üst kısmını perçinlerinden matkap ile çıkardım daha snra canavarın ucuna 800 lük zımpara takıp başladım işe zımpara yaparken çekmeyi gerek görmedim şimdilik bu kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_mod

quote:

Orijinalden alıntı: expertos

Hocam HDD leri sat ve kendine bir Lian Li al

toplu satış yapcam hocam elimde çok sayıda pc parçaları varda can sıkıntısından işte

Hocam ben Ankara da bilgisayarcıyım satmak istediğin parçaları pm olarak gönderebilirsen işime yarayacakları alabilirim.

• yeni resimlerle karşınızdayım sipral ile delik açtım törpü ile düzeltilcek tabi

• TAKİP.. kardeş o delikleri neyle açtın bende böyle bir işe giricem
  • quote:

Orijinalden alıntı: EFLORD

TAKİP.. kardeş o delikleri neyle açtın bende böyle bir işe giricem

o delikler 8cm di bnde 12cm fan yoktu 8cm vida deliklerini yalnış delmişim heycandan mafoldu bnde 12 cm çizdim gidip sanayide kestircem wala çok zor ben sipiral ve törpü birde pense ile açtım bnce profesyönellere bırakmalıyım yorgunluktan öldüm ya hüsrana ugradım nese 12 cm vida deliklerini ustaya açtırırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengiz Elektronik

Bulduğunu Takmışsın Maaşallah 75 Hard Disk Gördüm Orda.

• yavaş ilerliyor beyler ama çok feci bişi olcak bir defa yapcam
  • takıpteyız devam
  • bugün biraz daha ugraştım 8cm delikleri 12 cm ile deyiştirdim iyide oldu öndekini 8cm olarak kalcak baktım 12cm deligide maf etcem babam sag olsun destekçi sipral ile dekobajdan dremelden daha iyi kesti tabi ustası bir başka anakartın yanına kare bir delik açtım kablolar geçer diye :D tabi keserken foto çekemedim fan deliklerini delerken çektim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_mod -- 20 Mayıs 2012; 20:56:24 >

• kasanız güzel bişeye benziyecek gibi finali sabırsızlıkla bekliyom ha bu arada keşke o delikleri punçmı ardık tam yazamadım sen anlarsın onla açsaydın belki daha rahat oluru senin için
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.