ııııııııy gulben harıc hepsı yapmacık ıy hele o esmer kız tav oldum yaaaa
yawww ss yokmu ayşe hatunun? süper bi frikik werdi ama haaaa
ya böle sarkı yok yaa elıne mıcrofonu alan sanatcıyım dıyoor bıde bölelerıne para verıyolar ıclerınde bı gulben var elle tutulur o nasıl bı harekettır butun kızların göuslerı sıkıstı yaa gulbende zor topladı ne enteresan programalr cıkıyo bıde okanbayulgen var pe allahım yaa reytıng ıcın
yokmu ?
off ya kardeş televizyon izleyeyim dedim bi baktım bu program biraz bakayım dedim pc nin başına zor attım kendimi gülemedim bile bunların haline tutuldum kaldım
bencede cok ama cok yapmacık olmuss reklam verılcegı zaman bılee essegı yalama yapmıslarr daha ne olsun ama o esmere tav oldum bı elıme gecsee
Değişik birşey yapacağız diye saçmalamışlar.Ayşe hatunuda şarkıcı diye çıkarıyorlar ya ekrana sesmi var kızda yaa... Hüsnüde bir klarnetle meşhur oldu.Hep medya yapıyor bunları böyle.Onca klarnet çalan var eskilerden onların önemi yokmuydu.İllaki özel hayatının suyununmu çıkması lazım... Ekran kirliliğine son versinler artık
yakında yayından kalkarsa şaşırmam
programın içeriği ne
aksam frikik olmuş galiba bi ss bi video bişiler yokmu pm ile baksak
quote:
Orjinalden alıntı: LsR
nerden vermiş???
frikiki yani
quote:
Orjinalden alıntı: brk_066
quote:
Orjinalden alıntı: LsR
nerden vermiş???
frikiki yani
ßende kaçırdım izleyen arkadaslardan ss video olmasa da yorum bekliyoruz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme