Şimdi Ara

Atv nin yaptığı yayından memlun olan varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eminimki sizde fark etmişsinizdir atv nın yayını berbat nedenmi

Spikerleri çok kötü maçı kapatası geliyo
    Yorumcuları çok saçma konuşuyo hattaha atvnin çalıştırdığı kişiler bu işin ustatları (boş konuşma ve saçmalama)
    Birde acayip kendini ön plana çıkarıyo dersinizki milli takımı değil atv nin kadrosunu seyredicez adamlar sarkı yapmış milli takıma içinde ''Zaferler atv de'' diyo sanki ilk defa yayın yapıyomuş gibi zırvalıyolar

birde maç saatleride uyduya şifre koyduğunu duymuştum

ben ligtvde seyrediyorum çok memlunum siz ne düşünüyosunuz

• ligtvden şaşmam valla melih ve rıdvan 1 numara
  • quote:

Orjinalden alıntı: italian_stallion

ligtvden şaşmam valla melih ve rıdvan 1 numara

evet özellikde melih in maç anlatışını çok beyeniyorum melih şendil yanlış birde diğeri var o magazin programı anlatır gibi konuşuyo
  • maç öncesi ntv, maç sırasındada mecbur atv
  • Spikerler iyi. Trtde yıllarca maç anlatmış adamlar sunuyorlar. Size de birşey beğendirmek gerçekten de çok zor :)
  • Hakikaten LİG TV çok farklı.Görüntü kalitesi vb yi geçtim Melih Şendil ve Rıdvan yeterli 'fark' yaratmak için+ATV ye bir bakayım dedim yorumcular sağolsun 2 dk dayanamadım.
  • Ben memnunum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tv ve uydudan anlayan var mı
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: _PerenaL

Ben memnunum

+1903 macımı ızlıyonuz spıkerın konusmasınımı dınlenek ıcın mac acıyorsunuz
  • TRT spikerleri iyi

Ama yorumcular
  • Normal uydudan atv izlenmiyor. Babam maçları Alman ZDF den izliyor Ayıp yav ne aç bizdeki medya
  • quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

TRT spikerleri iyi

Ama yorumcular

Uğur Meleke haricinde pek iyi yorumcu yok. Aslında yorumcu koymasalar daha iyi olur. Çünkü onların yaptığı yorumu neredeyse herkez yapabiliyor.
  • Bence gayet iyiler. Yatın kalkın dua edin.
    Ya ilker yasin olsaydı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoK -- 22 Haziran 2008; 11:06:00 >
  • Selçuk Manav

Fatih Terimi daha turuva başlamadan canlı yayına almılardı...

dedi Kızlarınızda evlenme çağına geldi oha.gif ne alakası var

Bende Lig tv den izliyorum...
    ama rıdvan dilmen türkiye maçlarını batırıyor ya... onun yaptıgı yorumculuğu sokaktan adam koy yapar...

sürekli böyle

Farul yapma olm
    Ofsayta girme olum
    aman arda
    hadi hamit
    bastır tuncay...

Gol oluyor...

Hey yavrum benim be semihim benim be

sanki kahveye yorumluyor maçı

• Erdoğan Arıkan ATV'ye Gelmeli.Bıktım Şu Rezil Selçuk Manav'dan.Ömer Üründül'e Karşı Bağışıklık Kazandık Ama Bari Artık Erdoğan Arıkan Sunsun Bundan Sonraki Maçları.Özellikle Türkiye'nin.

Not=Türkiye-Çek Cum. Maçını Sundu.Çok İyiydi.
  • ATV nin maçlarından memnunumda ya arkadaşlar ben birşeyler söylemek istiyorum

1-Bu atv nin yerinde bu turnuva ntv de olacaktı sabahtan akşama kadar bir sürü güzel programla izleyici çekerdi katılan her takımın o gün kimin maçı varsa nostaljisini yapar ntv studyoda hakkında değerlendirme yaparlardı

2-Kaliteli aralarında kavga çıkarmadan canlı yayında grup oluşturup bir kişiye yüklenmeden ya da Kazım Kanat gibi mantıksız diğerleri ne derse hep tersini söylemeyen kaliteli yorumcular olmalıydı allahtan arada maç yerine bağlanıyorlarda Uğur Meleke'yi falan dinliyoruz

3-SELÇUK MANAV bu adam nasıl spor genel müdürü atv nin manavlık yapamazAdamın tipe kameraman hep zoom giriyor her seferinde gülme krizine giriyorum böyle alakasız laflar fatih hocanın yanında önümüzdeki maç hırvatistanla(eski program)umarım atv ekranlarında yeni bir tarihe daha tanık olacaz gibi samimiyetsiz yorumlar

4-fanzone alanındaki spiker arkadaş bir ikisini tutupta dövecek diye izliiyorum valla önüne geçeni canlı yayında ittiriyordün kanal d nin spikerini gördük gurbetçileri adamı içine çektiler adam bana mısın demedi yuh dedik yani

5-En uyuz olduğum şey ntv bitince atv ye dönüyorum tam santra biterken türkiyenin golleri gösteriyorlar 2. golden sonra tak santra jeneriği giriyor 3. golü göstermiyorlar bir işi yapıyorsan tam yap dimi AtV YE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merlinthewizard -- 22 Haziran 2008; 12:04:26 >

• yalçın çetin'in maç anlatışına hastayım.adam tek bir yanlışlık yapmadan maçı bitiriyor ve heyecanlanacağı yeri çok iyi biliyor.

bu arada ömer üründül'de son maçta kendini geliştirmişti.
  • Galiba isvicre macından sonraydı Selcuk manav bizim spor bakanıyla röportaj yapıyo sordugu soru şu : Bakanım siz maçları hangi kanaldan takip ediyosunuz ? Atv diyince bi bok olucagını sanıor heralde bakanda mecbur tvden seyrederken atv diyo :D Bakanın maçları stattan izliyorum demesini beklerdim bi daha spikerlik yapamazdı Manav

• butun sene Fbnin maclarında ilker yasini dinledikten sonra bunlara sukrediyorum ben
  • son derece KALITESIZ olsa da maçları bize ŞİFRESİZ getirdiği için ATV 'yi takdir ediyorum..

bir de ISVEÇ-RUSYA maçını banttan verecekti, yoğun istek üzerine o maçı CANLI verdiler ya bir kez daha takdir ettim..

ama selçuk manav çıkınca kanal değiştiriyorum, iki lafı bir araya getiremiyor, kesin torpille o mevkiye uzanmıştır
  • Atv de gol sevincleri cok yapmacik.
    Ard ve ZDF den izliyorum inanin daha güzel seviniyor adamlar. Bizim ki Semiiiiiiiiiiiih Semiiiiiiiiiiiiiiih derken adamlar pozisyonun nasil olustugunu daha heyecanli anlatiyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.