Şimdi Ara

ATV HABER = Andersenden Masallar gibi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gerçek hayattan yakaladıkları yaşam hikayelerini ballandıra ballandıra acıklı hale getirip, arkaya da bir fon müziği ekleyip koyuyorlar türk halkının önüne.. dış ses olarak acıklı konuşan bir bayan da birşeyler anlatmaya başlıyor ya anında kaçıyorum o kanaldan da haberden de..

zaten benim dertlerim bana yetiyor, bi de bu tarz haber sunmanın ne anlamı var kardeşim

• quote:

Orjinalden alıntı: antique

gerçek hayattan yakaladıkları yaşam hikayelerini ballandıra ballandıra acıklı hale getirip, arkaya da bir fon müziği ekleyip koyuyorlar türk halkının önüne.. dış ses olarak acıklı konuşan bir bayan da birşeyler anlatmaya başlıyor ya anında kaçıyorum o kanaldan da haberden de..

zaten benim dertlerim bana yetiyor, bi de bu tarz haber sunmanın ne anlamı var kardeşim

+1 katılıorum bizide üzüyorlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: antique

gerçek hayattan yakaladıkları yaşam hikayelerini ballandıra ballandıra acıklı hale getirip, arkaya da bir fon müziği ekleyip koyuyorlar türk halkının önüne.. dış ses olarak acıklı konuşan bir bayan da birşeyler anlatmaya başlıyor ya anında kaçıyorum o kanaldan da haberden de..

Zaten tüm Ülkece bu yüzden kaybediyoruz. hep birine çalışıyoruz bu milli fakir işine döner bir milli fakir vardır herkez yardım eder milli zengin olur o. Bizimkisi o hesap toplumun değil şahısların rahatsızlığı bizi daha çok ilgilendiriyo. Acaba niye.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.