Şimdi Ara

Atv aLacağım[BüTÇe KısıTLı]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
14.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • [font="Times New Roman"]Beyler öncelikle herkese merhaba,ben atv motorlarından almayı düşünüyorum ama başlık da belirttiğim üzere bütçem kısıtlı 1500-3000 Lira arasında birşey param olacak ama almışken parama göre en iyisini almak istiyorum ve alacağım Atv'yi özellikleri mesela kaç basar,dayanıklı mı vb.Belirtirseniz çok iyi oLur.
    YardımLarınızı bekLiyorum.

• 1500-3000 liraya Sağlam 2. El Bir Atv Alabilirsiniz...

Marka Olarak Şunları Verebilirim:
    Yuki 150cc
    Kanuni 150cc
    Apachi 150cc
    Motomax Komando 150cc

Bunlar Çok Sağlam Markalar Değiller,Çokta Dandik Değiller,Tam Orta Düzey Denilebilecek Atvler...
    150cc Bir Atv 50-60-70 Basabilir.
    Şehirde Kullancaksan Lokum Gibi Atvler Dayanıklıdırlar Şehir Hayatına...
    Ama Dağ,Taş,Kum,Çakıl,Dere,Tepe Dersen Zamanla Aksaklıklar Çıkarabilecek Atv Modelleri...
    Söylediğim Atv Modellerinin Hepsi 4x2'dir
    Umarım Yardımcı Olabilmişimdir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ghanhan

1500-3000 liraya Sağlam 2. El Bir Atv Alabilirsiniz...

Marka Olarak Şunları Verebilirim:
    Yuki 150cc
    Kanuni 150cc
    Apachi 150cc
    Motomax Komando 150cc

Bunlar Çok Sağlam Markalar Değiller,Çokta Dandik Değiller,Tam Orta Düzey Denilebilecek Atvler...
    150cc Bir Atv 50-60-70 Basabilir.
    Şehirde Kullancaksan Lokum Gibi Atvler Dayanıklıdırlar Şehir Hayatına...
    Ama Dağ,Taş,Kum,Çakıl,Dere,Tepe Dersen Zamanla Aksaklıklar Çıkarabilecek Atv Modelleri...
    Söylediğim Atv Modellerinin Hepsi 4x2'dir
    Umarım Yardımcı Olabilmişimdir...

[font="Times New Roman"]SaoL arkadaşım ben de zaten ikinci el almayı düşünüyorum ama 50-60-70 az yani senin dediğin bu basan kaç paradır?

• Dürüstçe konuşmak gerekir ve moral bozmak olarak almazsanız bu bütçede alacağınız ATV 4 teker olmasının dışında size ATV tadını yaşatabilecek makineler olmayacaktır. Yukarıdaki bahsedilen modeller orta düzeyden oldukça uzaklar. Kanuni belki biraz daha ön plana çıkabilir fakat 250cc lik olanı tabi ki. 300 lük sport atv tadında olan ise yine kabul edilebilir diyebiliriz fakat daha düşük cc li olan modeller için pek iyimser bir şey söylenebileceğini zannetmiyorum. 150cc hacminde ikinci el kymco mxu 150 olabilir fakat ikinci elinde 3000 lira civarında ancak bulunabilir sanırım şans yaver giderse. Sürat meselesine gelirsek teknoloji yönünden fakir markalara bakıyorsanız ATV lerde süratin düşük olması hayırlı olur. Zaten 150cc de 4 teker ve şasinin ağırlığı sürtünme gibi faktörler düşünülürse 70 km/s bu çinliler için çok çok iyimser bir sürat olur.

• quote:

Orjinalden alıntı: HighVoltage

Dürüstçe konuşmak gerekir ve moral bozmak olarak almazsanız bu bütçede alacağınız ATV 4 teker olmasının dışında size ATV tadını yaşatabilecek makineler olmayacaktır. Yukarıdaki bahsedilen modeller orta düzeyden oldukça uzaklar. Kanuni belki biraz daha ön plana çıkabilir fakat 250cc lik olanı tabi ki. 300 lük sport atv tadında olan ise yine kabul edilebilir diyebiliriz fakat daha düşük cc li olan modeller için pek iyimser bir şey söylenebileceğini zannetmiyorum. 150cc hacminde ikinci el kymco mxu 150 olabilir fakat ikinci elinde 3000 lira civarında ancak bulunabilir sanırım şans yaver giderse. Sürat meselesine gelirsek teknoloji yönünden fakir markalara bakıyorsanız ATV lerde süratin düşük olması hayırlı olur. Zaten 150cc de 4 teker ve şasinin ağırlığı sürtünme gibi faktörler düşünülürse 70 km/s bu çinliler için çok çok iyimser bir sürat olur.

[font="Times New Roman"]Peki 120 km/s basan Atv'ler ne kadar bir bilginiz var mı?

• 120 km/s de stabil ve güvenli gidebileceğin (Ki yüksek bir hızdır ATV için bu süratler.) ATV arıyorsan fiyat söylemek yerine marka söyleyeyim. KTM, Yamaha, Can-Am, Polaris vb markaların spor modellerine bakmalısın. Yoksa o sürat oldukça yüksek. Ancak bu 3.000 liralar bu makinelerin fiyatları için 2.el olsalar dahi çok altında kalır. Dediğim gibi amacım moral bozmak vs değil. Ancak realite söz konusu.
  • Arkadaş Haklı Dostum Ama Söylediğin Fiyata Gelicek Atvler Bunlar...
    Bu Markalarda O Kadar Sürat Arama Zaten ...
    Orta Düzeyden O Kadarda Uzak Değiller Yahu Yani Ben Öyle Görmüyorum Neden Öyle Düşündüğünüzü Merak Ettim...(Tartışma Ortamı Oluşturmak için Sormuyorum Bu Soruyu Merakımdan Kanuni Markanın Servis Olanakları Bol Mesela)

Dostum Bende Sadece Atv Gövdesi Atıyorum Motor Fln Filan Hariç,Oralarını Ben Toplamak İstiyorum Böyle Bir İlan Görürseniz Lütfen Haber Veriniz,Sende Al Dandik Birşey Bas Modifiyeyi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ghanhan

Arkadaş Haklı Dostum Ama Söylediğin Fiyata Gelicek Atvler Bunlar...
    Bu Markalarda O Kadar Sürat Arama Zaten ...
    Orta Düzeyden O Kadarda Uzak Değiller Yahu Yani Ben Öyle Görmüyorum Neden Öyle Düşündüğünüzü Merak Ettim...(Tartışma Ortamı Oluşturmak için Sormuyorum Bu Soruyu Merakımdan Kanuni Markanın Servis Olanakları Bol Mesela)

Dostum Bende Sadece Atv Gövdesi Atıyorum Motor Fln Filan Hariç,Oralarını Ben Toplamak İstiyorum Böyle Bir İlan Görürseniz Lütfen Haber Veriniz,Sende Al Dandik Birşey Bas Modifiyeyi...

Orta düzeyden uzak dememdeki sebep gerçekten malzeme kalitesi açısından fenalar. Ayrıca şu devirde ATV lerin kullandıkları teknolojiden de oldukça uzakta sadece düldül kıvamındalar maalesef. Kanunin 250 lik modeli ve 300 lük sport modeli diğerlerine göre oldukça önde aslında. Bu noktada katılıyorum. Ancak işi gerçekten ATV olan markaların ürettiklerine ve kullanılan teknolojilere bir göz gezdirirseniz bana hak verirsiniz diye düşünüyorum Ha eskiden Rusların ürettiği bir kaç model vardı aynı T30 tankları gibiydi. Katır gibi her yola geliyordu (Marka ve modeli hatırlamıyorum). Ancak basit, o zamana göre malzeme kalitesi iyi ATV ler idi. Bu yukiler vs ona bile halen yaklaşamaz. Arazide kalır elinizde. E bir de artık çekiş kontrolüydü vs gibi teknolojiler devreye girince bunlar oldukça vasat kalıyor. Ve ATV nin ruhundan uzaklaşıyorsunuz. Ha ben asfaltta kullanacağım diyorsanız dediğim gibi sadece düşük hacimli çin ürünleri 4 tekerlekli düldül gibi bir şey oluyor. (Aman yanlış anlamayın aşağılamak vs için demiyorum. ) Misal Cectek Quadrift e bir bakın.

• [font="Times New Roman"]YardımLarınız İçin hepinize teker teker Teşekkür ederim.
  • eğer gerçekten atv ile hız yapmak isiyorsan yfm 700 r önerebilrim.ama sıfır fiyatı 20 bin tl civarıdır.
  • Apachi ATV 200 tavsiye ederim. 120 km hıza çıkabiliyor. Su soğutmalı, gazlı ve ayarlanabilir amortisörlü.

www.apachi.com.tr
  • Merhaba

KOnu açılalı baya olmuş ama bende bir soru sormak istiyorum bende ATV almak istiyorum ama ben dağda bayırda gezebılmek için istiyorum acaba ortalama ikinciel yada sıfır bana ne kadara maal olabılırkı bırde ıkı kısılık olursa harıka olur :) banada yardım edersenız sevınırım sımdıden tesekkurler
  • Arkadaşlar sizlere birşey soracağım.
    Ben bu gün kanuni atv 150 u off road aldım. Aldığım yerde adam bin km yol yapmadan aracımla 25 km/hız ı geçme dedi.Bu bana çok saçma geldi bunun hakkında bilgisi olan arkadaşlar bana yardım edebilir mi ?
    Şimdiden Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vagi.

Arkadaşlar sizlere birşey soracağım.
    Ben bu gün kanuni atv 150 u off road aldım. Aldığım yerde adam bin km yol yapmadan aracımla 25 km/hız ı geçme dedi.Bu bana çok saçma geldi bunun hakkında bilgisi olan arkadaşlar bana yardım edebilir mi ?
    Şimdiden Teşekkür ederim.

Motor henüz yeni olduğu için rodaj döneminde. Bu dönemde motorla çok fazla hız yapmak yürüyen aksama hasar verebilir ve ömründen çalar . Aldığınız satıcı sizi bilgilendirerek en iyisini yapmış alnından öpülesi insan
  • Merhaba

KOnu açılalı baya olmuş ama bende bir soru sormak istiyorum bende ATV almak istiyorum ama ben dağda bayırda gezebılmek için istiyorum acaba ortalama ikinciel yada sıfır bana ne kadara maal olabılırkı bırde ıkı kısılık olursa harıka olur :) banada yardım edersenız sevınırım sımdıden tesekkurler
  • Bende şehir içinde bana ivmelenme duygusunu yaşatıcak birazda hız yapabilcek 2 kişilik bi atv arıyorum.bütçem en fazla 2 buçk belki 3 e zorlarım.tafsiyelerinizi bekliyorum lütfen
  • 60 kiloyum 110 cc atv beeni götürürmü bide max hızı hakkında bilgi verebilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: AyanoqLu

quote:

Orjinalden alıntı: HighVoltage

Dürüstçe konuşmak gerekir ve moral bozmak olarak almazsanız bu bütçede alacağınız ATV 4 teker olmasının dışında size ATV tadını yaşatabilecek makineler olmayacaktır. Yukarıdaki bahsedilen modeller orta düzeyden oldukça uzaklar. Kanuni belki biraz daha ön plana çıkabilir fakat 250cc lik olanı tabi ki. 300 lük sport atv tadında olan ise yine kabul edilebilir diyebiliriz fakat daha düşük cc li olan modeller için pek iyimser bir şey söylenebileceğini zannetmiyorum. 150cc hacminde ikinci el kymco mxu 150 olabilir fakat ikinci elinde 3000 lira civarında ancak bulunabilir sanırım şans yaver giderse. Sürat meselesine gelirsek teknoloji yönünden fakir markalara bakıyorsanız ATV lerde süratin düşük olması hayırlı olur. Zaten 150cc de 4 teker ve şasinin ağırlığı sürtünme gibi faktörler düşünülürse 70 km/s bu çinliler için çok çok iyimser bir sürat olur.

[font="Times New Roman"]Peki 120 km/s basan Atv'ler ne kadar bir bilginiz var mı?

ilk söylediğiniz cümleye katılmıyorum konyu acan arkadaşta benim gibi ilk kez atv deneyimi yaşayacak heralde daha önce atv si olmadı muhtemelen bende şu anda yuki 150 cc lik var kullanırken gercekten çok keyif alıyorum ''alma normal motordan farksız'' falan diyorlardı bana ama alakası yok tabi sizin dediğiniz gibi profesyonel makinaların yerini asla tutmaz ve gercekten sorun cıkartıyor arıza acıyor arasıra evet ama şahsım adına söylüyorum ben bir kaç saatlik bir keyif için gidip 10,000 tl 20,000 tl verip atv almam zaten amatör oldugum için ve daha büyüklerini hiç kullanmadığım için 150 cc bana canavar gibi geliyor tabiri caizse :D :))

• Katılıp katılmamanız işin realitesini değiştirmiyor sonuçta. Asli unsur arıza sıklığı vs zaten. Ki Kymco tavsiyesi vermişim o zaman. Polaris ya da Can-Am değil Elbette yine asli olan kişinin cebindeki para ve tercihleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GullyFoyle -- 2 Ocak 2014; 0:34:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Minik_cooper

Apachi ATV 200 tavsiye ederim. 120 km hıza çıkabiliyor. Su soğutmalı, gazlı ve ayarlanabilir amortisörlü.

www.apachi.com.tr

+1
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.