Şimdi Ara

Attila total war kasma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar system requirements lab oyunu çalıştırabileceğimi söylüyor. minimum ve önerilen özellikleri yetiyor. rome 2'yi highta oynayabiliyorum.

fakat oyun kasıyor ne yapabilirim? medium özelliklerde bile 15-25 fps alıyorum

anca very lowda 30 40 fpsnin üstüne çıkıyor

sistem özelliklerim ;

intel core i5-4460 3.20 ghz

ekran kartı : R9 255

ram : 4 gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 11 Temmuz 2020; 22:46:1 >

Orijinalden alıntı: Rumpel Von Stiltskin

işlemci yetersiz kalıyordur belki aynı anda haritada birsürü asker olunca ister istemez

hocam madem öyle sitede neden bilgisayarımın minimum ve önerilen sistem özelliklerini karşıladığı yazıyor ki?

• Hocam ona bakarsan eu4 sistem gereksinimleri herkeste çalıştırabilecek derecede ama gel görki oyun kasıyor yine nedeni haritada birden fazla asker olduğu zaman her birine işlem gerekiyor ve hali ile kasıyor bu normal bir olay

Hocam ona bakarsan eu4 sistem gereksinimleri herkeste çalıştırabilecek derecede ama gel görki oyun kasıyor yine nedeni haritada birden fazla asker olduğu zaman her birine işlem gerekiyor ve hali ile kasıyor bu normal bir olay

europa universalistede mi kasma sorunu var. bu olmazsa onu oynayayım demiştim tüh

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Evet maalesef nedenini de açıkladım

hocam ben burdan bikaç oyun için denemiştim kaldırmaz demişti detaylı bakmıştım istenen özellikler tutuyo gibi ama kaldırmaz diyo

mesela

Required You Have

Pixel Shader 5.0 5.0

Vertex Shader 5.0 5.0

Dedicated Video RAM 2048 MB 4.0 GB

Minimum: Intel Core i3-4340 or AMD FX-6300 You Have: Intel(R) Core(TM) i7-6700HQ CPU @ 2.60GHz

Minimum: 8 GB You Have: 16 GB

diğerleri de yeşil tik ama kaldırmaz neden böyle? kaldırır gösterdiği oyunları da zor açıyo zaten sims 4 oynuyorum arada son aylarda onda bile cayır cayır oluyo

Daha Fazla Göster
  • xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt

Hocam bu siteye çok fazla takılmamak lazım bence steam alımı yapmadan torent olarak indirip deneyerek daha kesin sonuç elde edersiniz ki zaten sistemimiz gayet iyi gözüküyor. Tek nokta işlemcinizin kaçıncı nesil olduğu i7 gayet iyi ancak eski nesilde kaldırmama gibi bir sonuç olabilir çok fazla anlamam ama yinede bilen birileri konuya gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.