Şimdi Ara

ATTIĞIN MSJ DİREK GÖZÜKSÜN -- FREE i-SMS 1.12 S60 Sms Threader!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
24.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    MSJ ATARKEN OPTIONS YANI YES TUSUN USTUNDEKİ TUŞA BASIN SEND FLASH SMS YAPARSANIZ ATTIĞINIZ MSJ HEMEN KARŞI TARAFIN EKRANINDA AÇILACAK. KİLİT KODU OLSA BİLE!! BUNU SIZE KARSI KULLANAMAZLAR I-SMS AYARLARDAN AUTOUNLOCK OFF YAPARSANIZ!!!

Program Kısayolları:
    Bir chat içindeyken r tuşuna basınca direk yazı yazma balaonu(editor) çıkıyor.
    v tuşu ilk msjı n tuşu en son mesajı gösteriyor.
    programda alt+s yapınca hemen alt kısımda music
    player'daki gibi arama çubuğu beliriyor.
    R tuşu çok iyi hızlı msjlaşmanın kilidi budur.
    Uyarı: settings'de > system settings>msg summery type kısmı In and Out msgs seçilmeli!

merhaba arkadaşlar. I sms ücretsiz olup msjlarinizi
    ayni iphone,whatsapp stilline çeviriyor. Nokia'nin kendi sms editoru 700smsden sonra zorlaniyor ve
    blackberry iphone daki gibi bir msjlaşma yok. Buna
    threader deniyor. Konu haline gelen smsler tarihiyle
    (saniyesine kadar) gözüküyo. Ben programi hiç
    kapamiyorum kapasaniz bile çok hizli açiliyo.
    Kapamanizi tavsiye etmem cunku yeni sms gelirse programi acinca sync etmeniz gerekebilir.
    Program tamamen ücretsiz. Çok kullanişli. Smsleri
    ilk yuklemede isliyor. isterseniz X kontakla olan
    msjlari şifreliyo boylece programda bile sifreleniyor
    ve nokianin kendi editorunde cikmiyor bu kisiyle
    olan msjlar. Program baya iyi. Avatar ekleme var. cok hizli benim sms rekorum 25 saniyede bir sms .
    Whatsapp gibi hatta daha iyi. Lutfen deneyenler
    goruslerini yazsin. Artik smslesmek nokiada daha guzel Notification settings: iPhone Style yaparsanız
    ayarlarda AutoHide(iPhone) seçeneğine girip 15
    saniye yapın
    Link:www.m15.cn/zh/uploads/soft/110324/FreeiSMS_AllInOne_M15_1.12_Beta_International_Express_Signed.sis

Chat skin için :www.m15.cn/zh/plus/list.php?
    tid=53Www.m15.cN sitesinde programın üst modelleri
    mevcut. Fakat s60 3rd v5 için en iyi olan 1.12 versiyodurum. S60 5th kullananlar 2.0 olan sürümü
    kullanabilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoCat -- 6 Temmuz 2012; 17:25:42 >

• up!
  • Güzelmiş bu, kurdum güzel oldu...

Teşekkürler...

ama normal mesaj olayının internet kullanması biraz saçma olmuş...

Ücretlendirmesi nasıl, vatsap gibi net kullanıp bedava mı, yoksa ayrıyetten mesaj için yine ücret düşüyormu...?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onedollar -- 9 Kasım 2011; 15:18:39 >
  • yok arkadaşım ücretsiz :)
    İnt kullanımı konusunda ben çok bişey kullandığını görmedim whatsapp gibi fakat farkı sms paketin olması lazım. yani int olmasada çalışacaktır.
    Kesinlikle ücretsiz Sms backup mümkün. X kişiyle olan msjları şifrelemek mümkün!
    Ayarlardan Sms nofitication seçeneğini Sytem+nof. Yani 2. Seçeneği seçmenizi tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoCat -- 9 Kasım 2011; 15:23:36 >
  • mesaj paketleri artık hemen herkesde var gibi zaten...

internet kullanmıyorsa güzel, başta açılınca seçim yapmamı isteyince acaba dedim...

Sytem+nof u seçince ne oluyor...?
  • diyerinde taciz ediyor.
    Sadece system seçersen mesela menüde 1 yeni msj a basınca nokia msj programı açılır. Fakar bu 2. Yi seçersen hergangi bir uygulamada hemen çıkıyo istersen cancel a basıyosun gidiyo yada direk yes yapıp o msjı açıyo.

Edit: IPHONE STYLE seçimide fena değil. Siz bilirsiniz. System nofiter+ olan seçenekten daha iyi buldum şimdi iphone style'ı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoCat -- 9 Kasım 2011; 16:03:35 >
  • tamamdır, teşekkürler...

bi de mesajı açınca üstte hem isim hem de numara çıkıyor

numarayı orada gözükmemesi için bi ayarı var mı...?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sanırım yok. Iphone style yaparsanız ana menüde sadece isim olacak.
  • Teşekkürler, güzel programmış doğrusu
  • bişey değil :). Nokia messaging'i artık hiç kullanmazsınız. Çok daha iyisi varken :).
    Bu programı 2 hafta aradım ovide hep ücretli vardı. Verdiğim link ürünün kendi sitesindendir!
    Arkadaşlar program kurulumunda dil paketleri soruyo ben sadece ing yükledim birde smile paketi vardı onuda seçtim. Kurulumda smile seçerseniz aynı BB gibi :D yapdığnda sizde :d GÖZÜKMÜYCEK SMILE OLACAK.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknoCat

bişey değil :). Nokia messaging'i artık hiç kullanmazsınız. Çok daha iyisi varken :).
    Bu programı 2 hafta aradım ovide hep ücretli vardı. Verdiğim link ürünün kendi sitesindendir!
    Arkadaşlar program kurulumunda dil paketleri soruyo ben sadece ing yükledim birde smile paketi vardı onuda seçtim. Kurulumda smile seçerseniz aynı BB gibi :D yapdığnda sizde :d GÖZÜKMÜYCEK SMILE OLACAK.

gerçekten kullanımı kolay ve gayet hızlı. Telefonun kendi mesaj kısmına bir daha uğramam artık
  • Mesajım bulunsun. Eve gidince kesinlikle bakıcam.
  • kullandığım telide yazayımda soru işareti olmasın...

N8' de sorunsuz çalıştı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: onedollar

kullandığım telide yazayımda soru işareti olmasın...

aklınca attın havanı yani demi soru işareti kalmasın falan hikaye anlatma bize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

merhaba arkadaşlar. I sms ücretsiz olup msjlarinizi ayni iphone,whatsapp stilline çeviriyor. Nokia'nin kendi sms editoru 700smsden sonra zorlaniyor ve blackberry iphone daki gibi bir msjlaşma yok. Buna threader deniyor. Konu haline gelen smsler tarihiyle (saniyesine kadar) gözüküyo. Ben programi hiç kapamiyorum kapasaniz bile çok hizli açiliyo. Kapamanizi tavsiye etmem cunku yeni sms gelirse programi acinca sync etmeniz gerekebilir.
    Program tamamen ücretsiz. Çok kullanişli. Smsleri ilk yuklemede isliyor. isterseniz X kontakla olan msjlari şifreliyo boylece programda bile sifreleniyor ve nokianin kendi editorunde cikmiyor bu kisiyle olan msjlar. Program baya iyi. Avatar ekleme var. cok hizli benim sms rekorum 25 saniyede bir sms . Whatsapp gibi hatta daha iyi. Lutfen deneyenler goruslerini yazsin.

Artik smslesmek nokiada daha guzel
    Notification settings: iPhone Style yaparsanız ayarlarda AutoHide(iPhone) seçeneğine girip 15 saniye yapın
    Link:www.m15.cn/zh/uploads/soft/110324/FreeiSMS_AllInOne_M15_1.12_Beta_International_Express_Signed.sis

Chat skin için :www.m15.cn/zh/plus/list.php?tid=53

Www.m15.cN sitesinde programın üst modelleri mevcut. Fakat s60 3rd v5 için en iyi olan 1.12 versiyodurum. S60 5th kullananlar 2.0 olan sürümü kullanabilirler

E71'de kullanabiliyor muyuz bunu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: OBERTAN

quote:

Ne dediğini anlamadım, hava atmak derken...?

Hikaye anlatacaksam direk anlatırım zaten, ima etmem...

telefonla hava atmayı ben lisede bıraktım genç... daha fazla komik olma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onedollar -- 9 Kasım 2011; 19:18:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

quote:

merhaba arkadaşlar. I sms ücretsiz olup msjlarinizi ayni iphone,whatsapp stilline çeviriyor. Nokia'nin kendi sms editoru 700smsden sonra zorlaniyor ve blackberry iphone daki gibi bir msjlaşma yok. Buna threader deniyor. Konu haline gelen smsler tarihiyle (saniyesine kadar) gözüküyo. Ben programi hiç kapamiyorum kapasaniz bile çok hizli açiliyo. Kapamanizi tavsiye etmem cunku yeni sms gelirse programi acinca sync etmeniz gerekebilir.
    Program tamamen ücretsiz. Çok kullanişli. Smsleri ilk yuklemede isliyor. isterseniz X kontakla olan msjlari şifreliyo boylece programda bile sifreleniyor ve nokianin kendi editorunde cikmiyor bu kisiyle olan msjlar. Program baya iyi. Avatar ekleme var. cok hizli benim sms rekorum 25 saniyede bir sms . Whatsapp gibi hatta daha iyi. Lutfen deneyenler goruslerini yazsin.

Notification settings: iPhone Style yaparsanız ayarlarda AutoHide(iPhone) seçeneğine girip 15 saniye yapın

Www.m15.cN sitesinde programın üst modelleri mevcut. Fakat s60 3rd v5 için en iyi olan 1.12 versiyodurum. S60 5th kullananlar 2.0 olan sürümü kullanabilirler

Evet zaten e63'le aynı yazılıma sahip!

• quote:

Orijinalden alıntı: OBERTAN

quote:

ahahah çok boşsun ne havası ya. ilkokuldaydı o liseye gelince bi bıraktık
  • arkadaşın msjı silinmiş bende cevabımı siliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoCat -- 9 Kasım 2011; 19:40:06 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nk061

quote:

Evet zaten e63'le aynı yazılıma sahip!

Tamamda o cümlenin sonundaki ünlem ne anlama geliyor onu anlayamadım ergen kardeşim.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.