Şimdi Ara

Attack Yaparken Duruyo...!!! Bilginiz Varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir tane dagger karakterim var lvl 24 şuanda ama bir sorunum var karakterin şimdiye kadar yaptığı ve hala yapmaya devam ettiği,
    sorun şuki karakteri bir yaratığa attacklattığımda bazen önüne gidiyor ve duruyor hiç bişi yapmıyor skillere basmama rahmet atack yapmıyor ancak geride bir yere tıklıyorum karakter oraya gidiyor sonra tekrar atacklıyorum ancak böyle oluyor
    Fakat benim karakter rogue olduğu için ve Dagger Desperate skilim hep açık olduğu için agrasiv yaratıklarda ölümün ucundan dönüyorum desem yeridir ki az önce öldüm

Bu hata acaba bendenmi kaynaklanıyor yoksa herkeste böyle bişi varmı? yada bağlantıdanmı kaynaklanıyor? Çözüm yolu varsa söylerseniz sevinirim şimdiden yanıtlarınız için teşekkürederim.

Not: Lvl 14 e kadar fire bicheonla (çin karakteri ile) oynamıştım ama onda böyle bir sorun hiç olmadı. avrupa karakterindemi sorun acaba?

• Dagger kullanınca aynı sorun bendede oluyor crosbow takıl hayatını yaşa
  • dagger da öyle oluyor evet az geri çekilip bidaha saldırcan adam kitleniyo
  • Pek kullanmadimda o sık sık bana oluyordu
  • Evet bendede oluyo.Hatta bu bug yüzünden kaç kez yattım.Canavaardan biraz uzaklaşcan skille bascan otomatik dalcan.Anca böyle düzeliyo.İngilizcesi olan bi rogue kullanıcısı bug report olarak bildirirse sevinirim.

• assassin vururken sürekli yamuk durdugu için beli tutuluyor bazen.
    öle kalıyor ben çaktım kekligi

en yakın hastaneye gidip bele baktırmak sart.
    en yakın hastane de bug report

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seser60 -- 20 Kasım 2007; 23:13:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: seser60

assassin vururken sürekli yamuk durdugu için beli tutuluyor bazen.
    öle kalıyor ben çaktım kekligi

en yakın hastaneye gidip bele baktırmak sart.
    en yakın hastane de bug report

Haklısın iki büklüm oluyo zavallım vurucam diye

Anlaşılan o ki böyle gidicez xbow da olamam daggerla başladım daggerla bitiririm 1360sp var gerçi birikmiş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ayni sorun bendede var two handedim bazen duruyo geri yana gidip tekrar gelip vuruyorum
  • dagger de oluyor sadece o sorun xbow kullan sende
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.