Şimdi Ara

Atrix kasa :)))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimde resimde gördüğünüz Atrix marka kasa var

Atrix kasa :)))

bunun için ne gibi fikirleriniz var???

benim burda alüminyum kaynağı falan filan yapan bi abim var çok beceriklidir ama güzel fikirler lazım yardımcı olursanız sevinirim...

• yok mu bi fikri olan bi yardımcı olum beahhh
  • kardeş bence hiç elleşme kasaya boyle gayet şık sonra bu halini arar hale gelebılırsın yanları nedır o kasanın tel gıbı birşeymi var üste bakarak soyluyorum? plexi olabılır oralara cam yada
  • başlangıç olarak plexy yapcam yanı ve üstü
    o kısımlarda binlerce küçük delik var işte adı her neyse bilmiorm
  • arkadaşlar bi yardımcı olun link verin resim ekleyin bişeler yapın da bende yeni fikirler türesinnn
  • Kasayi siparis ettim 9 gun icinde felan gelir galiba kasaya Plexi Yaparkeni Resimlerini buraya atarim insallah Mukkemel Bir kasa

Bu arada bayraminiz mubarek olsun
  • çok saol kardeşim aynı işlemi ben de yapcam ama bunun dışında da bişeler yapmak istiorm ama aklımda orjinal bi fikir yok

öneri bekliorm
    bu arada sen kasayı kaça alıosun???
    şimdiki fiyatlara bi bakıorm da çok yksek ben bunu geçen sene 80ytl ye 0 aldım bi bilgisayarcıdan garip deil mi???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Thermaltake Versa G2 Kasa
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla Dostum kasayi 85 euro ya kapimin onune kadar getiriyorlar bende odemeyi yapiyorum
    birde aklima plexi den baska bisey gelmiyor dur hele kasa gelsin Sonra bakariz

Ustelik kasanin icinde 480 watt power Supply nen beraber
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turkishpower

Valla Dostum kasayi 85 euro ya kapimin onune kadar getiriyorlar bende odemeyi yapiyorum

hocam hayırlı olsun yalnız bir şey sormak istiyorum bu kasanın içinde 480watt dediğiniz psu ne marka
  • quote:

Orjinalden alıntı: cradle of filth

quote:

Orjinalden alıntı: Turkishpower

Valla Dostum kasayi 85 euro ya kapimin onune kadar getiriyorlar bende odemeyi yapiyorum

hocam hayırlı olsun yalnız bir şey sormak istiyorum bu kasanın içinde 480watt dediğiniz psu ne marka

Eyvallah dostum valla psu n marka yok galiba yazmiyor orginal atrixin galiba 480Watt CE + TUV 20 Yaziyor .
  • Kasa gerçekten güzelmiş
  • nerden aldın bu kasayı turkishpower ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: WinPeAcE

nerden aldın bu kasayı turkishpower ?

Www P i x m a n i a coM
  • Kardeş öncelikle hayırlı olsun görünüm çok hoş plexi yaprsın Fan,Neon ve UV boya ile şekillendirirsin...

• Bence kasaya dokunma yazık olur sonra kafanı duvarlara vurursun ahada böle
  • bendeki kasanın psu markası pegasus
  • O zaman arkadaş topic açmazdı yani içinden mod geçiyor demek ki
  • quote:

O zaman arkadaş topic açmazdı yani içinden mod geçiyor demek ki

eft aynen öle
  • hocam modmu yapmak istiyorsun sunları incele valla artık mankul fiyatlara satacam urasamıyorum artık
    http://forum.donanimhaber.com/m_10088623/tm.htm
  • yaa konuyla alakasız ama bu pplexi denen malzeme nerde satılır?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.