Şimdi Ara

cok güzel fiyat kırılır:D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çalısmalarımı takip ederler bilirler çok kücük bi kasam var o yüzden düşünmeden aldıgım bazı seyleri kasama yerlestiremedim ne kadarda çabalasam o yüzden mankul fiyatlara satıyorum sattıgım ürünleri daha bi kere bile kullanmadım sadece deneme amacıyla takıldılar yani el degistirme karını kullanacaksınız ve karlı cıkacaksınız

lcd paneller

sagdaki lcd ye ise 30 ytl istiyorum... sensörü kabloları herseyi içinde hiç bir extraya ihtiyac yok

soldakinede 30 ytl istiyorum... onunda data kablosu sayesinde hicbişiye ihtiyacı yok... vga cpu anakart kasa içi ısı degerleri, cpu vga fan devirlerini(pc den takip edilen diger fanlarda...) alabilirsiniz istediginiz metni yazdırabilirsiniz(mod amaclı) winamp median player gibi müzik programlarının equlaser lerini alabilirsiniz yani cok kullınıslı bi alettir

geforce4 mx440 64mb grafik kartı üzerinde fanı var temiz bi kart

istedigim fiyat 30 ytl

140mm lik ledli fan sadece bi sefer kullandım kasamdaki en büyük fan yuvası 80mm lik oldugu için fan adaptorlariylede bi kalite alamayacagımı örendigimden dolayı satıyorum yerine 92 lik fanlar aldım onada 30ytl istiyorum alıcılara yardımda bulunabilirim

fanın resmi

isteyene msn den resimlerini falan gösterebilirm wepcamdanda ürünleri izlete bilirm.

iki adet 80mm lik mavi uv ye duyarlı fan onlarda cok az kullanıldılar tanesine 15 ytl istiyorum

ve isteyen olursa firebaldan aldıgım uv boya ile boyadıgım 80mm lik fanımıda satabilirim(yerine silverstone taktım) onada 15 ytl istiyorum

Thermalright HR-01 Fan Duct 120MM Mavi
    120 mm lik fanınızı artık istediginiz noyktaya kanal yaparak tasıyabilir cevredeki ısılardan muaf tutabilir noktasal olarak sogutma yapabilirsiniz
    http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=100700346

istedigim fiyat 20 ytl

jbl on stage ipod ve diger müzik calarlar için mütis bir alet diyebilirim. samimiyetimle sölüyorum bizim ev 200 mkare evi inletiyor alet... kücük ama korkunc bir ses var cok temiz ve inanılmaz kaliteli... bass ta veriyor anlıyacagınız en ii kalite zamanında cok para vermistim pezoya

alet buhttp://www.hipernex.com/pro.aspx?CID=2515&IID=28167 inceleyebilirsiniz...

istedigim fiyat 300 ytl

1 adette 120mm lik fan var psu ya takmak için aldım ama büyük geldi daha hic kullanılmadı sıfır fan 20 ytl istiyorum

türkiyenin heryerine kargo yollarım kargo alıcıya aittir

lütfen gercek alıcılar mesaj yazsın gereksiz yorumlar istemiyorum

hayırlı satışlar

not: arkadaslar kasa satılık deildir ilanı tam okuyunuz(bu konuda 3 tane pm geldide)

ürünlerde makul fiyatlarda pazarlık yapılır

psp için oyun vs ilginc ürünlerle takas yapılır...

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• abi -23.9 yazan lcdnin fiyatı nedir nerde oturuyorsunbende moda başlamak üzereyim şimdi hazırlık aşamasındayım cvb bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Peçito

• quote:

Orjinalden alıntı: gt40_ditroit

abi -23.9 yazan lcdnin fiyatı nedir nerde oturuyorsunbende moda başlamak üzereyim şimdi hazırlık aşamasındayım cvb bekliyorum

hocam o aletin fiyatı 30 ytl ama sana 25 olur yer ankara aleti deneyip alabilirsin.. istersen msn ne gel konusalım yusufmenekse@messengeruser.com

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Fiorino ne güzel bişi ya
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.