Şimdi Ara

Atrix kasa :))) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ön panele sakın dokunma bence çok süper. ama o siyah duran yerler plixi yaptırım 1-2 de neon koyarsan bence çok şık durur
    Intel Core 2 Duo E4600 2.40 GHz | Gigabyte GA945GCM-SL2 | Kingston 2GB DDR2 667MHz (5-5-5-15) | Palit GF8600GTS 256 Mb(DDR3) | Thermaltake TR2-420w | writemaster DVD-RW | AOPEN ES55 Kasa |Segate 160GB SATA2
  • eywallh mc.kork kıvre saolasın

Atrix kasa :)))
    || Thermaltake Tsunami@mod .. Silverstone 500watt .. Vantec Nexus || Samsung 225bw ||
    || Logitech x530 .. Creative Soudblaster Live! 5.1 || a4tech x750f .. Airties RT110@1mbit sınırsız ||

.:: geçici eX-modder ::.
  • arkadaşım saol ama bu benim için yeterli değil

Orjinalden alıntı: Akosev

arkadaşım saol ama bu benim için yeterli değil

bu zaten senin için değildi
    çok fazla didik didik etmedim ama senin kasanın modlu fotosunu bulamadım..
    || Thermaltake Tsunami@mod .. Silverstone 500watt .. Vantec Nexus || Samsung 225bw ||
    || Logitech x530 .. Creative Soudblaster Live! 5.1 || a4tech x750f .. Airties RT110@1mbit sınırsız ||

.:: geçici eX-modder ::.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akosev

arkadaşım saol ama bu benim için yeterli değil

bu zaten senin için değildi
    çok fazla didik didik etmedim ama senin kasanın modlu fotosunu bulamadım..

yine de saol
    fan yerlerine delip monteledik
    collmaster ışık takarak 2*2 içine koydum

ha birde bu firmanın çift fanlı kasa powerı var şeffa onuda al

harika oluyor sen bakma milete kasa güzel uğraşırsan iyi bir şey olur...!!!

Orjinalden alıntı: emir_

sana modlu atrix kasa ararken bakın ne buldum. sizce de başka bi markadaki kasaya fazlasıyla benzemiyo mu

hadi canım neresi benziyor karıştırıyorsun sen

Orjinalden alıntı: brk18

quote:

Orjinalden alıntı: emir_

sana modlu atrix kasa ararken bakın ne buldum. sizce de başka bi markadaki kasaya fazlasıyla benzemiyo mu

hadi canım neresi benziyor karıştırıyorsun sen

thermaltake sharkın çakması gibi duruyo

BU VATANI ASLA BÖLEMEZSİNİZ!

• Howw...Hayırlı olsun kardes....Görüntü bozulmadan gerekli oynamalar yapılabilir aslında...
    bu kasanın aynısı sanırım Adana goId bilgisayarda satılıyor. bir arkadaşım almıştı. uzun zaman önce incelemiştim. kasa aslında güzel. içindeki power da yeterli sanırım çok extrem sistem kullanmadıkça. arkadaşımın kasası atrix marka idi. maddiyat yüzünden ilgilenemedik tam olarak ama düşündüğümüz değişiklikleri sana da söyleyeyim. üstteki kısma plexy uygulaması yapmana gerek yok çünkü altta kasanın demiri var yine. ancak üst kapak ile kasanın üst tarafı arasında kalan bölgeye cold cathod ışıklandırma koyarsan çok güzel olur. ayrıca yan paneldeki plastik bir sürü delikli olan kısmı da çıkarıp plexy uygulaması yaparsan güzel bir görünüm olur. o siyah bölgedeki 3 renkli fanı da plexy 'i keserek istediğin yere monte et. kasa içini siyah ya da istediğin bir boya ile boyayabilirsin. hdd leri de ters koyarak kablo karmaşasından kurtulabilirsin. kasadaki ufak fanlar 80 değil 92 likti sanırım 92 lik ledli fanlar kullanarak (ya da uv) güzel bir görsellik hazırlayabilirsin. içeriye de sese duyarlı neon koymanı tavsiye ederim. öndeki 5.25 ve 3,5 sürücülerin önündeki kapağı altındaki plexy de çıkabiliyor. oraya da uygun ölçülerdeki plexy'ye dremel yardımıyla istediğin yazı yada şekli işleyip renkli led ile aydınlatma yaparsan çok hoş bir görüntü olur. extra bir lcd panel falan bağlamana gerek yok zaten alttaki ekran yeterli olur.
    umarım aklımdakileri güzel bir şekilde anlatabilmişimdir. bu arada yaptığın değişiklikleri de forumda resimlerle anlatırsan sevinirim.

Saygılar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.