Şimdi Ara

ATRIX için MIUI, CM7, CM9 ve dahası... [REHBER] (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.142
Cevap
26
Favori
82.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kraftmk

S.A. BEYLER..
    cm 7.2 kullanıyorum ve uzun zamndır jb ve ıcs stabil rom bekliyorum eğer yüklemeye değecek bir jb varsa lütfen haber verin
    bu arada bir sorum olacak atriximin şarjı artık %79 dan fazla şarj olmuyor ve bu git gide düşe düşe 79 a indi dahada yolu var bilginiz varsa lütfen cevaplayın

batarya kalibrasyonu yapın
  • quote:

Orijinalden alıntı: baybars_

quote:

Orijinalden alıntı: kraftmk

S.A. BEYLER..
    cm 7.2 kullanıyorum ve uzun zamndır jb ve ıcs stabil rom bekliyorum eğer yüklemeye değecek bir jb varsa lütfen haber verin
    bu arada bir sorum olacak atriximin şarjı artık %79 dan fazla şarj olmuyor ve bu git gide düşe düşe 79 a indi dahada yolu var bilginiz varsa lütfen cevaplayın

batarya kalibrasyonu yapın

Alıntıları Göster
    Atrixin batarya ikonunu tamamen replace edebileceğimiz pili %1 gösteren bir mod biliyo musunuz? rom değil sadece mod :) %1 gösteren widgetım var ama atrixin öbür ikonuyla birlikte iki tane batarya ikonu oldu. bunları birleştirecek bir şey??

• Cihazım rootlu ve cm7 kurulu durumda. Rsd lite
    ile rsd modunda pcye bağlayıp orijinal romu
    kurduğumda açılışta "Failed to boot 4" hatası
    alıyorum. Nasıl resmi roma dönerim bilgisi olan
    var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARBE

Cihazım rootlu ve cm7 kurulu durumda. Rsd lite
    var mı?

http://motomodtr.forumcommunity.net/?t=49777315
  • quote:

Orijinalden alıntı: bala5252

quote:

Cihazım rootlu ve cm7 kurulu durumda. Rsd lite
    var mı?

http://motomodtr.forumcommunity.net/?t=49777315

Teşekkür ederim ilginiz için, ancak benim orunumun çözümü orada mevcut değildi bakmıştım.
    Hem orda bahsedilen at&t model.
    Aslında pudding falan bahsedilmiş onu öğrenebilirsem sanırım olacak.

• quote:

Teşekkür ederim ilginiz için, ancak benim orunumun çözümü orada mevcut değildi bakmıştım.

stock rom'u cwm'den yüklemeyi denedin mi? 2.3.6'dan 2.3.4'e sbf ile geri dönmek sıkıntı yaratıyor diye okumuştum. cwmde herşeyi wipe edip stock rom yüklemek gerekebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saldi

quote:

stock rom'u cwm'den yüklemeyi denedin mi? 2.3.6'dan 2.3.4'e sbf ile geri dönmek sıkıntı yaratıyor diye okumuştum. cwmde herşeyi wipe edip stock rom yüklemek gerekebilir.

Hocam zip'li stock rom var mıki?
  • quote:

valla abi şu ana kadar ihtiyacım olmadı ama yapıp nete koymuş olan olabilir. bi araştır istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saldi -- 12 Kasım 2012; 23:08:56 >
  • quote:

quote:

valla abi şu ana kadar ihtiyacım olmadı ama yapıp nete koymuş olan olabilir. bi araştır istersen.

o kadar konu gezdim ama denk gelmedim, biraz bakayım. sağol.
  • quote:

http://www.digitaltweaker.com/android/phones/2012/02/atrix-fix-failed-to-boot-4-after-upgrading-to-4-5-141-ota/

burada 2.3.6ya geri dönmen için gerekenleri yazmışlar. döndükten sonra stock rom aramaya devam edebilirsin :) iyi geceler
  • quote:

quote:

http://www.digitaltweaker.com/android/phones/2012/02/atrix-fix-failed-to-boot-4-after-upgrading-to-4-5-141-ota/

burada 2.3.6ya geri dönmen için gerekenleri yazmışlar. döndükten sonra stock rom aramaya devam edebilirsin :) iyi geceler

sağol hocam. iyi ama orda 4g versiyondan bahsediyor.TR'de satılan cihazların versiyonu 2.3.4 orda verilen 2.3.6 hata olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARBE -- 12 Kasım 2012; 23:24:52 >

• quote:

sağol hocam. iyi ama orda 4g versiyondan bahsediyor.TR'de satılan cihazların versiyonu 2.3.4 orda verilen 2.3.6 hata olabilir.

forumdaki daha tecrübeli arkadaşlar yanlışsam düzeltsin; zaten SBF ile 2.3.6'dan 2.3.4'e dönüş soft brick yapıyor. 2.3.6'yı, 2.3.4'le ilgili stock rom cwmsi bulana kadar idareten yüklersin diye düşündüm.
  • Yok hocam stock 2.3.4e donuluyor brick olmuyor ama benim tel donmuyor.

• quote:

Yok hocam stock 2.3.4e donuluyor brick olmuyor ama benim tel donmuyor.

dönülüyor ama sbf ile değil. neyse:)

cwm'den dönebilmen için gereken dosyayı(fruitcake) internetten buldum. türkçe var diyor upload sahibi ama ben kesin bir şey diyemiyorum.
    https://rapid share.com/files/3666542606/workdir.zip

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1926072&page=2
    bu da aldığım yer. inşallah işini görür.

fruitcake yüklemeden önce muhtemelen wipe all yapman gerekecek. servetxy vs. kimse okumuyo bu ara anlaşılan :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saldi -- 13 Kasım 2012; 10:58:09 >

• Şu an deneme şansım yok, insallah daha sonra hallerderiz. Zahmet ettin sagol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARBE -- 13 Kasım 2012; 11:24:21 >
  • quote:

Orjinal romu ben de sormuştum ve aşağıdaki verdiğim arkadaş yardımcı olmuştu. Henüz yüklemedim ama :)

quote:

Orijinalden alıntı: ttt01

quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

Arkadaşlar telefonun kendi orjinal rom linkini bir türlü göremedim konuda.
    Bulamadıysam affedin ama varsa bir linki paylaşır mısınız?

https://rapid share.com/#!download|647p5|2126457447|1FF-olympus_emara-user-2.3.4-4.5.2A-74_OLE-31-release-keys-signed-Retail-TR.sbf.gz|477036|R~D5682879115FAF56B4A1484FCB2962BD|0|0

Burdan indirebilirsiniz hocam.(linki kopyaladıktan sonra aradaki boşluğu silersiniz çünkü yıldızlı gözüküyordu normal koyunca.)

• quote:

quote:

Orjinal romu ben de sormuştum ve aşağıdaki verdiğim arkadaş yardımcı olmuştu. Henüz yüklemedim ama :)

quote:

Orijinalden alıntı: ttt01

quote:

Arkadaşlar telefonun kendi orjinal rom linkini bir türlü göremedim konuda.
    Bulamadıysam affedin ama varsa bir linki paylaşır mısınız?

https://rapid share.com/#!download|647p5|2126457447|1FF-olympus_emara-user-2.3.4-4.5.2A-74_OLE-31-release-keys-signed-Retail-TR.sbf.gz|477036|R~D5682879115FAF56B4A1484FCB2962BD|0|0

Burdan indirebilirsiniz hocam.(linki kopyaladıktan sonra aradaki boşluğu silersiniz çünkü yıldızlı gözüküyordu normal koyunca.)

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bir sorum olacak. Eşime aldığım Atrix'de sadece root var. Pete's Motorola Root Tool ile yapmıştım. Şimdi ben orjinal romunu tekrar yüklemek istiyorum. İlle de bu konunun ilk mesajında yazan "Bootloader Unlock" işlemini yapmam gerekiyor mu?

Üstteki mesajda da verdiğim stock rom var elimde. SBF ile yapılabilir mi bu işlem?

• quote:

Arkadaşlar bir sorum olacak. Eşime aldığım Atrix'de sadece root var. Pete's Motorola Root Tool ile yapmıştım. Şimdi ben orjinal romunu tekrar yüklemek istiyorum. İlle de bu konunun ilk mesajında yazan "Bootloader Unlock" işlemini yapmam gerekiyor mu?

Üstteki mesajda da verdiğim stock rom var elimde. SBF ile yapılabilir mi bu işlem?

Alıntıları Göster
    Motorolanın kendi programı
    Rsd lite ile yapabilirsiniz.
    Cihaz kapalıyken rsd modundan. ( USB Sürücülerin yüklü olamsı gerekiyor)
    Bootloader Unlock işlemine gerek yok diye biliyorum. Bu konuda cevap bekleye bilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ablay

Bootloader Unlock işlemine gerek yok diye biliyorum. Bu konuda cevap bekleye bilirsiniz.

Cihazı RDS moda nasıl alıyoruz?

Bir de rootlu şekilde stock rom attığımda cihaza root kalkıyor değil mi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ablay

Cihazı RDS moda nasıl alıyoruz?

Bir de rootlu şekilde stock rom attığımda cihaza root kalkıyor değil mi?

Teli kapat.
    Telefonu Açma tuşu ile ses kısma tuşuna beraber bas.
    Fastboot ekranı gelince elini tuşlardan çek. Ses kısma tuşu ile RSD Yazan yere gel. Gelince Ses açma tuşuna bas .RSD Lite mod gibi bişi çıkar.
    O yazı çıkınca Teli pc tak.RSD Programını çalıştır.Teli otamatik görür. Yükleyeceğin orjinal romu seçersin.Start de başla. Beş on dakkaya biter.
    Kalkar kanım ca tam emin değilim.

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.