Şimdi Ara

ATRIX için MIUI, CM7, CM9 ve dahası... [REHBER] (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.142
Cevap
26
Favori
82.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tunc-rıdvan

Ben aokp'yi denedim. Ama diğerlerinden pek bi fark göremedim, temple rundada kastığından tekrar normal cm10 kurdum.

Kurduğun rom hangisi acaba, link ekler misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARBE -- 1 Kasım 2012; 20:05:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARBE

quote:

Ben aokp'yi denedim. Ama diğerlerinden pek bi fark göremedim, temple rundada kastığından tekrar normal cm10 kurdum.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1755836
  • quote:

quote:

quote:

Türkçe var mı bunda?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Türkçe var mı bunda?

Vardı.

• AOKP Milestone kurdum gappssız su an calisti sorun yok, gappsdan kaynakli sorun oluyordu sanirim.

• arkadaşlar bizim tel için jb veya ics rom için touchwiz veya lg nin arayüzünü kullanabileceğimiz ek bi rom varmı?
  • selam herkese bende bir motorola atrix kulanicisiyim.suan telefonumu orjinal romu olan android 2.3.4 ve go launcher ile kullanmaktayim.sizce orjinal rom ile en kullanisli ve en az sarji tuketen en az ram kullanan launcher hangisi? Birde orjinal rom yerine custom rom olarak hangi rom u kullanmami tavsiye edersiniz? Bana motorola kendi arayuzu cok kullanissiz vecok hantal geldi.oyuzden go launcher kurdum.go launcher cok pil tuketimi var diye duydum dogrumu?bana launcher ve rom(en kararli ve pil tuketimi orjinal romdan daha iyi olan) ne onerirsiniz? Cevaplarinizi bekliyorum. Simdiden tesekkurler.
  • quote:

AOKP Milestone kurdum gappssız su an calisti sorun yok, gappsdan kaynakli sorun oluyordu sanirim.

hocam ben de bu rom'u kurmayı düşünüyorum. cm 7.2'de saçma sapan sorunlar çıkmaya başladı. şarj olayı nasıl acaba? bir gün yetiyor mu en azından? bir de gapps kurmamışsınız market'in apk'sını kurarak mı diğer uygulamaları çalıştırdınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabuloso

quote:

AOKP Milestone kurdum gappssız su an calisti sorun yok, gappsdan kaynakli sorun oluyordu sanirim.

hocam ben de bu rom'u kurmayı düşünüyorum. cm 7.2'de saçma sapan sorunlar çıkmaya başladı. şarj olayı nasıl acaba? bir gün yetiyor mu en azından? bir de gapps kurmamışsınız market'in apk'sını kurarak mı diğer uygulamaları çalıştırdınız?

Sarj konusunda birbirlerinden pek bi farklarını göremedim, çok uğraştığım için sanırım.
    Gaps kurdum daha sonra ama bunlarda hepsi ayrı bir sorun, hiç bitmiyorki. Menüde goomaneger diye bişey var orda belirtilen gappsi kurdum, bu sefer haritalar çıkmıyor. Ben cm7ye geri döndüm.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fabuloso

quote:

Sarj konusunda birbirlerinden pek bi farklarını göremedim, çok uğraştığım için sanırım.
    Gaps kurdum daha sonra ama bunlarda hepsi ayrı bir sorun, hiç bitmiyorki. Menüde goomaneger diye bişey var orda belirtilen gappsi kurdum, bu sefer haritalar çıkmıyor. Ben cm7ye geri döndüm.

hala jb veya ics için erken o zaman. cm7.2 de kalayım ben de. teşekkürler...

• Ellerin dert görmesin hocam. Çok güzel bir paylaşım. Ama hakikaten çok güzel. Konuyu sabitledim chorme. Telefonu inşallah aldıktan sonra gerekli işleri yapacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anticor

Ellerin dert görmesin hocam. Çok güzel bir paylaşım. Ama hakikaten çok güzel. Konuyu sabitledim chorme. Telefonu inşallah aldıktan sonra gerekli işleri yapacağım.

Rica ederim, sağ olun.
  • Guzel paylasim. Bir de ozellikle 4.x yazilimlarinda sarj suresi ile ilgili problem olup olmadigini da belirtebilirseniz super olur.
  • Bİr de şu sorum var. pek kullanacağımı sanmasam da «CyanogenMod 7» (7.2.0)
    de video 1080 p mi 720 p mi kayıt ediyor en yüksek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: usa2006

selam herkese bende bir motorola atrix kulanicisiyim.suan telefonumu orjinal romu olan android 2.3.4 ve go launcher ile kullanmaktayim.sizce orjinal rom ile en kullanisli ve en az sarji tuketen en az ram kullanan launcher hangisi? Birde orjinal rom yerine custom rom olarak hangi rom u kullanmami tavsiye edersiniz? Bana motorola kendi arayuzu cok kullanissiz vecok hantal geldi.oyuzden go launcher kurdum.go launcher cok pil tuketimi var diye duydum dogrumu?bana launcher ve rom(en kararli ve pil tuketimi orjinal romdan daha iyi olan) ne onerirsiniz? Cevaplarinizi bekliyorum. Simdiden tesekkurler.

Yandex shell ve cm 7,2,0 i kullanabilirsiniz ;)

• quote:

Bİr de şu sorum var. pek kullanacağımı sanmasam da «CyanogenMod 7» (7.2.0)

sorunun cevabını bilmiyorum ama atrixi modifiye ederek çekilen 1080plerin kalitesi çok kötü oluyor. 720p ile çekilen videolarla aşağı yukarı aynı ebatta oluyo dosyalar da. ben tesadüf dün bu konuda baya bi araştırma yaptım, hatta kasarsan stock roma da 1080p yüklenebilme ihtimalini okudum ama kalite olayını duyunca caydım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saldi

quote:

Bİr de şu sorum var. pek kullanacağımı sanmasam da «CyanogenMod 7» (7.2.0)

sorunun cevabını bilmiyorum ama atrixi modifiye ederek çekilen 1080plerin kalitesi çok kötü oluyor. 720p ile çekilen videolarla aşağı yukarı aynı ebatta oluyo dosyalar da. ben tesadüf dün bu konuda baya bi araştırma yaptım, hatta kasarsan stock roma da 1080p yüklenebilme ihtimalini okudum ama kalite olayını duyunca caydım.

zaten 720 p yeterli olacaktır sanırım.
  • SORU: xda'daki battery jump fix'i STOCK ROM'da denediniz mi. stockta da çalışıyor mu
  • S.A. BEYLER..
    cm 7.2 kullanıyorum ve uzun zamndır jb ve ıcs stabil rom bekliyorum eğer yüklemeye değecek bir jb varsa lütfen haber verin
    bu arada bir sorum olacak atriximin şarjı artık %79 dan fazla şarj olmuyor ve bu git gide düşe düşe 79 a indi dahada yolu var bilginiz varsa lütfen cevaplayın
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.