Şimdi Ara

Atomic Heart | PS4 / PS5 Ana konu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
5
Favori
9.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Unchartedx kullanıcısına yanıt

    Valla ben beğendim. Hiç pişman etmedi. Zamanında pc yoktu bende ondan pre orderlamıştım pste eğer şimdi ki gibi pc kullanıyor olsam game passten edinirdim tabi ki. Pcde denedim optimizasyonu muhteşem. Eğer pcniz varsa direkt game passten edinin derim boşa 1000 TL vermeden. Ancak yoksa aladabilirsiniz ben baya keyif aldım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Persona_6 kullanıcısına yanıt

    tam olarak neyini beğenmedin dostum? bende 5 saat aralıksız oynadım ve gayet keyifli geldi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi console-master -- 23 Şubat 2023; 9:56:18 >
  • Bir vuruş hissi kötü, iki patlattığın dronelar nasıl tekrar spawn oluyor, elektrikle geciktirdiklerimizden bahsetmiyorum, lazer yollayanlar mesela ?Zaten kolay ölüyorsun normal zorlukta , bir de bunlar delirtiyor adamı. Ölüncede 25-30 saniye bekliyorsun xbox sx de. Bir de ne cannistermış bir kapıyı açacaz diye 3 saattir aynı koridorlarda puzzelımsı gereksiz aktivite yapıyorsun ( 4 kere) peşinde de badem bıyıklı dayılardan oluşan robotlar. Valla bence bu puanı bile iyi almış bu oyun. Sonradan açılıyorsa bilemiyecem ama katlanamadım. Tabanca yarattık azgın buz dolabından , o tabancanın sesi nedir ya boncuk tabanca sesi gibi. Benim açımdan vasat bile değil ilk 3 saati. Bu oyuna para verseydim callisto ya verdiğim gibi delirirdim herhalde yine. Gamepass bu yönden harbi nimed nimed Atomic Heart | PS4 / PS5 Ana konu 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Persona_6 kullanıcısına yanıt

    tamir ediliyorlar çünkü. tamir eden robotlar var. Bekleme konusunda ps5 te oynadığım için hızlı bende. Seslerde iyi geldi bana bilmiyorum. Sana katılamıyorum dostum. haa oyunun ana karakteri itici bak çok konuşuyor. Puanların bence düşük olması rus oyunu olmasından dolayı baya ambargo yedi gibi.

  • Ps5 te yükleme daha iyiyse bilemiycem ama ben dayanamadım oyunun başlarına, sonrası keyiflide olabilir hakkını yemeyeyim demek ki keyif vermiş sizlere , beni sarmadı diyelim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Persona_6 kullanıcısına yanıt

    açık dünyaya geçince belki sarabilir senide biraz daha dayan:)

  • console-master kullanıcısına yanıt

    Bakalım belki devam ederim , birazcık ara versem iyi olur belki. Hogwarts Legacy den çıkıp buna dalmak iyi gelmedi. :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • console-master kullanıcısına yanıt
    Şu politik işleri bari oyunlardan uzak tutsalar eğlenebildiğimiz herşeye çomak sokmaktan vazgeçsinler insanlık hayatı karamsarlaştırmaktan zevk alır duruma geldi

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Atomic Heart'ı beğenmeyip silmiştim. Dün bi şans daha vereyim dedim, bugün de oyunu bitirdim Hikayesinin enterasanlığı ve diyaloglarının ilgi çekici olması açısından 7.5/10 veririm. Yoksa bazı yerlerde cinnet geçirtip yine silecektim ki sonunu acayip merak ettirdi, söve söve bitirdim ve tatmin etti hikayesi. Rahat rahat şöyle bir açık dünyayi gezdirtmiyor oyun, sürekli robot yolluyor, ve ölürsen de ebesinin nikahından başlatıyor. O yüzden direkt ana görevlere kastım. Yan görev toplanabilir vs ne varsa es geçtim. Xbox ta yükleme ekranı can sıkıcı, 20-25 saniye bekliyorsun, en gıcık olduğum olay buydu. Ps5 te durum nasıl bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tebrikler. ps5 te yükleme kısa 5-8 saniye gibi. Bu arada cidden oyun açık dünyada kabus gibi. hayır rahat olamıyor insan. her yerden bir robot. hadi öldürdün diyelim tamirci robotlar geliyor. Bu tamircilerin çıktığı ana yeri yok etme var mı? en zorda oynuyorum birde:) ama ilk boss Hedgie yi kolay indirdim. Daha zorlanırım diyordum:)

  • Oyunun sanat tasarımı gayet güzel.

    Konuşma ve duvar yazılarına baya emek harcanmış.

    Dövüş mekanikleri daha hızlı olabilirdi ban biraz hantal geldi.

    Sürekli Amerika güzellemesi oyunlardan sıkıldıysanız değişik bir konusu var.


    Şans vermenizi tavsiye ederim. Özellikle Bioshock sevenler için ideal bir oyun.

  • Persona_6 kullanıcısına yanıt

    Hocam sadece ana senaryo ne kadar sürüyor acaba? Ben de açık dünyada gezinmeyeceğim sanırsam sürekli robot gelmesi sinir bozucu. Bence oyunun sanat tasarımı, atmosferi ve konusu çok başarılı. Çok ilgi çekici bir biçimde gidiyor. Fakat ben de açık dünyada vakit kaybetmeyip sadece ana senaryo odaklı gideceğim yüksek ihtimal


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koftehor1 K kullanıcısına yanıt
    Atomic Heart | PS4 / PS5 Ana konu
  • koftehor1 K kullanıcısına yanıt

    15 saat hocam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • console-master kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler, 5-8 saniyeyse mükemmel ya, xbox ta bekle babam bekle. Yok edemiyorsun sadece kısa süreliğine etkisiz kılıyorsun elektrik vererek.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8-12 gibi. 5 değilmiş:) alıştık diğer oyunlardan 5 diyoruz:)


    birde haritadan hiçbirşey anlaşılmıyor. yan görev falan varmı? böyle bazı bölgeler var daire içinde üzerine gelince birşeyler çıkyıor yapabileceğin bunlar ana görev mi yan mı




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi console-master -- 28 Şubat 2023; 11:5:46 >
  • Atomic Heart | PS4 / PS5 Ana konu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gamepass'ten oynamıştım. 4 saat oynayıp sildim. (sonra youtube'dan bitirdim) Bir kere ana karakter aşırı gıcık sevimsiz bir tip. Hiçbir şekilde kendisiyle özdeşleşemiyorsunuz. Bunun dışında ilk kapalı alana girdiğiniz bölümü gereksiz uzatmışlar, oyunu boğmuş. Şu sarı tankeri raylardan yürütme bulmacasında pes ettim. Çok sıkıcı geldi. Vuruş hissini de beğenmedim. Silahları kullanmak keyif vermedi, bir şeyler eksik. Evet upgrade imkanı falan var ama dövüş sistemi keyifsiz geldi. Açık mekanlar ise günün aynı saati geçiyor böyle etraf bembeyaz görünüyor, fazla generic bir ortam. Gün döngüsü ekleselermiş iyiymiş. Grafikler belki teknik açıdan iyi ama artistik açıdan çok yavan geldi, çevre ya da robot tasarımlarını da beğenmedim. Bu arada o kısımlara kendim gelemedim ama full walkthrough videosundan bitirdim oyunu. :) Açık alanda sürekli robot spamlenmesi insanı bayıyor bir süre sonra.


    Bioshock serisiyle kıyaslanmış ki yapmayın derim. Bioshock serisindeki estetik, yaratıcılık, tasarım falan bu oyunda asla yok. Sonuç olarak oyun asla parasını hak etmiyor bence. Bir tek müzikleri ve ses efektleri epey hoşuma gitti ki bence oyunun en güçlü yanları bunlar. Gamepass'iniz varsa öneririm tabii, orası ayrı. :)) 5 / 10.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 2 Mart 2023; 1:17:17 >




  • Forumdan arkadaştan kiraladım doğru bir karar vermişim çünkü bu oyuna tam fiyat verseydim hatta inanın yarı fiyat verseydim üzülürdüm, seven arkadaşlara saygım sonsuz ama çok zayıf ruhsuz ve aldığı puanı bile hak ettiği konusunda emin değilim, politik meseleler sanıyordum ama şahsi fikrim alacağı puan maximum 5



    Oyunun loot sistemi çok karmaşık loot yapıyor muyum? herşeyi alabildim mi? aldıklarım neye yarıyor? bunları hiç anlamadım. Upgrade sistemi olmasa da olurmuş çünkü bir işe yaradığını düşünmüyorum.

    Diyaloglar kötü asla keyif alamadım yani bu oyunda bırakın müziği, diyalogları ses dahi olmasaydı benim için aynı düzeyde olurdu.


    Oyun beni sanki sürekli aynı yere atıyor hissini yaşadım. Düşman çeşitliliği ve tasarımları kötü yapay zeka kötü ve en büyük eksiklik ki bana göre bir oyunu iyi yapan en önemli şey ana karakterdir. Saçma sapan bir ana karakter tasarlamışlar bir görev adamı asker olmasına rağmen hep bir isyan halinde hep gergin. Sevimsiz bir karakter bu yüzden zerre bağ kuramıyorsunuz. Ses tasarımları kötü, Sesler oynarken karışıyor. Vuruş hissi de tatmin edici değil. Hikaye de tırt desem yeridir. Bence senenin zayıf oyunlarından bir şekilde kendini oynattırıyor ama bitsin unutulsun diye. Ben bu yıldan çok umutluydum ama çıkan her oyun hayal kırıklığı yaratıyor, umarım yakın zamanda, kızdığımız neden yapıyolar dediğimiz remake yapımları arar olmayız.

    Ne iyi dersek oyunun açılışı ve açılışında ki detaylar güzel düşünülmüş

    Güzel grafikler ve bence hepsi bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unchartedx -- 2 Mart 2023; 2:22:9 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Unchartedx kullanıcısına yanıt

    aynı şeyleri yazacaktım sayende gerek kalmadı hocam Atomic Heart | PS4 / PS5 Ana konu ; uzun zamandır bukadar kötü vuruş hissi olan ve insanı yoran bir oyun daha oynamamıştım ; bitirmediğim yarıda bıraktığım oyun sayısı çok azdır ama devam etsemmi bilemdim valla

  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.