Şimdi Ara

Atom bombasini durduran silah yaptik!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yemin ediyorum utanıyorum artık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joya20 -- 16 Ocak 2017; 14:0:10 >

• Durduramazsa sıkıntı büyük
  • Elektromagnetik dalgalarla o füzenin devrelerini yakabiliyorsa durdurur. Eğer füze sadece mekanik aksamlıysa işlemeyebilir.
  • onun bayağı yüksekten giden bombardıman uçağını bile durduracağı belirsiz
  • Nasıl durduruyor? Mesela Rusya Atom bombası attı diyelim havadamı PATLATIYOR?
    Zaten patladığı için radyasyon yayıyor önemli olan patlamadan imha etmek
  • bir yanım dalga geçmek istiyor, diğer yanım, doğruysa tebrik etmek istiyor.
  • Ben editör olsam şu haberi görsem hazırlayan elemanı direk işten atarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sende bunu yedin?

Evet abi.

Çay söylim mi abi?

Yok yook ben söylerim geç içeri geç.

Senin ...
  • İnanmayın yeni akit gazetesi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Ben editör olsam şu haberi görsem hazırlayan elemanı direk işten atarım

Haberi kaldırmışlar zatenbu herifler kafayımı yemiş milletimi saf sanıyor çözemedim
  • Durdurmasını durdurur problem değilde..Onu havada imha ettin diyelim bomba içindeki radyasyon serpinti halde tepemize düşer..Sadece fiziki hasarı engeller kimyasal zararı engellemesi zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tugrul_512bit

Elektromagnetik dalgalarla o füzenin devrelerini yakabiliyorsa durdurur. Eğer füze sadece mekanik aksamlıysa işlemeyebilir.

Hocam bildiğin balistik mermi atıyor, radyo dalgası falan değil yani.

Asıl üzüldüğüm olay bu ülkede, hatta bu forumda bile buna inanacak milyonlarca insanın olduğu gerçeği
  • Saçma. .

• quote:

Orijinalden alıntı: Celest

Nasıl durduruyor? Mesela Rusya Atom bombası attı diyelim havadamı PATLATIYOR?
    Zaten patladığı için radyasyon yayıyor önemli olan patlamadan imha etmek

Zaten atom bombası havada infilak ediyor
  • buna inanan var mı ya? atom bombası uçaktan falan mı atılıyo zannediyorsunuz hala? adam tuşa basıyo roket neredeyse yörüngeye (termosfer) kadar yükselip hedefe serbest düşüşle iniyor birkaç tonluk bir kütleden bahsediyoruz o hızı yakalayıp nasıl bir mühimmatla daha termosferde vurulmalı ki kimyasal serpintinin önüne geçilsin yoksa vurma daha iyi zaten... kaç km menzili var Allah aşkına? bildiğin cheetah aa tank benzeri bişey yaptık demiyorda illa saçmalayacak...
  • aziz milletim darbeyi durdurduğu gibi atom bombasını da durdurur.ne gerek var böyle şeylere

• Kusura bakmayın da beyler yorumlar çok cahilce. Önce atom bombasının ne olduğunu araştırın bence.

Atom bombası cok yüksek gücün aniden ortaya çıkması meselesidir. Mesela parça tesiri yoktur aniden ortaya çıkan enerji yakar her tarafı içinde yanıcı yada yakıcı bir.madde yoktur. Bu anı ortaya çıkan enerji radyasyon oluşturur.
  • haberde azda olsa haklılık payı var çünkü bu araç uçaksavar yani helikopter jet drone gibi hava taşıtları imha etmek için yapıldı tabi buna füzelerde dahil ama ben şahsen bu aracın gelişmiş nükleer füzelere karşı etkisiz kalacağını düşünüyorum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.