Şimdi Ara

ATM ye nasil para yatirilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
2.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ATM ye para yatirirken banknotlari tek tek siraylami sokacaz yoksa 3 tane kağıt parayi ayni anda sokabiliyomuyuz onu merak ettim..



  • iş bankasında 50ye kadar aynı anda alabiliyor
  • İş bankasına 4000 lirayı verdim hepsini aldı içine. Hiç zorlanmadı.
  • ATM'e para yatıramazsın, BTM'e yatırman lazım ve köşeleri katlı ve üzerinde leke olmadığı sürece 50 adete kadar koyabilirsin ama sayı arttıkça sayması uzun sürer.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tahrikk

    ATM'e para yatıramazsın, BTM'e yatırman lazım ve köşeleri katlı ve üzerinde leke olmadığı sürece 50 adete kadar koyabilirsin ama sayı arttıkça sayması uzun sürer.


    her banka farklı şekilde isimlendiriyor bunu. Akbank BTM diyor, İş Bankası ayırmıyor hepsine Bankamatik diyor.
  • İşbankası NCR ve SIEMENS WINNCOR NIXDORF Marka plus yani yatırma özellği olan atm cihazlarını kullanmaktadır. Para koydugunuz agızdan 50 banknota kadar verebilirsiniz. İcerde paraların tanımlandıktan sonra hesaba gecmeden tutuldugu bir hazne vardır onun kapasiteside 100 banknottur. Ve sayı 100ü bulnca para almaz. Olay bundan ibaret diger bankalarda aynı markaları kullanmaktadır.
  • Tek tek sokamazsın çünkü bi tane soktuktan sonra para sokma yeri kapanıyor para tanımlanıyor ve kartını iade ediyor , yani ikinciyi sokmak için tekrar kartı sokup sonra parayı sokman lazım.Dolayısıyla tek tek sokmaya kalkarsan çok uzun zaman alacağından arkanda atm sırası bekleyen adamdan sokup çıkarmalı küfürler yiyebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hsbs de express bankamatik deniyo heralde bn ayni anda 3 tane 50 tl yatırsam olur dimi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.