ilk önce kartı verdi. kartı aldım ama parayı almadan dönüp gitmişim. hemen 1 dk sonrasında geri döndüm ama para yoktu.kimsede yoktu parayı alacak yani atm kendisi geri almış ancak hesabıma geri baktığımda para düşülmüş yani alınmış olark gözüküyor. pazar günü olduğu için bankaya da giremedim. yarın bankayı hem ararım hemde gidip uğrarım ama bir prosedürü ya da bilmediğim birşeyi var mıdır? yani direk gitti o paranız artık diyemezler değil mi? orada çünkü kamera da var sonuçta bakılabilir..
gayet güzel derler. eğer atm geri çekmediyse parayı. biri almış olabilir derler.
birisi almadıysa paranı geri alırsın.Çünkü kasada fazla para çıkacaktır.Sonuçta çeken müşteri sayısı belli,kaç para çektikleri belli,kapatırlarken atm ye koydukları miktar belli.Sen kimsenin almadığından eminsen rahat ol.
bankamatik parayı yuttu vermedi de yarın gittiğinde.. parayı almayı unutmak nasıl dahice bi harekettir ya vezne görevlisine bunu sölersen seni aptal yerine koyup elinde oynatır
o unuttugununu anladigin an acı olmuştur
eğer biri aldıysa bile atmlerin çoğunda kamera bulunuyo hem tespit ederler kimin aldığını