Şimdi Ara

Atm den kartsız işlem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
11.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben sanal saraydan oyun alıcam fakat atm den kartsız para yatırma olayını fazla bilmiyorum bazı sorularım olucak bilen arkadaşlar cevaplarsa çok iyi olur;

1-bizim aşağıda sadece ing bankın atm si var fakat sanalsarayın ing bank hesap no su yok , ben ing bank atm sinden kartsız onların garanti (veya başka ) hesaplarına para göndere bilirmiyim ?

2-hafta sonu para yatırabilirmiyim ?

• yardımm
  • 7/24 bankamatiklerden para yatırabilirsiniz ancak ingden diğer bankalara para yatırılır mı bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xandrodis

7/24 bankamatiklerden para yatırabilirsiniz ancak ingden diğer bankalara para yatırılır mı bilmiyorum.

hepsi farklımı ?
  • hangi bankanın hesap numarası vermişlerse o atmden yatırmalısın, 7/24 yatırabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: b437

hangi bankanın hesap numarası vermişlerse o atmden yatırmalısın, 7/24 yatırabilirsin

hepsini vermiş bi tek ing bankınkini vermemiş
  • Hangi bankaya göndericeksen o bankanın atmsinden yapıcaksın işlemi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iş bankasını kullandığımdan ordan örnek vereyim sana. kartsız işlem diyosun 2 seçenek çıkıyor tc kimlik ile yada müşteri numaranla. tc kimlikle para gönderme önceden bedavaydı şimdi 4 lira kesiyolar kendi hesabına yatırsan bile. neyse tc kimlik diyosun yatırılacak hesap numarasını yazıyosun telefon numaranı yazıyosun hepsi bu kadar. yalnız iş bankasından kartsız işlemle başka bankaya göndermeyi denemedim hiç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: permanentdrk

quote:

hangi bankanın hesap numarası vermişlerse o atmden yatırmalısın, 7/24 yatırabilirsin

Bu işi yapacağından ailenin haberi var mı? Eğer varsa sorun yok. Ama yoksa harbiden başın yanar haberin olsun.
    7/24 ATM kullanabilirsin fakat ing bank hesap no su vermediyse başka bir atm den para yatıramazsın. Sana ufak bir tavsiyemde galiba yaşın 18 den küçük... Tek başına gideceksen +18 birinin yada velinin tc kimlik numarasını ve herhangi bir cep telefon numarasını yanına al ( senin olur, annenin olur, babanın olur fark etmez ) sonra git atm ye panik yapma kartsız işlem yap işi akışına bırak

Yıllar önceki oyun bağımlısı halim geldi aklıma. 12 yaşındaki velet atmden tomarla para yolluyor ve yanındaki güvenlik şaşkın...

• quote:

Orijinalden alıntı: Lokman Dayı

quote:

quote:

Bu işi yapacağından ailenin haberi var mı? Eğer varsa sorun yok. Ama yoksa harbiden başın yanar haberin olsun.
    7/24 ATM kullanabilirsin fakat ing bank hesap no su vermediyse başka bir atm den para yatıramazsın. Sana ufak bir tavsiyemde galiba yaşın 18 den küçük... Tek başına gideceksen +18 birinin yada velinin tc kimlik numarasını ve herhangi bir cep telefon numarasını yanına al ( senin olur, annenin olur, babanın olur fark etmez ) sonra git atm ye panik yapma kartsız işlem yap işi akışına bırak

Yıllar önceki oyun bağımlısı halim geldi aklıma. 12 yaşındaki velet atmden tomarla para yolluyor ve yanındaki güvenlik şaşkın...

18 yaşından küçüğüm fakat ailemin haberi var malesef ing bank hesap noları yok

• 5 tl banka kesintisi var. 100'den sonrasını banka ödüyor.
  • Bilgisizler basmış konuyu.

Sitede hesap bilgileri verilen herhangi bir banka'nın IBAN numarasını alın, ING Bank ATM'sinden kartsız işlemler bölümünden EFT'yi seçip Karşı hesaba parayı gönderebilirsiniz.
    5 TL Ücret alınır, Hafta içi karşı hesaba geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokman Dayı

quote:

quote:

18 Yaşından küçük birisi kendi T.C kimlik numarasıyla kartsız işlemler üzerinden para gönderebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

Bilgisizler basmış konuyu.

Sitede hesap bilgileri verilen herhangi bir banka'nın IBAN numarasını alın, ING Bank ATM'sinden kartsız işlemler bölümünden EFT'yi seçip Karşı hesaba parayı gönderebilirsiniz.
    5 TL Ücret alınır, Hafta içi karşı hesaba geçer.

çook teşekür ederim
  • Ziraatin atmsinde eft ücreti ne kadar peki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknogezgin

Ziraatin atmsinde eft ücreti ne kadar peki?

4 tl / 5 tl arası değişiyor benim bildiğim
  • quote:

2 TL.
  • Aga nasıl bı usengecsın gıt dıger bankaya ne ugrasıyon

• quote:

iki ay önce başkasının hesabına para yatırdım 250 tl civarı hiç kesmediler. telefona sms te geliyor. onay kodu şeklinde. eğer tel yoksa yapamazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: yec44

quote:

iki ay önce başkasının hesabına para yatırdım 250 tl civarı hiç kesmediler. telefona sms te geliyor. onay kodu şeklinde. eğer tel yoksa yapamazsın.

Arkadaş EFT'yi sormuş, siz yaptığınız Havale'den ücret alınmadığını yazmışsınız...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.