Beyler önerileriniz dogrultusunda benim işyerindeki pc ye GUN oyununu yukledim.Ama oyun en dusuk ayarlarda bile acayip kasıyor.Sistem
FX 5200 Intel celeron 2.8 ASRock P4i65G 512 MB RAM
PC baya eski ama 640x480 gibi bir cözunurlukte hersey lowda 20 Fps alıyor arada 15 e kadar dustugude gorulmustuR.800x600 çözunurlukte hersey lowda 15 fps civarı alıyorum.1024x768 de ise 10 fps civarı Neden bu kadar dusuk acık olan baska bir ayarda yok gibi ama Sizce 512 Mb ram daha alsam nasıl olur hızlanma olurmu ?? ayrıca oyun Riplidir bunun bir etkısı olabilir Mi
Oyun dan Zevk alamıyorum
dediğin sistemde gun çalışırdı. ben zamanında sempron 3200+ fx5200 ve 512 ram ile çalıştırmıştım low ayarlarda byaa güzel oynanıodu.
assesin creed,KİNG ARTHUT...
quote:
Orjinalden alıntı: CodeWriter
quote:
Orjinalden alıntı: kuroasogeco
Beyler önerileriniz dogrultusunda benim işyerindeki pc ye GUN oyununu yukledim.Ama oyun en dusuk ayarlarda bile acayip kasıyor.Sistem
PC baya eski ama 640x480 gibi bir cözunurlukte hersey lowda 20 Fps alıyor arada 15 e kadar dustugude gorulmustuR.800x600 çözunurlukte hersey lowda 15 fps civarı alıyorum.1024x768 de ise 10 fps civarı Neden bu kadar dusuk acık olan baska bir ayarda yok gibi ama Sizce 512 Mb ram daha alsam nasıl olur hızlanma olurmu ?? ayrıca oyun Riplidir bunun bir etkısı olabilir Mi
Oyun dan Zevk alamıyorum
dediğin sistemde gun çalışırdı. ben zamanında sempron 3200+ fx5200 ve 512 ram ile çalıştırmıştım low ayarlarda byaa güzel oynanıodu.
kardesim acaba işlemcimi fark yaratıyor yoksa benim oyun rip oldugu için mi sorun yarattı ??
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: CodeWriter
quote:
Oyun dan Zevk alamıyorum
kardesim acaba işlemcimi fark yaratıyor yoksa benim oyun rip oldugu için mi sorun yarattı ??
sempron daha iyi ama gun oyununda celeron 2.8 işlemci sorun çıkarmaz rip olduğunuda sanmam. çünkü benim indirdiğimde rip ti
neyse benim pc artık miladını doldurmus sanırsam
Benim sistem: Ekran kartı,ram aynı işlemci,anakart daha düşük lowda akıcı bir şekilde oynuyodum?Sen bir de ekran kartını falan güncelle.Bir de ekran kartının driverı yüklümü ona bak.Ben bi kere format attıktan sonra yüklemeyi unutmuştum oyun mu oynuyorum slayt gösterisi mi izliyorum karar verememiştim
Beyler şimdi çözdum işi ben oyunu 640x480 high ayarda oynuyormusum ayarları değiştirince restart game diyor ben sadece ESC basıp direk oyuna giriyordum fakat oyun ripli oldugu için cıktıgım zaman tekrardan girmeye calıstıgımda hata raporu veriyor bendede SETUP kayıt girdileri diye bir sey var ((ripin içinden cıktı)) ona basınca anca oyuna girebiliyorum böyle oldugu zamanda yine High de kalıyor duzeltemiyoruM bir caresi var mı acaba Bunun ??
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme