Şimdi Ara

Atlı Savaş Tipi bir oyun Öneriniz Var mı ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
5.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler at kullanacagımız aynı zamanda içerisinde savas unsurunuda barındırabileccek oyun öneriniz var mı veya sadece atlarla ilgili bildiğiniz guzel oyun önerebilirmisiniz ..

• Mount and blade var. Hemde türkçe.
  • quote:

Orjinalden alıntı: atilgan34

Mount and blade var. Hemde türkçe.

başka söze gerek yok
  • jeanne darc

the messenger..

ama her bolumde at kullanmıyosun, tarihi oyun seviyosan kacmaz
  • gun.
    en iyi at simulasyonuna sahip,vahşi batıda geçiyor kovboy movboy işleri yani
    steam den 9 dolara alabilirsin.
  • gun

call of juarez
  • anlamadım stateji türümü soruyorsun ohooooooooooo bi tane vereyim fate of hellas
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • assasin creed unutulurmu
  • Mount and blade'yi söylemişler . Türk yapımı , bende demousunu oynamıştım .
  • saolun beyler mount and blade yi deneyeceğim ancak satılıyor mu veya nereden indirebiliriM ?? bu arada bu oyunun tarihle bir ilgisi var mı..
  • Oblivion
  • quote:

Orjinalden alıntı: kuroasogeco

saolun beyler mount and blade yi deneyeceğim ancak satılıyor mu veya nereden indirebiliriM ?? bu arada bu oyunun tarihle bir ilgisi var mı..

İstersenwww.taleworlds.com dan satın alabilirsin ama daha istersen alma çünkü şu an beta sürümünde.Oyun tam çıkınca al bence
  • bende demo indirmiştim (mount & blade)
    oyun çok kısa sürmüştü
  • gun gun gun
  • Mount&blade en uygunu bence
  • Beyler önerileriniz dogrultusunda benim işyerindeki pc ye GUN oyununu yukledim.Ama oyun en dusuk ayarlarda bile acayip kasıyor.Sistem

FX 5200
    Intel celeron 2.8
    ASRock P4i65G
    512 MB RAM

PC baya eski ama 640x480 gibi bir cözunurlukte hersey lowda 20 Fps alıyor arada 15 e kadar dustugude gorulmustuR.800x600 çözunurlukte hersey lowda 15 fps civarı alıyorum.1024x768 de ise 10 fps civarı Neden bu kadar dusuk acık olan baska bir ayarda yok gibi ama Sizce 512 Mb ram daha alsam nasıl olur hızlanma olurmu ?? ayrıca oyun Riplidir bunun bir etkısı olabilir Mi

Oyun dan Zevk alamıyorum
  • doğrudur söylemedinki sistemi önceden
    bu oyun benim 4gb ram 8800gt yi kastırıyor be,optimizasyon diye bişey yok oyunda ama güzeldir yani
  • abi al oyna ya atlı matlı strateji olarak age of empires 3 serisi ya da mediewal 2 total war
  • middle earth 2de rohirrim orduları
  • yanı sorun benim pc de değil öyle değil mi ?? Neyse Mount and blade oynayayım bende
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.