beyler at kullanacagımız aynı zamanda içerisinde savas unsurunuda barındırabileccek oyun öneriniz var mı veya sadece atlarla ilgili bildiğiniz guzel oyun önerebilirmisiniz ..
Mount and blade var. Hemde türkçe.
quote:
Orjinalden alıntı: atilgan34
Mount and blade var. Hemde türkçe.
başka söze gerek yok
jeanne darc
the messenger..
ama her bolumde at kullanmıyosun, tarihi oyun seviyosan kacmaz
gun. en iyi at simulasyonuna sahip,vahşi batıda geçiyor kovboy movboy işleri yani steam den 9 dolara alabilirsin.
gun
call of juarez
anlamadım stateji türümü soruyorsun ohooooooooooo bi tane vereyim fate of hellas
Mount and blade'yi söylemişler . Türk yapımı , bende demousunu oynamıştım .
saolun beyler mount and blade yi deneyeceğim ancak satılıyor mu veya nereden indirebiliriM ?? bu arada bu oyunun tarihle bir ilgisi var mı..
Oblivion
quote:
Orjinalden alıntı: kuroasogeco
saolun beyler mount and blade yi deneyeceğim ancak satılıyor mu veya nereden indirebiliriM ?? bu arada bu oyunun tarihle bir ilgisi var mı..
İstersenwww.taleworlds.com dan satın alabilirsin ama daha istersen alma çünkü şu an beta sürümünde.Oyun tam çıkınca al bence
bende demo indirmiştim (mount & blade) oyun çok kısa sürmüştü
gun gun gun
Mount&blade en uygunu bence
Beyler önerileriniz dogrultusunda benim işyerindeki pc ye GUN oyununu yukledim.Ama oyun en dusuk ayarlarda bile acayip kasıyor.Sistem
FX 5200 Intel celeron 2.8 ASRock P4i65G 512 MB RAM
PC baya eski ama 640x480 gibi bir cözunurlukte hersey lowda 20 Fps alıyor arada 15 e kadar dustugude gorulmustuR.800x600 çözunurlukte hersey lowda 15 fps civarı alıyorum.1024x768 de ise 10 fps civarı Neden bu kadar dusuk acık olan baska bir ayarda yok gibi ama Sizce 512 Mb ram daha alsam nasıl olur hızlanma olurmu ?? ayrıca oyun Riplidir bunun bir etkısı olabilir Mi
Oyun dan Zevk alamıyorum
doğrudur söylemedinki sistemi önceden bu oyun benim 4gb ram 8800gt yi kastırıyor be,optimizasyon diye bişey yok oyunda ama güzeldir yani
abi al oyna ya atlı matlı strateji olarak age of empires 3 serisi ya da mediewal 2 total war
middle earth 2de rohirrim orduları
yanı sorun benim pc de değil öyle değil mi ?? Neyse Mount and blade oynayayım bende