Bildirim
Atlanta Smart G4 Kanal Yedekleyememe Sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
menü-kurulum-usb hafıza-depolama-sağ taraf-usb görebiliyormusuz(göremiyorsanız fat32 olarak usb formatlayınız) -
üç farklı yer var,belki bir giriş bozulmuş olabilir,hepsinde de denediniz mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: abtani
menü-kurulum-usb hafıza-depolama-sağ taraf-usb görebiliyormusuz(göremiyorsanız fat32 olarak usb formatlayınız)
Menü->Kurulum->USB Hafızası tıkladığımda Depolama ekranı açılıyor, sonra hiçbirşey göstermeden Kurulum ekranına geri dönüyor. -
tüm usb girişlerini denediniz mi?.
Fabrika ayarlarına gelseniz diyeceğim ama,o zamanda ortada kanal kalmayacak.
Fatihmc bakar buralara,onu bekleyelim o zaman -
farklı bir usb ile denediniz mi(fat32 olsun) -
Şimdi fabrika ayarlarına geri yükledim. USB'yi görüyor. Benim özel yüklediğim tüm kanallar uçtu ama sağlık olsun; yapacak birşey yok.
İnternetten kanal güncellemesi ile yeni kanalları yükledim. 0 listeyi USB belleğe yüklemeye çalıştım; yine kopyalama hatası veriyor. Ne yapmalıyım? -
quote:
üç farklı yer var,belki bir giriş bozulmuş olabilir,hepsinde de denediniz mi?
3'ünde de denedim sonuç aynı. -
quote:
farklı bir usb ile denediniz mi(fat32 olsun)
4 farklı markaya ait 5 farklı USB bellek ile denedim. -
Fabrika ayarlarına tekrar yükle dedim şimdi düzeldi. İlgin için teşekkürler arkadaşım. Kanallar gitti hep ama yapacak birşey yok; sağlık olsun. -
Kanalların gittiğine üzüldüm,yeni sıralama yaptığında yedekleme yapınca ne olacağını,bilgilendirme dileğiyle... -
quote:
Kanalların gittiğine üzüldüm,yeni sıralama yaptığında yedekleme yapınca ne olacağını,bilgilendirme dileğiyle...
Şimdilik sadece Türksat kanallarını yükleyip, sıralayıp kaydettim. Herhangi bir sorun yok şu anda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X