Şimdi Ara

Atlanta Smart G4 Kanal Yedekleyememe Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler. Ayarlar > Sistem Yükseltme ekranında Kanal listesini USB'ye al tıkladığımda
    Kopyalama hatası
    şeklinde bir hata diyalog penceresi açılıyor ve kopyalama veya yedekleme olmadan başa dönüyor. Neden olabilir ve sorunu nasıl çözebilirim?

• menü-kurulum-usb hafıza-depolama-sağ taraf-usb görebiliyormusuz(göremiyorsanız fat32 olarak usb formatlayınız)
  • üç farklı yer var,belki bir giriş bozulmuş olabilir,hepsinde de denediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: abtani

menü-kurulum-usb hafıza-depolama-sağ taraf-usb görebiliyormusuz(göremiyorsanız fat32 olarak usb formatlayınız)

Menü->Kurulum->USB Hafızası tıkladığımda Depolama ekranı açılıyor, sonra hiçbirşey göstermeden Kurulum ekranına geri dönüyor.
  • tüm usb girişlerini denediniz mi?.
    Fabrika ayarlarına gelseniz diyeceğim ama,o zamanda ortada kanal kalmayacak.
    Fatihmc bakar buralara,onu bekleyelim o zaman
  • farklı bir usb ile denediniz mi(fat32 olsun)
  • abtani A kullanıcısına yanıt
    Şimdi fabrika ayarlarına geri yükledim. USB'yi görüyor. Benim özel yüklediğim tüm kanallar uçtu ama sağlık olsun; yapacak birşey yok.

İnternetten kanal güncellemesi ile yeni kanalları yükledim. 0 listeyi USB belleğe yüklemeye çalıştım; yine kopyalama hatası veriyor. Ne yapmalıyım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vestel android TV TKGS sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Samsung smart tv kodi sorunu!
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

üç farklı yer var,belki bir giriş bozulmuş olabilir,hepsinde de denediniz mi?

3'ünde de denedim sonuç aynı.
  • quote:

farklı bir usb ile denediniz mi(fat32 olsun)

4 farklı markaya ait 5 farklı USB bellek ile denedim.
  • Fabrika ayarlarına tekrar yükle dedim şimdi düzeldi. İlgin için teşekkürler arkadaşım. Kanallar gitti hep ama yapacak birşey yok; sağlık olsun.
  • Kanalların gittiğine üzüldüm,yeni sıralama yaptığında yedekleme yapınca ne olacağını,bilgilendirme dileğiyle...
  • quote:

Kanalların gittiğine üzüldüm,yeni sıralama yaptığında yedekleme yapınca ne olacağını,bilgilendirme dileğiyle...

Şimdilik sadece Türksat kanallarını yükleyip, sıralayıp kaydettim. Herhangi bir sorun yok şu anda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.