Şimdi Ara

Atlanta Receiver | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz. (462. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.660
Cevap
42
Favori
820.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 460461462463464
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acaba yazılım veya hazır kanal listesi server kesintisi yapar mı? Diamond 2.32 yazılım ve hazır kanal yüklü. Bazen DT de iken bilhassa kendi içinde kanallar değiştirdikten sonra server kesiliyor. Bilhassa belgesel kanallarda. Cihazı açıp kapattıktan sonra server geliyor. Serverdan desem bu kadar mı rastlantı olur, yani diamondu açıp kapattıktan sonra serverın çalışması? Benzer sorun yaşayan var mı acaba? Tşk.

Orijinalden alıntı: fatihmc

SIZE SABAH YENI FREKANSLARIN OLDUGU TURKSAT HOTBIRD EUTELSAT LISTESI YAYINLIYACAGIM

saolasın fatihmc güncel frekansları bekliyoruz. Bu kanalların frekansları ve biss keyleri durmadan değişiyor mu, hep böyle güncelleme yapmak zorunda mıyız yaw, zahmetli işmiş :)

Orijinalden alıntı: felipemassa

quote:

SIZE SABAH YENI FREKANSLARIN OLDUGU TURKSAT HOTBIRD EUTELSAT LISTESI YAYINLIYACAGIM

saolasın fatihmc güncel frekansları bekliyoruz. Bu kanalların frekansları ve biss keyleri durmadan değişiyor mu, hep böyle güncelleme yapmak zorunda mıyız yaw, zahmetli işmiş :)

evdekı cıhazda kanal lıstesını yaptımda yedek almayı unuttuk aksam hotbırdlerı buketlere eklıyelım artık yarına kaldı

Bende server yok. Şuan TRT HD-TRT 1 HD-ATV HD-ATV HABER HD izleye biliyorum.Bunların dışında ücretsiz izleyebileceğim HD kanal geldi mi? var mı?

Teşekkürler şimdiden.

Orijinalden alıntı: ilengiz

Herkese merhaba.

Bende server yok. Şuan TRT HD-TRT 1 HD-ATV HD-ATV HABER HD izleye biliyorum.Bunların dışında ücretsiz izleyebileceğim HD kanal geldi mi? var mı?

Teşekkürler şimdiden.

slm
    hotbırdde 3-4 ,, astrada 40-50 tane free hd kanal vardır

quote:

Orijinalden alıntı: ilengiz

Herkese merhaba.

Teşekkürler şimdiden.

slm
    hotbırdde 3-4 ,, astrada 40-50 tane free hd kanal vardır

yerli kanallardan benim yazdıklarım haricinde varmı ?
    UYDU CİHAZI UYDUCUDAN ALINIR .
  • Selam arkadaşlar
    Atlanta hd box 2.35 verisyonlu cihazı kullanıyorum ip tv de ses senkron sorunu var....
    Donanımsal bir sorunmudur yoksa İnternet sistemi ile alakalı bir durummudur bilgilendirirseniz memnun olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebeto

Selam arkadaşlar
    Atlanta hd box 2.35 verisyonlu cihazı kullanıyorum ip tv de ses senkron sorunu var....
    Donanımsal bir sorunmudur yoksa İnternet sistemi ile alakalı bir durummudur bilgilendirirseniz memnun olurum

SLM SES AYARLARINDAN AC3 SESI KAPALI SECENEGINE GETIR

quote:

Selam arkadaşlar

SLM SES AYARLARINDAN AC3 SESI KAPALI SECENEGINE GETIR

Fatih bey ise yaramiyor ac sesi kapatmak, bir iki kez kanali degistirip yeniden acinca duzeliyor ancak. Baglantiyla alakasi yok cunki bende 20mb fiber var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: semin1907

candostum2007 mdu kanal listesi için emegine saygi duyar ve teşekkur ederim.Ancak muzik kanallarina hotbird kanallarini eklememişsin :) (viva polska,102,5 rtl,mtv vs...)
    fatih beyden hdbox i satin aldim ve eve geldigimde kanal listesi hazırdı ancak eutelsat daki kanallari acmiyordu uydudan tekrar arattıgımda kanallari buldu bu seferde 3 er 5 er geldi.candostum un hazırlamış oldugu kanal listesi merkezi sistem kullananlar için birebir uyumlu en azından bende sorunsuz calisiyor.

Merhaba hocam
    bazı arkadaşlar sinyal alamamaktanşikayetçiymiş.sizde yaptıgım bu listeden(favorı) sınyalını alamadıgınız yayın varmı?
    kısa sürede diger istediginiz kanallarıda ekler nete koyar indirirsiniz
    şu mdu liste hazırlamaktan daha illet birşey yok ya:(

Orijinalden alıntı: enginayazgil

candostum bana sadece türksat ve hotbird en son hazırladığın kanal listesinin indirebileceğim bir link verebilirmisin.

buyrun hocam ne demek
    https://hotfile.com/dl/175596034/ebd353f/101012_CANDOSTUM.img.html

quote:

Orijinalden alıntı: candostum2007

evet an ıtıbarıyle husta eklendi

Candostum arkadaşımdan cumartesi sipariş verdiğim (sanal pazardan biraz sıkıntılıda olsa alabildiğim :) )Atlanta hd box kargoya ulaşmıştır birazdan almaya gidecem teşekkürlerimi sunarım

:) hayırlı olsun hocam
    iyi günlerde kullanın

quote:

Orijinalden alıntı: enginayazgil

candostum bana sadece türksat ve hotbird en son hazırladığın kanal listesinin indirebileceğim bir link verebilirmisin.

buyrun hocam ne demek
    https://hotfile.com/dl/175596034/ebd353f/101012_CANDOSTUM.img.html

çok teşekkur ederim

quote:

quote:

evet an ıtıbarıyle husta eklendi

Candostum arkadaşımdan cumartesi sipariş verdiğim (sanal pazardan biraz sıkıntılıda olsa alabildiğim :) )Atlanta hd box kargoya ulaşmıştır birazdan almaya gidecem teşekkürlerimi sunarım

:) hayırlı olsun hocam
    iyi günlerde kullanın

Eyvallah sağollassın gerçek anlamda çok kaliteli ve güzel cihazdır
    tavsiyenden dolayı teşekkürlerimi sunarım
  • 2 gün önce Fatih Bey den Atlanta HD cihaz aldım.Cihazı alırken baya şey anlattı ve cihazı almama vesile oldu.
    Bugün yine kendisini aradım ve cihazlarla ilgili birşeyler sordum.Yalnız ürünü satan Fatih beyle arasında dağlar kadar fark vardı.
    İnsanlık halidir diyorum ama bu şekilde özensiz iletişim hiç bir satıcıya yakışmaz.

Sonuç olarak bu cihazları satarak müşteri kazanıyorsunuz. Eğer sinirleriniz sağlam değilse ve bu kadar kişiyle uğraşmak zor geliyorsa satış kotanızı ayarlamak en doğrusu olacaktır.

Bu bir seferlik deyip üzerinde durmdım ama, bu şekildeki iletişim sorunu 2 tarafıda üzer.

Serkan Şencan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sevgili action_figure neden bu kadar şaşırıyorsun doğru ama onları tanımıyorsun birde onlardan server aldıysan o server zamanı gelmeden kesilirse onları birdaha bulamazsın satış sitesinin adını bile değiştirir hemen yeni dükkan açarlar sanki yeni nufus kağıdı çıkarmış gibi olurlar ama sayfa takipçileri bilir kimin satıcı kimin paylaşımcı olduğunu takma kafana.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.