Şimdi Ara

Atlanta Receiver | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz. (460. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.660
Cevap
42
Favori
820.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 458459460461462
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fatihmc
    kanal lıstesı yedegi alırken server bılgılerı cıhazda varsa onlarıda alır
    cccam bılgılerınızı sılıp kanal yedegı alın ..

Fatih Bey,
    Ben bunun anlamini yeni cozdum. Cok iyi bir tavsiye verdiniz.

Bir sorum daha olacak.
    Evdeki 2 receiver in yedeklerini ayni usb ye aliyorum.
    Ilkinde MBDAT.img ve list.dat dosyalari geliyor.
    Ikincisini MBDAT2.img olarak aliyorum ama sonradan usb ye pc ye taktigimda MBDAT ve MBDAT2 dosyalarini goruyorum ama tek bir list.dat var.
    Zannederim ikinci yedegi alirken ilk list.dat in uzerine yaziyor.

Ileride geri yukleme yaparken her receiver icin ayri list.dat dosyasina ihtiyacim olur mu?

Oyle ise her yedek almadan sonra MBDAT ve list dosyalarini pc ye aktarip USB den silmem gerekir ki ikinci yedekleme uzerine yazmasin.
    Yardim edebilir misiniz?

Saygilarimla

• soyle bır tavsıyede bulunayım

kanallıstesı yedegı alırken kanal lıstesıne ıstedıgınız adı verebılırsın

mevcut veri yazan yerde saga cek yeniden adlandır yazan yerde okyebas klavyeden kendı ısmını yaz kaydet çık

bu sayede bırsey karısmaz ..

http://www.sanalpazar.com/Atlanta-Hdbox-T-Tuslu-Model-Hdmi-Hediyesi-Ile__isp4649295

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 3 Ekim 2012; 11:41:31 >

Az Tv ve İdman Tv aynı frekansta İdman Tv açıyor fakat Az Tv açmıyor (Önce İdman sonra Az Tv demeyin denedik) Aynı frekansa yeni biss eklemek istiyoruz kaydet çık diyoruz 00000000 olarak kaydediyor. Sonuçta aynı paketteler kabut etmiyor yenisini.

Ne yapabiliriz ?

Orijinalden alıntı: Kaput

Beyler şöyle bir sorun var,yaşayanlarıda okudum.Çözüm bulunamamış.

Az Tv ve İdman Tv aynı frekansta İdman Tv açıyor fakat Az Tv açmıyor (Önce İdman sonra Az Tv demeyin denedik) Aynı frekansa yeni biss eklemek istiyoruz kaydet çık diyoruz 00000000 olarak kaydediyor. Sonuçta aynı paketteler kabut etmiyor yenisini.

Ne yapabiliriz ?

arkadasım dogru keylerı gırersen ızlersın
    bu dunyada ölüme çare yok !

o kanalı ac sonra gec yok bu cıhaz atlanta hdbox ;
    dreambox degıl dırek acılır

0000000000 yazıyorsa demekkı kaydetmıyorsun

az tvnın bıssı ayrı,, ıdmanınkı ayrı gecen sayfada verıldı .

Kadıköy Altıyoldamısın,bu malum işler için bi uğrayalım

Orijinalden alıntı: Kaput

Dostum kaydediyorum,olmuyor.

Kadıköy Altıyoldamısın,bu malum işler için bi uğrayalım

tabııkı getır ayedaşın sokagındayız cıhazı guncellerız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 3 Ekim 2012; 14:19:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asalet23

Atlanta diamond hd box sahibiyim. Üzerinde 2.32 yazılımı yüklü. Buna 2.35 yazılım var mı? Yoksa en son olan bu mu? Eğer varsa nerden yükleyeceğim? Merkezi sistem mdu4 lnb var. (3 uydulu)

http://update.atlanta.com.tr/manuel/diamond/

son yazılım cıhazınızda bulunandır ,2.35 yazılımı atlanta hdbox tek modullu cıhazlara cıkmıstır.

sız unıversal lıste ındırıp eutelsatı gızlı tarama yaparsanız mdu4 olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 3 Ekim 2012; 15:07:35 >
    Tek modül girişli cihazınız var ise;
    http://update.atlanta.com.tr/manuel/HDBOX-S/
    Çift girişli ise;
    http://update.atlanta.com.tr/manuel/hdbox/
    indirip,usb ile yükleyebilirsiniz.
    veya cihazınızın internet bağlantısı varsa
    menü-internet ayarları-kırmızı tuş-0000-internetten güncelleme
    aynı yerden md4 lu kanal listeleri var.
    Kanal yedeğinizi alınız.fabrika ayarlarına geliniz,yazılım yükleyin,tekrar fabrika ayarlarına geliniz sonra kanal listenizi yükleyiniz.Yada internet üzerinden md4 lü yeni liste indiriniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abtani -- 3 Ekim 2012; 15:13:21 >

• quote:

soyle bır tavsıyede bulunayım
    mevcut veri yazan yerde saga cek yeniden adlandır yazan yerde okyebas klavyeden kendı ısmını yaz kaydet çık

Fatih Bey,
    Oyle yapiyorum zaten.
    img uzantili dosyalari yeniden adlandiriyor.
    Ama sikinti list.dat dosyasinda.
    Yedeklemede ana dosyanin adini ne yaparsam yapayim, obur dosya hep list.dat oldugu icin birbirinin uzerine yaziyor.

soyle bır tavsıyede bulunayım

http://www.sanalpazar.com/Atlanta-Hdbox-T-Tuslu-Model-Hdmi-Hediyesi-Ile__isp4649295
    2 defa oldy yanlislikla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aoitsukinosuke -- 4 Ekim 2012; 8:21:18 >
    sizde bir usb ye bir yedek alın,bunu bilgisayara bir klasöre koyun,flash belleği silin,diğer cihaza takın onun da yedeğini alın,bunu da bilgisayarda başka bir klasöre koyun,iki tane olur,aklınız da soru işareti kalmaz.
  • Atlanta hd box ın lnb in girişine merkezi sistemden gelen 3 uydulu kabloyu taksam. Lnb out çıkışından digiturk receiver na taksam aynı televizyonda. İstediğim zaman atlantayı istediğim zaman digiturk ü izleyebilir miyim ? Makinelere zarar verir mi ?
  • Aynı soruyu ben de soracaktım. Digiturk sd cihazım var. Atlanta Diamond HD box cihazına denilen şekilde bağlanır mı ve olursa sorun çıkar mı? Çünkü her hafta sonu kabloyu maç olduğu zaman bir digiturke, sonra bitince bir Diamonda takmaktan usandım.

Orijinalden alıntı: murty_

Atlanta hd box ın lnb in girişine merkezi sistemden gelen 3 uydulu kabloyu taksam. Lnb out çıkışından digiturk receiver na taksam aynı televizyonda. İstediğim zaman atlantayı istediğim zaman digiturk ü izleyebilir miyim ? Makinelere zarar verir mi ?

Atlanta hd box ın Lnb out çıkışından digiturk receiverın lnb in na taksan uydu sınyalını verırsın sorun olmaz
    ama atlantayı stanby alıp yap

Orijinalden alıntı: abtani
    sizde bir usb ye bir yedek alın,bunu bilgisayara bir klasöre koyun,flash belleği silin,diğer cihaza takın onun da yedeğini alın,bunu da bilgisayarda başka bir klasöre koyun,iki tane olur,aklınız da soru işareti kalmaz.

Ustat ben de oyle yapiyorum zaten.
    Biraz uzun suruyor diye acaba obur dosya geriyukleme icin ne kadar gerekli onu merak etmistim.
    Biraz merak, bolca da tembellik iste.

Dediginiz gibi yapip isi saglama almak en iyisi.
    tesekkur ederim.
    Saygilarimla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aoitsukinosuke -- 4 Ekim 2012; 12:31:47 >
  • arkadaslar konuyu pek bilmiyorum o yuzden merak edıyorum..yurtdısındayım atlanta desteken biriyle konustum bana atlanta hd box larda 15 kanal sınırı var fazla seyredemzsın dedi.birde tek proxyden falan bahsetti pekte anlamadım...ıptv ile seyredecegım ve bana hdbox smartı onerdı androıdlı olan..benım tek derdim 100mbps fiber net var evde onunla turk kanallarını +baska ekleyebılıyorsam degısık kanallarıda seyredeyım yeter..siz ne dıyorsunuz ne yapmam gerek sizce..

Orijinalden alıntı: mustang07

arkadaslar konuyu pek bilmiyorum o yuzden merak edıyorum..yurtdısındayım atlanta desteken biriyle konustum bana atlanta hd box larda 15 kanal sınırı var fazla seyredemzsın dedi.birde tek proxyden falan bahsetti pekte anlamadım...ıptv ile seyredecegım ve bana hdbox smartı onerdı androıdlı olan..benım tek derdim 100mbps fiber net var evde onunla turk kanallarını +baska ekleyebılıyorsam degısık kanallarıda seyredeyım yeter..siz ne dıyorsunuz ne yapmam gerek sizce..

slm hangı ulkedesınız
    15 kanal dedıgınız iptv ıcın yazmıs ızlenecek zaten 2 tane ip kanalı varken 15 kanal sınırlaması gereksız ,,
    uydu kanallarında boyle bır kısıtlama yok
    hangı canak ,motor canak boyu enı farketmez ,
    gerekırse sızdekı mevcut canaklara gore kanal lıstesı bulunabılır,
    turk kanallarını ızlıyebılmenız ıcın turksat veya eutelsatw3 canagınız olması lazım ..
    ıstersenız pm atın yardımcı olayım

• fener macı hangı kanalda

hotbırd 13 derece
    jscspor 9.kanal,
    polonya bein spor3
    sky it calcıo 4 ,
    turksat 42 derece
    ıdman tv ,star tv hd
    astra 19 derece
    sky de skysport2 full hd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 4 Ekim 2012; 22:15:24 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diveman -- 4 Ekim 2012; 21:47:50 >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.