Şimdi Ara

Atlanta Receiver | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz. (461. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.660
Cevap
42
Favori
804.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 459460461462463
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bulunduğum sehırdeki bayiniz uydu cihazımadaki probemi cözemedğini istanbula yolladığını söylüyor cihaz size mi geliyor?
    Cihazımda welcome yazısı problemi var bunu ikinci kez yapıyor acaba kronik bir problem mi?
    Yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: imagoodman

Fatıh bey
    Bulunduğum sehırdeki bayiniz uydu cihazımadaki probemi cözemedğini istanbula yolladığını söylüyor cihaz size mi geliyor?
    Cihazımda welcome yazısı problemi var bunu ikinci kez yapıyor acaba kronik bir problem mi?
    Yardımcı olursanız sevinirim

slm hocam bız bayıyız
    cıhazı fabrıkaya gondermıslerdır sanırım

welcome sorunu kalıtesız ethernet kablosundan oluyor
    aslında kurtarma yazılımı yuklenerek duzelır ama duzeltememıslerse fabrıkaya gonderılmıstır
    ucret talep edılmez merak etmeyın ..
  • Şu sorunuma çözüm bulun artık lütfen. Atlanta diamond hd box var. yazılımı 2.32. Hazır kanal yüklü. Ama ne yaptıysam hotbirdde jscsport lar olan (11296 H 27500) frekanstan bir türlü sinyal almıyor. Cihazı başka bir yerde horbird olan uyduya taktım yine sinyal almadı. Manuel arama yapıyorum yine sonuç yok. Bende başka uydu cihazı var. Onda da O frekansları girdim. yine bulamadı. Hotbrde sinyal 85, kalite 52 civarında. Acaba çanak ayarı mı kaçmış? Serverdan desem, başka yerde taktım internetsiz yine sinyal almadı. Herkesten bir ricam. Diamond kullanan, 2.32 yazılımı yüklü olan arkadaşlarda bu kanallarda sinyal var mı yok mu? Ne yapacağım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asalet23

Şu sorunuma çözüm bulun artık lütfen. Atlanta diamond hd box var. yazılımı 2.32. Hazır kanal yüklü. Ama ne yaptıysam hotbirdde jscsport lar olan (11296 H 27500) frekanstan bir türlü sinyal almıyor. Cihazı başka bir yerde horbird olan uyduya taktım yine sinyal almadı. Manuel arama yapıyorum yine sonuç yok. Bende başka uydu cihazı var. Onda da O frekansları girdim. yine bulamadı. Hotbrde sinyal 85, kalite 52 civarında. Acaba çanak ayarı mı kaçmış? Serverdan desem, başka yerde taktım internetsiz yine sinyal almadı. Herkesten bir ricam. Diamond kullanan, 2.32 yazılımı yüklü olan arkadaşlarda bu kanallarda sinyal var mı yok mu? Ne yapacağım?

slm canagınızda sınyal yok 52 sınyal ıle kanal acılamaz,,
  • Sinyal tamamında yok değil. Mesela bazı kanallarda kalite 52-55 olmasına rağmen açılıyor. Mesela skyitalia paketindeki gibi kalite 55 civarlarında açıyor. Yine çoğu kanal o kalite civarında açılıyor. Oyle olsa bunların da açılmaması gerekmezmiydi? Jscsportların frekansı yüksek bant dedikleri türdenmi ki açılmıyor? Anlamadım gitti. Tşk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asalet23

Sinyal tamamında yok değil. Mesela bazı kanallarda kalite 52-55 olmasına rağmen açılıyor. Mesela skyitalia paketindeki gibi kalite 55 civarlarında açıyor. Yine çoğu kanal o kalite civarında açılıyor. Oyle olsa bunların da açılmaması gerekmezmiydi? Jscsportların frekansı yüksek bant dedikleri türdenmi ki açılmıyor? Anlamadım gitti. Tşk.

hayır bazıları acılabılır
    genelde lnb ınce ayar ıster,, jsc spor yuksek bant degıl ama
    ayar cıhazı olan bır uyducu cagırmanız lazım ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 6 Ekim 2012; 14:17:56 >
  • arkadaşlar sd performansı baya üstün olan atlanta recevier'la izleyeceğim yine sd performansı iyi olan bir led tv arıyorum.
    Samsung es7000 ile philips 42pfl6877 arasında karar veremedim bir türlü.Bu tv lerle atlanta recevieri kullanan var mı acaba.Varsa
    sd performansı nasıl.selamlar....
  • candostum2007 mdu kanal listesi için emegine saygi duyar ve teşekkur ederim.Ancak muzik kanallarina hotbird kanallarini eklememişsin :) (viva polska,102,5 rtl,mtv vs...)
    fatih beyden hdbox i satin aldim ve eve geldigimde kanal listesi hazırdı ancak eutelsat daki kanallari acmiyordu uydudan tekrar arattıgımda kanallari buldu bu seferde 3 er 5 er geldi.candostum un hazırlamış oldugu kanal listesi merkezi sistem kullananlar için birebir uyumlu en azından bende sorunsuz calisiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diveman

arkadaşlar sd performansı baya üstün olan atlanta recevier'la izleyeceğim yine sd performansı iyi olan bir led tv arıyorum.
    Samsung es7000 ile philips 42pfl6877 arasında karar veremedim bir türlü.Bu tv lerle atlanta recevieri kullanan var mı acaba.Varsa
    sd performansı nasıl.selamlar....

selam dostum
    bende hdbox ve 47"lg le5000 serisi led tv var.Yayin kalitesi olarak kanaldan kanala fark edebiliyor.Daha once hiremco fx turbo hd cihazi kullaniyordum.Dun itibari ile hdbox kullanmaya başladim ilk izlenimim hd kanallarda atlanta daha iyi diyebilirim digerlerinde de ayni gibi belki atlanta cok az onde olabilir.Tv seçiminde ise çok bariz fark olacagini zannetmiyorum.samsung renkleri cok cirtlaklaştirdigi için ben begenmiyorum kişisel tercih meselesidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: semin1907

mdu kanal listesi için emegine saygi duyar ve teşekkur ederim.Ancak muzik kanallarina hotbird kanallarini eklememişsin :) (viva polska,102,5 rtl,mtv vs...)
    fatih beyden hdbox i satin aldim ve eve geldigimde kanal listesi hazırdı ancak eutelsat daki kanallari acmiyordu uydudan tekrar arattıgımda kanallari buldu bu seferde 3 er 5 er geldi.candostum un hazırlamış oldugu kanal listesi merkezi sistem kullananlar için birebir uyumlu en azından bende sorunsuz calisiyor.

hayırlı olsun gokhan
    sana gosterdıgım menuden
    kanal duzenlemeye gırıp
    3-5lı cıkan kanalları kumandada yesıl tusu basıp kolay sılebılırsın ,,
    msnı ekle mdu4 lıstesını ayarlayınca msne yazcam..

-------------------------------------------------------
    http://www.sanalpazar.com/Atlanta-Hdbox-T-Tuslu-Model-Hdmi-Hediyesi-Ile__isp4649295

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu-sistemleri/atlanta-hd-box-t-tuslu-hdmi-kablo-hediye-65258342

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 6 Ekim 2012; 16:27:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihmc

Fatih Bey,

Bizim acilen boyle bir uyducuya ihtiyacimiz var. Tavsiye verebilir misiniz?
    Bir de maliyet ne civarda olur bir fikriniz var mi?
    Saygilarimla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aoitsukinosuke -- 6 Ekim 2012; 21:08:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aoitsukinosuke

quote:

Fatih Bey,

Saygilarimla

Bende hotbirdden sinyal gelmiyordu sitedeki sistemi kuran yeri aradim 50 tl aldi biri canagi cevirmis :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aoitsukinosuke

quote:

Fatih Bey,

Saygilarimla

slm
    hocam pmde baska bır sey yazdım ,uyducu ıstıyormussunuz neyse
    ıstanbul içimi?
    adresı pm atarsanız yere gore yardımcı olurum ,,
  • arkadaşlar kayıtların ts değil mpg formatında yapılması için yazılım çıktı mı
  • @ihtirasentrika;
    Hayır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihtirasentrika

arkadaşlar kayıtların ts değil mpg formatında yapılması için yazılım çıktı mı

hayır :(
  • arkdaşlar eve yenı geldı mntv spr da el klasıkoyu syeredemıyorum bısskey m ıdeğişti acaba?
    A021230035461400 değiştimi?
  • candostum bana sadece türksat ve hotbird en son hazırladığın kanal listesinin indirebileceğim bir link verebilirmisin.
  • SIZE SABAH YENI FREKANSLARIN OLDUGU TURKSAT HOTBIRD EUTELSAT LISTESI YAYINLIYACAGIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: candostum2007

evet an ıtıbarıyle husta eklendi

Candostum arkadaşımdan cumartesi sipariş verdiğim (sanal pazardan biraz sıkıntılıda olsa alabildiğim :) )Atlanta hd box kargoya ulaşmıştır birazdan almaya gidecem teşekkürlerimi sunarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebeto -- 8 Ekim 2012; 9:56:54 >
  • 
Sayfa: önceki 459460461462463
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.