Şimdi Ara

Atlanta Receiver | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz. (168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.660
Cevap
42
Favori
820.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar aranızda modül olmadan d smart izleyebilen yok mu ?

ben daha önce d smart kartımı başka cihazlara takmıştım ama sıradan uydu alıcılardı kanalları açmadı ama bloke de olmadı sonra geri d smart'a taktım ve izlemeye devam ettim

Orijinalden alıntı: kotbycb

quote:

Orijinalden alıntı: kotbycb

quote:

Orijinalden alıntı: boranfirat

1.83 YÜKLEDİM GÖRÜNTÜ COŞMUŞ AMA MAALESEF BENDE TİTREME VAR ACABA 1080İ 60 HZ OLMASINDAN SANIRIM NTSC DESTEĞİ AÇINCA OLUYOR PAL YAPTIM TEKRARDAN CCAM 2.1.4 DE BIRAKTIM BENİM SAĞLAYICI O SANIRIM DİĞERLERİNİ SEÇİNCE AĞIR AÇIYOR KANALLARI ŞİFRELİ OLANLAR İÇİN BENDE 2.1.4 STABİL ŞU ANDA SES İYİLEŞMİŞ AMA BEN 1.81 İ KULLANIYORDUM BU TİTREME DEVAM EDERSE ÖNCEKİ YAZILIMA DÖNÜCEM GÖZÜ YORUYOR ÇÜNKÜ

ince ayarları yaptınızmı? dns, protokol vs? bende başlarda yaşıyodum aynı sorunu.

yanlış alıntı olmuş, pardon boran.
    Intel Core i7 6700K Soket 1151 4.0GHz işlemci ASUS Z170 PRO GAMING Intel Z170 Soket 1151 DDR4 3400MHz(O.C.) USB3.1 Anakart CORSAIR 32GB (4x8GB) Vengeance DDR4 2400MHz CL16 Ouad Kit Ram GTX 1080 G1 GAMİNG GİGABYTE EKRAN KARTI THERMALTAKE CORE V51 80PLUS BRONZE 750W PENCERELİ MidT ATX SİYAH KASA ASUS 24" VG248QE 1ms 144Hz Full HD HDMI DP 3D Gaming Monitör CREATIVE INSPIRE T3300 2 1 SPEAKER OCZ 240GB TRION 150 Serisi Sata 3.0 SSD (550MB Okuma / 520MB Yazma ) Seagate 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk Razer blackwidow ultimate 2016 mekanik klavye Razer DeathAdder Chroma mouse Windows 10 pro işletim sistemi Logitech F710 gamepad DİGİTÜRK SagemPlusIQ 4K SAMSUNG 55UEF9000 4K 3D LED TV LG V10

• 1.83 sürümü kurdum şuan bir problem yok. cccam test edemedim server üyeliğim yok test bulabilirsem denerim. menülerde hızlıca gezindim takılma donma yapmadı. Görüntüde farklılık gözlemleyemedim, bana aynı gibi geldi. 1.70 kullanıyordum eski sürüm olarak. cccam seçilebilmesi güzel bir özellik olmuş. Yapanların eline emeğine sağlık.

Orijinalden alıntı: modakartalı

Sayfa 53 ü okuyun oradaki şeyleri indirip okuyun birçok sorunuzun cevabını bulacaksınız.

Evet okudum ama benm sorumun cevabı yoktu.
  • Atlanta cihaz da LND IN den giriş yaptığımız sinyali LNB OUT tan başka bir receivera aktarsak oradan da istediğimiz kanalı izleyebilir miyiz yoksa başka bir aparat mı kullanmamız lazım bu işlem için..

Yapılmak istenen: Çanaklardan diseq switch ile gelen sinyali iki ayrı receivera bölebilmek...

Orijinalden alıntı: uffuk

Sadece aynı transporderdaki kanalı izlersin. Diğer türlü bir cihazda yayın gider. Veya bir cihazla izlerken diger cihazı kapalı tutarsınız. aynı anda olmaz

Çözümü var mı ??

Orijinalden alıntı: candostum2007

quote:

Orijinalden alıntı: StatesMan

Candostum dan bende T modelinden aldım kendisine teşekkür ederim..Cihaz gayet güzel Sd kanallar biraz matca Hd yalnızca (TRTHD) seyredebilidim gayet başarılı.Gerçi Forum indiriminden yararlanmadım ama candostum daha sonra başka bir iyilik yapar kanısındayım..... aslında formun eski üyesiyim UyducuAMCA idi nick ama hangi mail adresine kayıtlı bulamadım şifreyide unuttum:)))

Uyducuamca başım üstüne. herzaman
    borcum olsun :=)

Candostum a Hatırlatmak için..

Orijinalden alıntı: enclave

quote:

Sadece aynı transporderdaki kanalı izlersin. Diğer türlü bir cihazda yayın gider. Veya bir cihazla izlerken diger cihazı kapalı tutarsınız. aynı anda olmaz

Çözümü var mı ??

Çözümü iki ayrı kablo indirmek başka alternatif yok.

Sayfa 53 ü okuyun oradaki şeyleri indirip okuyun birçok sorunuzun cevabını bulacaksınız.

Sayın modakartalı bişy öğrenmek istiyorum.enson candostumdan aldığım atlanta 1.70 le kullanıyodum hiç güncelleme yapmamıştım.akşam 1.83 ü yükledim fakat öyle yedekleme fabrika ayarlarına geri dönme gibi şeyler yapmadım anlatılan şekilde yüklemeyi yaptım okadar güncelleme başarıyla tamamlandı falan dedi.sistem bilgilerine bakınca 1.83 olarak görünüyor.şimdi sinyal gücü görselinde değişme var ve kayıtları ileri almada atlama vs gibi sorunlar yok şuan görüntü ve ses te pek bişy fark etmedim açıkçası zaten iyyiydi yani.neyse kısacası acaba fabrika ayarlarına felan dönmeden güncelleme yapmış durumdamıyım ben.şimdiden teşekürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: attila türkoğlu

quote:

Sayın modakartalı bişy öğrenmek istiyorum.enson candostumdan aldığım atlanta 1.70 le kullanıyodum hiç güncelleme yapmamıştım.akşam 1.83 ü yükledim fakat öyle yedekleme fabrika ayarlarına geri dönme gibi şeyler yapmadım anlatılan şekilde yüklemeyi yaptım okadar güncelleme başarıyla tamamlandı falan dedi.sistem bilgilerine bakınca 1.83 olarak görünüyor.şimdi sinyal gücü görselinde değişme var ve kayıtları ileri almada atlama vs gibi sorunlar yok şuan görüntü ve ses te pek bişy fark etmedim açıkçası zaten iyyiydi yani.neyse kısacası acaba fabrika ayarlarına felan dönmeden güncelleme yapmış durumdamıyım ben.şimdiden teşekürler.

Bu konuda iki farklı şekilde düşünen gurup var, bir gurup her güncellemede fabrika ayarlarına dönülmesi gerektiğini savunuyor, bir diğer gurup da gerek yok diyor, açıkcası ben de evvelsi gece yazılımı yükseltirken fab. ayarlarına dönmedim hiçbir sorun olmadı kanal listem vs. herşey yerinde duruyor.

Sorunsuz kullanıyorsanız dert etmeyin, fab. ayarlarına dönmek gibi bir kaide yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: _AMADEUS_

quote:

Orijinalden alıntı: attila türkoğlu

quote:

Bu konuda iki farklı şekilde düşünen gurup var, bir gurup her güncellemede fabrika ayarlarına dönülmesi gerektiğini savunuyor, bir diğer gurup da gerek yok diyor, açıkcası ben de evvelsi gece yazılımı yükseltirken fab. ayarlarına dönmedim hiçbir sorun olmadı kanal listem vs. herşey yerinde duruyor.

Sorunsuz kullanıyorsanız dert etmeyin, fab. ayarlarına dönmek gibi bir kaide yok.

_AMADEUS_ Arkadaşım böyle olması daha güzel aslında sürekli fabrika ayarlarına dön liste yedekle falan filan uğraştırıcı olurdu.sanıyorum biz kolaycı guruptanız bilgin için çok teşekkür ederim.

• c750 lcd televizyonumda hdoxımı kullanıyorum. Reklamlarda altta geçen altyazıların bi ara net bi ara bulanık olmasını televizyona bağlıyordum. ancak öğrendim ki bu receiver dan kaynaklı. Acaba Atlanta hd box ında bu sorunla karşılaşan var mı ve bir çözümü?

Orijinalden alıntı: turkcelik

c750 lcd televizyonumda hdoxımı kullanıyorum. Reklamlarda altta geçen altyazıların bi ara net bi ara bulanık olmasını televizyona bağlıyordum. ancak öğrendim ki bu receiver dan kaynaklı. Acaba Atlanta hd box ında bu sorunla karşılaşan var mı ve bir çözümü?

Pal 50 hz mi seçili hdbox da? Ntsc 60 seçili ise alt yazıda kayma yapıyor diyenler var, bir kontrol edermisiniz.

Arkadaşlar favori ile buket oluşturmanın arasında bir fark var mı ? Ve favori listelerini nasıl taşıyoruz ?

quote:

Orijinalden alıntı: _AMADEUS_

quote:

Orijinalden alıntı: turkcelik

c750 lcd televizyonumda hdoxımı kullanıyorum. Reklamlarda altta geçen altyazıların bi ara net bi ara bulanık olmasını televizyona bağlıyordum. ancak öğrendim ki bu receiver dan kaynaklı. Acaba Atlanta hd box ında bu sorunla karşılaşan var mı ve bir çözümü?

Pal 50 hz mi seçili hdbox da? Ntsc 60 seçili ise alt yazıda kayma yapıyor diyenler var, bir kontrol edermisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freddia -- 12 Ocak 2011; 22:02:28 >
    ben genel olarak atlantadan memnunum... ama bı sıkıntım var mesela hodbırd kanalları dolaşırken cekmeyen bır iki kanalın ustune geldığımde sınyal kesılıyor hemen bızım turk kanallarını acmama rağmen sınyal gelmıyor yanı hangı kanalı acarsam acayım karışık vıdeo falan dıyor ve her seferınde cihazın fişini cıkarıp takıyorum.
    acaba sorun serverdemı yoksa cıhazdamı lutfennn bılgısı olan bı arkadaşım cevaplarsa cok sevınırım
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.