Şimdi Ara

Atlanta Receiver | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz. (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.660
Cevap
42
Favori
820.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan Atlanta_HD_v182 TEST yazılımı çıktı ... hayırlı olsun

--------------------------------------------------------------------------------

http://funboxkey.com/TEST/

Orijinalden alıntı: StatesMan

Şuan Atlanta_HD_v182 TEST yazılımı çıktı ... hayırlı olsun
    --------------------------------------------------------------------------------

http://funboxkey.com/TEST/

Hayırlı olacak br şey yok ben de şimdi yükledim
    Alfabede gezinme sırasındaki donma aynen devam ediyor

Anlamıyorum ki hiç mi bakmıyorlar fonksiyonlarını kontrol etmiyorlar görmüyorlar
    En cok kullandığım özellik alfabe listesinde gezinmek o da donuyor
    Adını değiştr ver fırına gitsin nasıl olsa yeriz...

• Bu Atlanta Hd box için en iyi imaj sanırsam v1.77 oluyor sanırsam
    Kıçında iğne var.. -
    Ne güveni?
  • quote:

Orijinalden alıntı: @NTARES

Atlanta 800 mü yoksa Atlanta HD box T uşlu modelinimi önerirsiniz? hangisini almalıyım. Kafam karıştı benim yav.

Normal atlanta bile olur 800 e gitme .

Orijinalden alıntı: @NTARES

Atlanta 800 mü yoksa Atlanta HD box T uşlu modelinimi önerirsiniz? hangisini almalıyım. Kafam karıştı benim yav.

Fiyatları ortalama ne seviyede ve bu T tuşlusunun artısı nedir?

All success comes from a combination of implementation and knowledge.
    Knowledge alone is meaningless without action.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kotbycb

quote:

Orijinalden alıntı: modakartalı

Açık alanda server paylaşımı yapılmıyor genelde o yüzden fazla cevap gelmeyebilir . Bazı arkadaşlar serverlarından çok memnunlar onlara mesaj atarsanız daha kolay olur.

arkadaşlar ben özel msj atamıyorum, serverından memnun olan, önerisi olabilecek, ''dürüst'' arkadaşlar özelden tavsiye verebilirse sevinirim.
  • Ben Bu Atlanta yı anlamıyorum.Yazılım versionu 200 e yaklaştı ama görüyoruz ki bir yazılım hataları hala devam ediyor. Bir teknik adam oturup yeni yazılımı bir hafta incelese bütün kusurları görecek yeni yazılımı koreliler gönderiyor onlar da hemen yayınlıyor yahu oturup bir hafta hatta iki hafta inceleyin ondan sonra yayınlayın.Kimse yangından mal kaçırır gibi yeni yazılım istemiyor.Bence Ali beyin başını bu yazılımların oturmaması yedi.Onun yerine gelen mühendise tavsiyem yeni yazılımları bir hafta , iki hafta hatta bir ay incelemeden yayınlamasın.Milletin başı döndü yazılım degiştirmekten olmadı tekrar 1.70 e dön.Koreliler de zahmet edip incelemiyorlar Turkiye nasıl olsa geri kalmış bir ülke bu ülkeyi deneme tahtası gibi kullanıyorlar.Dikkat ettim Sony bile yeni ürünleri hemen ABD ve avrupaya göndermiyor önce çin ve bizim gibi ülkelerde deniyor emin olduktan sonra amerikaya gönderiyor örneğin yeni model a580 dslr fotograf makinası en son ABD de piyasaya verildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: tom wong

Ben Bu Atlanta yı anlamıyorum.Yazılım versionu 200 e yaklaştı ama görüyoruz ki bir yazılım hataları hala devam ediyor. Bir teknik adam oturup yeni yazılımı bir hafta incelese bütün kusurları görecek yeni yazılımı koreliler gönderiyor onlar da hemen yayınlıyor yahu oturup bir hafta hatta iki hafta inceleyin ondan sonra yayınlayın.Kimse yangından mal kaçırır gibi yeni yazılım istemiyor.Bence Ali beyin başını bu yazılımların oturmaması yedi.Onun yerine gelen mühendise tavsiyem yeni yazılımları bir hafta , iki hafta hatta bir ay incelemeden yayınlamasın.Milletin başı döndü yazılım degiştirmekten olmadı tekrar 1.70 e dön.Koreliler de zahmet edip incelemiyorlar Turkiye nasıl olsa geri kalmış bir ülke bu ülkeyi deneme tahtası gibi kullanıyorlar.Dikkat ettim Sony bile yeni ürünleri hemen ABD ve avrupaya göndermiyor önce çin ve bizim gibi ülkelerde deniyor emin olduktan sonra amerikaya gönderiyor örneğin yeni model a580 dslr fotograf makinası en son ABD de piyasaya verildi.

Çıkan yazılımlar herzaman hata düzeltmeleri için çıkmıyor yeni eklenti ve özellik içinde çıkabiliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StatesMan -- 4 Ocak 2011; 16:43:06 >

• Yeni yazılımlarda sorun var diyorsunuz. Peki server desteği için yazılımların güncellenmesi mi gerekli? Eski ve sorunsuz(sanırım 1.77 si en iyimiş) sürümleri kullanamaz mıyız?

All success comes from a combination of implementation and knowledge.
    Knowledge alone is meaningless without action.
  • arkadaşlar ben dreambox ararken tesadüfen atlantaya rastladım şu anda indirimde
    http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=155057&productid=evatlanahdbox

benim bu cihazla ilgili teredütlerim var.Dreambox hd 800 ararken bu cihaza rastladım kafama takılan sorulan şöyle
    1: tam linux desteği olmadığı için elde patlar diyenler var.ne dersiniz?
    2.Wireless cihazlarla internete bağlanabilir miyiz.
    3:benim asıl kafama takılan bu server olayı server almadan da cihazı kullanamaz mıyız...Kullanabiliyorsak ne farkı var...

• Yeni yazılımla resmi lig tv kartı çalışıyormu acaba?

Orijinalden alıntı: alperyaman

Yeni yazılımlarda sorun var diyorsunuz. Peki server desteği için yazılımların güncellenmesi mi gerekli? Eski ve sorunsuz(sanırım 1.77 si en iyimiş) sürümleri kullanamaz mıyız?

Yeni yazılıma gerek yok 170 ve 177 eniyi yazılımlar.eskilerle yola devam.
    MENU DEN sıstem bılgılerıne gelın. kırmızıa tuşa basın.ınternetten guncelle secenegıne okeyleyın.kumandanızdan sarı tuşa basın. karsınıza cıkan tablodan UPDATE yazıyorsa orayı silip TEST/ yazın. yanı http://funboxkey.com/TEST/ yazıp okeyleyin. ınternetten güncelleyi okeyleyın orada 1.82 yazılımını göreceksiniz.
    bunu ındırdıkten sonra menu den INTERNET AYARLARI secenegıne gelın server bılgılerınızın arasında bır secenegın daha oldugunu goreceksınız :=)
    oraya CCcam.2.14 secın
    Serverınızın daha saglıklı daha stabıl çalıştıgını göreceksiniz.
    hayrıl olsun.aslında gorsel resım koydum ama dosya boyutu buyuk dıyor foruma paylasamıyorum. moda kartalı nerdesınyaw :=) help mee please :=)
    yazılımı buradanda ındırebılırsınız : http://funboxkey.com/TEST/Atlanta_HD_v182.img

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candostum2007 -- 4 Ocak 2011; 23:48:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: teacher-men

arkadaşlar ben dreambox ararken tesadüfen atlantaya rastladım şu anda indirimde
    http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=155057&productid=evatlanahdbox

benim bu cihazla ilgili teredütlerim var.Dreambox hd 800 ararken bu cihaza rastladım kafama takılan sorulan şöyle
    1: tam linux desteği olmadığı için elde patlar diyenler var.ne dersiniz?
    2.Wireless cihazlarla internete bağlanabilir miyiz.
    3:benim asıl kafama takılan bu server olayı server almadan da cihazı kullanamaz mıyız...Kullanabiliyorsak ne farkı var...

Hala yazılım desteği var 9 aydır sorunsuz gidiyor , bağlanırsın ama biraz uğraşman gerek bir aparat alacaksın , server almadan tadı çıkmaz ancak modül alarak dsmartı izlerisn yada bir tek trt hd seyredersin serversız.

• Ya genel olarak bir sorum olacak. Şimdi bir sürü kanal var çıkan çıkmayan iyi kötü. Ben bunları silersem bir sonraki taratmada yine hortluyorlar. Favori yapınca da maksimum 200 kanal alıyor. Siz nasıl hallediyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kunter

Ya genel olarak bir sorum olacak. Şimdi bir sürü kanal var çıkan çıkmayan iyi kötü. Ben bunları silersem bir sonraki taratmada yine hortluyorlar. Favori yapınca da maksimum 200 kanal alıyor. Siz nasıl hallediyorsunuz?

Favoriler 7 tane üstüne birde buketleri eklersiniz option tuşundan erişebilirsiniz.

Orijinalden alıntı: candostum2007

Arkaşlar yeni 1.82 test yazılımı gelmiştir.ben test ettım onayladım ve herkesten önce sıze verıyorum :)
    yapmanız gerekenler
    MENU DEN sıstem bılgılerıne gelın. kırmızıa tuşa basın.ınternetten guncelle secenegıne okeyleyın.kumandanızdan sarı tuşa basın. karsınıza cıkan tablodan UPDATE yazıyorsa orayı silip TEST/ yazın. yanı http://funboxkey.com/TEST/ yazıp okeyleyin. ınternetten güncelleyi okeyleyın orada 1.82 yazılımını göreceksiniz.
    bunu ındırdıkten sonra menu den INTERNET AYARLARI secenegıne gelın server bılgılerınızın arasında bır secenegın daha oldugunu goreceksınız :=)
    oraya CCcam.2.14 secın
    Serverınızın daha saglıklı daha stabıl çalıştıgını göreceksiniz.
    hayrıl olsun.aslında gorsel resım koydum ama dosya boyutu buyuk dıyor foruma paylasamıyorum. moda kartalı nerdesınyaw :=) help mee please :=)
    yazılımı buradanda ındırebılırsınız : http://funboxkey.com/TEST/Atlanta_HD_v182.img

Yeni aldım. Hemen güncelleyeyim de bi halt olursa biterim cumartesi.

• Datca dakı akrabanızada cihaz ulaştı mı acaba. hayırlı olsun 2nızede bence karıstırma sımd:)
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.