Şimdi Ara

Atlanta Receiver | Genel Konu | Sorularınızı bu konuya sorunuz. (162. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.660
Cevap
42
Favori
820.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: genckaptan

görüntüde ve seste en ufak fark olmaz. Zaten bağlantı hdmi olduğu için bir sorun yok. sadece seste senkron sorunu yaşarsınız ama sesi av receiver dan alacağınız için tv nin sesini açmanıza gerek yok zaten. Ben bu yöntemi kullanıyorum evimde. Çünkü her zaman ev sinema sistemi açmıyorum. film, futbol maçı gibi önemli yayınlarda ev sinema sistemini açıyorum. bu sayede enerji tasarrufu yapıyorum, tv den de ses almak için zırt pırt kablo değiştirmemiş oluyorum. diğer genel yayınlarda tv nin hoparlörleri yetiyorda artıyor bile..dan

Edit: senkron sorunu çok abartılacak boyutta değil. tv den ses açılınca hafif eko yapıyor. dudak hareketlerine aşırı derecede dikkat edilmez ise sorun olduğu anlaşılmıyor bile..

onkyo av receiver dan tek hdmı veya optikle ses alabilmen gene onkyo av receiver baglıdır çünkü modelden modele farklılık gösteriyorlar yani ikisinide dene bence

• Arkadaşlar sizlere danışmak istediğim bir husus var. Bu işlerden pek anlamıyorum.
    Evimde digitürk kullanıyordum. İade etmiştim. Şu an kablo yayını kullanıyorum. Ancak Bu cihazı çok methetti arkadaşım. Kablo yayın izleyerek TV ne yazık ediyorsun. Al bu cihazı bak keyfine dedi. mantıklı geldi bana. Şimdi sorum şu.
    Cihazı aldığımda apartmanın ortak digitürk anteniyle yayın alabilirmiyim kullanabilirmiyim? Eski digitürk ten kalan kablo duruyor hala onu çekersem olurmu?
    Merak ettiğim bir konu daha var. Cihazda ext. HDD takılarak kayıt özelliği var. Peki kayıt esnasında başka bir kanal izleyebiliyormuyuz acaba?
    cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @NTARES -- 31 Aralık 2010; 12:21:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickholas570

merhaba arkadaşlar.bende atlanta ailesine katılmış oldum :) benim şöyle bi sorum olacak.3g modem ve 3g router ile internet bağlantısını yaptım.fakat bulunduğum yerde 3g çok iyi değil.CCCAM ile server bağlantısında internetin hızı ne kadar önemli.Kullanan ya da bilgisi olan varsa çok sevinirim.Şimdi izlerken özellikle hd kanallarda donmalar,takılmalar oluyor.Serverdan mı yoksa 3g den mi bilmiyorum. Ona göre eve adsl alacağım.tşkkrler şimdiden.

slm
    benim internetim 3g değil, adsl kullanıyorum ama yine de özellikle hd kanallarda (sky sport özellikle) donmalar yaşıyorum, hava gayet güzelken bile donmalar yaşamak can sıkıcı. sorun nerden kaynaklanabilir acaba serverdan mı yoksa başka bişey mi? yardımcı olursanız sevinirim. saygılar
    server diye tahmin ediyorum...ccunku ben aynı serveri dreambox ve hiremco cihazda deneme sansım oldu...hiremcoda hiç hotbird acmazken...dreamboxte herseyi acıp herseyde donmalar yaptı...uyeligim de 1 sene oldugu için ve sadece hotbirdde sıkıntı olduu için elim kolum baglandı...napalım diyip oturuyoruz :))
    bu arada internetim 8 mbit ve 900 u gordugum oluyor downloadda misal yani yawaslıkla bir ilgisi oldugnu dusunmuyorum acıkcası
    saygılar

Orijinalden alıntı: istcool

quote:

Orijinalden alıntı: genckaptan

görüntüde ve seste en ufak fark olmaz. Zaten bağlantı hdmi olduğu için bir sorun yok. sadece seste senkron sorunu yaşarsınız ama sesi av receiver dan alacağınız için tv nin sesini açmanıza gerek yok zaten. Ben bu yöntemi kullanıyorum evimde. Çünkü her zaman ev sinema sistemi açmıyorum. film, futbol maçı gibi önemli yayınlarda ev sinema sistemini açıyorum. bu sayede enerji tasarrufu yapıyorum, tv den de ses almak için zırt pırt kablo değiştirmemiş oluyorum. diğer genel yayınlarda tv nin hoparlörleri yetiyorda artıyor bile..dan

Edit: senkron sorunu çok abartılacak boyutta değil. tv den ses açılınca hafif eko yapıyor. dudak hareketlerine aşırı derecede dikkat edilmez ise sorun olduğu anlaşılmıyor bile..

onkyo av receiver dan tek hdmı veya optikle ses alabilmen gene onkyo av receiver baglıdır çünkü modelden modele farklılık gösteriyorlar yani ikisinide dene bence

Hocam bu verdiğin cevap bana değilde, benimde yardımcı olmaya çalıştığım arkadaşa olacaktı ama neyse artık

• quote:

Orijinalden alıntı: @NTARES

Arkadaşlar sizlere danışmak istediğim bir husus var. Bu işlerden pek anlamıyorum.
    Evimde digitürk kullanıyordum. İade etmiştim. Şu an kablo yayını kullanıyorum. Ancak Bu cihazı çok methetti arkadaşım. Kablo yayın izleyerek TV ne yazık ediyorsun. Al bu cihazı bak keyfine dedi. mantıklı geldi bana. Şimdi sorum şu.
    Cihazı aldığımda apartmanın ortak digitürk anteniyle yayın alabilirmiyim kullanabilirmiyim? Eski digitürk ten kalan kablo duruyor hala onu çekersem olurmu?
    Merak ettiğim bir konu daha var. Cihazda ext. HDD takılarak kayıt özelliği var. Peki kayıt esnasında başka bir kanal izleyebiliyormuyuz acaba?

digi izlersin mutlaka server lazım eğer şifrelli bir kanal kayıt ediyorsan başka kanal izleyemezsin eğer şifresiz bir kanal kayıt ediyorsan sadec aynı frekanstaki başka bir kanalı izleyebilirsin.

• arkadaşlar atlantadan cok memnunum yanlız ufak bı sıkıntım var bilen anlayan varsa yardımcı olursa sevinirim
    sorum şu; ben Hotbird kanallarını gezerken acılmayan 2--3 kanaldan sonra gerı turksat'a donduğumde cıhazın donduğunu gorup fışı cıkarıp tekrar takıyorum ama neredeyse her seferınde oluyor bunun sebebı ne olabılır acaba cıhazmı arızalı yoksa servermı
    bu sıkıntıdan dolayı Hotbird kanallarının neredeyse hıç bırını izlemeyemiyorum
    yardımcı olabileceklere ve olamayanlara şımdıden teşekkur ederım

Orijinalden alıntı: modakartalı

quote:

Orijinalden alıntı: @NTARES

Arkadaşlar sizlere danışmak istediğim bir husus var. Bu işlerden pek anlamıyorum.

digi izlersin mutlaka server lazım eğer şifrelli bir kanal kayıt ediyorsan başka kanal izleyemezsin eğer şifresiz bir kanal kayıt ediyorsan sadec aynı frekanstaki başka bir kanalı izleyebilirsin.

cevabınız için teşekkürler.

• Yeni yılda Mesudiyeli Mesut gibi milyarder olmanızı dilerken onun yaşadığı korkuları yaşamamanızı dilerim;
    Aşkınıza Vecihi gibi sahip çıkan birileriyle olmanızı dilerim =)
    Aynı zamanda hayatınızın Tosun Paşa’daki hamam sahnesi kadar eğlenceli geçmesini dilerim
    Hayatınızdaki en korkunc deneyimin Gulyabani görmüş Adile Naşit suratı olmasını dilerim
    Aynı zamanda Tarık Akan öpmüş Gülşen Bubikoğlu şaşkınlığı yaşamanızı dilerim
    Hulusi Kentmen gibi patronlarınız olmasını dilerim
    Kemal Sunal ve Halit Akçatepe gibi saf ve sürekli eğlenebildiğiniz arkadaşlarınız olmasını dilerim
    Turşu kadar küçük kavgalarınız olmasını dilerim
    Ama ne olursa olsun MUTLU SONLA biten hikayelerle dolu bir yıl olmasını dilerim =)
    (neşelı gunler)

Orijinalden alıntı: candostum2007

Yeni yılda Mesudiyeli Mesut gibi milyarder olmanızı dilerken onun yaşadığı korkuları yaşamamanızı dilerim;
    Aşkınıza Vecihi gibi sahip çıkan birileriyle olmanızı dilerim =)
    Aynı zamanda hayatınızın Tosun Paşa�daki hamam sahnesi kadar eğlenceli geçmesini dilerim
    Hayatınızdaki en korkunc deneyimin Gulyabani görmüş Adile Naşit suratı olmasını dilerim
    Aynı zamanda Tarık Akan öpmüş Gülşen Bubikoğlu şaşkınlığı yaşamanızı dilerim
    Hulusi Kentmen gibi patronlarınız olmasını dilerim
    Kemal Sunal ve Halit Akçatepe gibi saf ve sürekli eğlenebildiğiniz arkadaşlarınız olmasını dilerim
    Turşu kadar küçük kavgalarınız olmasını dilerim
    Ama ne olursa olsun MUTLU SONLA biten hikayelerle dolu bir yıl olmasını dilerim =)
    (neşelı gunler)

Aynı dileklerimizle candostum fatih.

• herkese iyi seneler, arkadaşlar serverımın süresi doldu ve forumlardaki muhabbetlere göre cicitürk'te Dzıbart gibi farklı bir şifreleme sistemine geçecek diye duydum, eski serverım cicitürk'ü sorunsuz açıyordu fakat son bir aydır Dzıbart'ı açmıyordu, son durum nedir sağlam bilgisi olan varmı? tavsiyesi olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kotbycb

herkese iyi seneler, arkadaşlar serverımın süresi doldu ve forumlardaki muhabbetlere göre cicitürk'te Dzıbart gibi farklı bir şifreleme sistemine geçecek diye duydum, eski serverım cicitürk'ü sorunsuz açıyordu fakat son bir aydır Dzıbart'ı açmıyordu, son durum nedir sağlam bilgisi olan varmı? tavsiyesi olan varmı?

quote:

Orijinalden alıntı: candostum2007

dzmrt ızlemek ıstersen 170tl yıllık ızlıyebılıyorsuuz ben ızıyorum mukemmel :)
    dıgerlerı zaten ılgımı cekmıyor :)

tabi serverdaki polsat, sky vs de iyi oluyor, sadece cici ve Dzıbart değil, soru hakkında net bilgisi olan arkadaşlar varmı?

• Açık alanda server paylaşımı yapılmıyor genelde o yüzden fazla cevap gelmeyebilir . Bazı arkadaşlar serverlarından çok memnunlar onlara mesaj atarsanız daha kolay olur.
  • quote:

Açık alanda server paylaşımı yapılmıyor genelde o yüzden fazla cevap gelmeyebilir . Bazı arkadaşlar serverlarından çok memnunlar onlara mesaj atarsanız daha kolay olur.

arkadaşlar ben özel msj atamıyorum, serverından memnun olan, önerisi olabilecek, ''dürüst'' arkadaşlar özelden tavsiye verebilirse sevinirim.

bunun sebebi ne olabilir arkadaşlar??

Orijinalden alıntı: REM1903

Konuyla alakası yok ama, akşamları yarım yamalakta olsa çeken bir uydu, sabahları hiç çekmiyor

Çanak çok iyi ayarlanmamıştır uyduda dünya döndükçe çanağın çekim alanının dışına çıkıyor olabilir.

quote:

Orijinalden alıntı: REM1903

Konuyla alakası yok ama, akşamları yarım yamalakta olsa çeken bir uydu, sabahları hiç çekmiyor

Çanak çok iyi ayarlanmamıştır uyduda dünya döndükçe çanağın çekim alanının dışına çıkıyor olabilir.

Yılbaşı günü Böyle olmaya başladı, çok ilginç.
    Yarın arayayım da çıkıp baksınlar. Keşke kişisel çanağım olsaydıda ben ilgilenseydim.

Eksi yönleri

- Sanalpazar cinnet geçirtecek kadar yavaş ve güvenli
    - G.Kore ürünü bu ürünü şiddetle tavsiye ederım..7/24 msn onlıne destek verılır. yazıyor ürün açıklamasında :D

Artı yönleri

- Telefon desteği tam.

Bir de gelse de yorumlasam.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.