Şimdi Ara

Atilla Kesebilir Miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu char kesebilir mi kesmesi için kaçlık heal felan lazım??
    Lwl 61 KasarHood
    Dual Cleaver+8
    Takıların Hepsi +7
    +7/12 Fp set ??

Diğer konuya yazdım ama cvp yok b yorum yapın ona göre atilla beklicem bi bufferla..

• 960 healer alırsan kesersin
  • buff olduktan sonra potla da kesersın
  • quote:

Orijinalden alıntı: wt_deadly

buff olduktan sonra potla da kesersın
    quote:

Orjinalden alıntı: wt_deadly

Evet bufın olursa pot la kesersinn
  • quote:

Orijinalden alıntı: AntiPremiuM

quote:

Orjinalden alıntı: wt_deadly

Evet bufın olursa pot la kesersinn

Alıntıları Göster
    hacklendi diye topic açmıştım 46 lvl warriorumla kestim hemde +7 fp set reduceli +7 glave ile

Nedir bnm çektiim 64 lvl berkerser hero vardı hacklendi 61 blade master vardı hacklendi 46 lvl warriorum vardı eşek şansı olsa gerek oda hacklendi

• quote:

Orijinalden alıntı: Leonidas_

hacklendi diye topic açmıştım 46 lvl warriorumla kestim hemde +7 fp set reduceli +7 glave ile

Nedir bnm çektiim 64 lvl berkerser hero vardı hacklendi 61 blade master vardı hacklendi 46 lvl warriorum vardı eşek şansı olsa gerek oda hacklendi

Alıntıları Göster
    benim resime bak ben kesdim 3 kere hemde 2 kere buff scroll potla kesdim 1 kere healer la kesdim
    dual clewer +8
    chıtın set +7(ama kesiceğim zaman fire resistansın olmalıdır )
    takılar +8
    atack wolflu = 1350
    defans ac li =800

• quote:

Orijinalden alıntı: Atakan.

benim resime bak ben kesdim 3 kere hemde 2 kere buff scroll potla kesdim 1 kere healer la kesdim
    dual clewer +8
    takılar +8
    atack wolflu = 1350
    defans ac li =800

Alıntıları Göster
    1500 buff 300 ac 760 pot kesersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atakan.

dual clewer +8
    takılar +8
    atack wolflu = 1350
    defans ac li =800

Alıntıları Göster
    atilla yı elimde iki tane +6 shard 62 lvl kasar hood ile 1200 bufla 720 potla çok rahat kesiorum sende kesersin merak etme ama blood drain ve wampiric touch vurmayı unutma onlarda çok işe yarıor ğer yorulmak istemiyorsan healer alabilirisn 960 heal
  • quote:

Orijinalden alıntı: barman

1500 buff 300 ac 760 pot kesersin

Alıntıları Göster
    Ben 60 lvlde fp+7 set dual cleaver+7 ile potla kesmiştim. Sen de kesersin rahat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suyheuti

Ben 60 lvlde fp+7 set dual cleaver+7 ile potla kesmiştim. Sen de kesersin rahat.

Alıntıları Göster
    O zmn tamam benim atack wolflu 1450 defans 700 civarı ama hp 2.5k fr aldım mı kolay diyosunuz sağolun beyler!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: _HobgobliN_

O zmn tamam benim atack wolflu 1450 defans 700 civarı ama hp 2.5k fr aldım mı kolay diyosunuz sağolun beyler!!

Alıntıları Göster
    bana göre bunlar post kasmak için yazılan yazılar çünkü ne keseceğini sen bilmessen biz nerden bilellim sen bir tane atilla bul saldır kesebileceğini anlarsınn
  • quote:

Orijinalden alıntı: starsemih

bana göre bunlar post kasmak için yazılan yazılar çünkü ne keseceğini sen bilmessen biz nerden bilellim sen bir tane atilla bul saldır kesebileceğini anlarsınn

Alıntıları Göster
    fr bi mage kesebilirmi?:) 62 lvl pet üstüm full +6 complate elimdeki onu boşver bna ortalama kaç vurur onu sölerseniz bn kesip kesmicemi düşünürüm şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIOnlyForYouII -- 4 Eylül 2006; 13:36:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: IIOnlyForYouII

fr bi mage kesebilirmi?:) 62 lvl pet üstüm full +6 complate elimdeki onu boşver bna ortalama kaç vurur onu sölerseniz bn kesip kesmicemi düşünürüm şimdiden teşekkürler

Alıntıları Göster
    ben bi kez atilla gördüm hemen bufsuz daldığım için yattım sonra 1 kaç kişi geldi bi tane mage geldi uzaktan 54 35 57 skilini felan sıktı kutuyu o aldı

• quote:

Orijinalden alıntı: xatillax46

ben bi kez atilla gördüm hemen bufsuz daldığım için yattım sonra 1 kaç kişi geldi bi tane mage geldi uzaktan 54 35 57 skilini felan sıktı kutuyu o aldı

Alıntıları Göster
    yanlış hatırlmıyosam bana 400 civarı vurmuştu 1500 civarı canınız varsa pot basdıktan sonra buffer a ihtiyaç yok

• quote:

Orijinalden alıntı: calta

yanlış hatırlmıyosam bana 400 civarı vurmuştu 1500 civarı canınız varsa pot basdıktan sonra buffer a ihtiyaç yok

Alıntıları Göster
    benim lvl 55 warrior var +6 citin set var elimde +7 recudeli glave var sizce ben kesermiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SxShakan

benim lvl 55 warrior var +6 citin set var elimde +7 recudeli glave var sizce ben kesermiyim

Alıntıları Göster
    7 priest ile kesebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: karus_down

Alıntıları Göster
    Flame resis al !
  • quote:

Orijinalden alıntı: karus_down

Alıntıları Göster
    attila degil mustafa bile kesersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: seozkut

attila degil mustafa bile kesersin

Alıntıları Göster
    Tek başına zor kesersin bizim arkadaş 73 lwl ama areste tek kesiyo hemde buffersiz daha önce yakşaık 2 milyarlık eşya çıkmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaR144

Tek başına zor kesersin bizim arkadaş 73 lwl ama areste tek kesiyo hemde buffersiz daha önce yakşaık 2 milyarlık eşya çıkmış

Alıntıları Göster
    ya ben altrosu 72 lwl priest ile zr ile kesiom
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.