Şimdi Ara

Atılım Üniversitesi'ni Tanıyalım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
25.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemal923 -- 29 Ağustos 2014; 15:55:19 >
  • mühendisliklerinden başka HİÇBİR bölümü işe yaramaz, kendinize yazık etmeyin..
    başka çareniz yoksa yazın..
  • Rüsvet ve torpilin her türlüsünün döndüğü bir yerdir.bende orada okuyorum.Yazın 2500 tl lik yaz okuluna kontejyanlarını doldurana kadar bırakıyorlar.Aurıca mühendislik çok kasıntı.iyi mi kötü mü o size klamış ikincisi okulda öğrenci aktivitesi sıfır ve son olarak bu sene hava şartlarını bahane ederek bahar şenliği yapmayan tek okul olrak tarihe geçmiştir.Ayrıce servis ve yemekler faiş fiyattadır ve ulaşım sıkıntı çok büyüktür.Merkezden o kadar uzak ki kışın kurt iniyor diye söylentileri bile duyabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekotim

Rüsvet ve torpilin her türlüsünün döndüğü bir yerdir.bende orada okuyorum.Yazın 2500 tl lik yaz okuluna kontejyanlarını doldurana kadar bırakıyorlar.Aurıca mühendislik çok kasıntı.iyi mi kötü mü o size klamış ikincisi okulda öğrenci aktivitesi sıfır ve son olarak bu sene hava şartlarını bahane ederek bahar şenliği yapmayan tek okul olrak tarihe geçmiştir.Ayrıce servis ve yemekler faiş fiyattadır ve ulaşım sıkıntı çok büyüktür.Merkezden o kadar uzak ki kışın kurt iniyor diye söylentileri bile duyabilirsiniz.

hukuk fakültesinde misin?
    rüşvet torpil adam kayırma para için öğrenci bırakma denince atılım hukuk akla gelir zaten..
    yukarıdaki arkadaşlar çok iyimser yazmışlar yazılarını ama gerçekten berbat bir üniversite..
    Ankaranın en kötüsü dedikleri kadar var yani..

• quote:

Orijinalden alıntı: VeNoM

quote:

Orijinalden alıntı: ekotim

Rüsvet ve torpilin her türlüsünün döndüğü bir yerdir.bende orada okuyorum.Yazın 2500 tl lik yaz okuluna kontejyanlarını doldurana kadar bırakıyorlar.Aurıca mühendislik çok kasıntı.iyi mi kötü mü o size klamış ikincisi okulda öğrenci aktivitesi sıfır ve son olarak bu sene hava şartlarını bahane ederek bahar şenliği yapmayan tek okul olrak tarihe geçmiştir.Ayrıce servis ve yemekler faiş fiyattadır ve ulaşım sıkıntı çok büyüktür.Merkezden o kadar uzak ki kışın kurt iniyor diye söylentileri bile duyabilirsiniz.

hukuk fakültesinde misin?
    rüşvet torpil adam kayırma para için öğrenci bırakma denince atılım hukuk akla gelir zaten..
    yukarıdaki arkadaşlar çok iyimser yazmışlar yazılarını ama gerçekten berbat bir üniversite..
    Ankaranın en kötüsü dedikleri kadar var yani..

yok usta mühendislikteyim,ama hazırlık yeterlilik sınavında dönen torpili kendi gözlerimle gördüm ayrıca şikayete gittiğim de senin gözlerin bozuk dediler.

• edit: yanlış başlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeNoM -- 2 Temmuz 2013; 2:34:37 >
  • ekotim kullanıcısına yanıt
    neyse kardeş sıkma canını..
    ben çok az gittim okula genelde sadece sınavlara gittim, hocaları bile dinlemedim bazılarının bir kaç ay dersine girdim baktım adam hakikaten bir şey bilmiyor sadece sınavlara gittim..
    5 sene böylece geçti..
    ömrümün en kötü yıllarıydı desem yanlış olmaz, çoğu arkadaşla okulu dışardan bitirdik neredeyse :) okulun içinden çok dışında anımız var nasıl üni. hayatı düşün artık..
    öğrenci kalitesi gerçekten de çok kötü , hocalar kötü, öğretim görevlileri bildiğin kasiyer; kendisine verilen geçir veya bırak emrini uyguluyor..
    bende çok şeye şahit oldum atılımda..yazık insanlara..para için resmen zulmediyorlar, her seferinde de sıkıntı mutlaka bir şekilde öğrencide oluyor kendilerine göre..
    neyse sen günlerini dolu dolu geçirmeye bak..takma kafana..
  • yapmayın arkadaşlar.hadi parası pahalıdır ama her vakıf üniversitesi böyle.adam kayırma yazmışsınız.kim kimseyi kolay kayırmaz.adı üstünde vakıf üniversitesi.diğer vakıf üniversitelerininde pek bi farkı yok.hem buradan mezun olunca atılım 4 5 seneye en iyi üniversiteler sıralamasına girer.adamlar didik didik çalışıyorlar.beni dinleyin iyi üniversitedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper190793 -- 2 Temmuz 2013; 13:13:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper190793

yapmayın arkadaşlar.hadi parası pahalıdır ama her vakıf üniversitesi böyle.adam kayırma yazmışsınız.kim kimseyi kolay kayırmaz.adı üstünde vakıf üniversitesi.diğer vakıf üniversitelerininde pek bi farkı yok.hem buradan mezun olunca atılım 4 5 seneye en iyi üniversiteler sıralamasına girer.adamlar didik didik çalışıyorlar.beni dinleyin iyi üniversitedir

hocam ben adam kayirmayi kendi gozlerimle.gormesem dediklerine inanirim ama sana sunu sormak istiyprum diger hangi vkif unilerinde servisler 5 tl gibi fais bir fiyatta,parasi olmayan ogremcilerin servisten indirildigini sahit oldum ben.ayrica hangi uni de yemekler bu.kadar berbat ve pahali??? ve e hangi uni ogrencilerini bu kadar gormemezden gelebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende burayı yamak istiyorum bu sene dedileri kadar kötü mü hiç iyi şeyler okumuyorum :)
  • şöyle özet geçiyorum

artıları;

Eğitim kalitesi çok iyi,özellikle de mühendislikte kanını emiyorlar.
    Lab imkanları da gayet iyi.

Eksileri

SErvis çok pahalı ve servislerin başında bir eleman var,herkes gibi sende bir kavga edersin garanti.Yakın mesefa 3,25 olmak üzere günlük 6,50 tl ,uzak mesefa 5,25 den 10,50 tl ki uzak mesefa dediğim toplamda 50 km yapıyor.Ayrıca sabah servise bineceğin zaman paran yoksa binemezsin,binsen bile servisçi seni indirir.

Yemekhanenin yemekleri berbat ve faiş fiyatta örneğin bir tavuk külbastı kola 10 tl tabildot 6 tl

Okulda bir sorunun olduğu zaman sorununa yardımcı olacak hiçbir personel bulamazsın,bulsan bile onlar da bilgili değiller.Ayrıca okulun ne yaptığını yönetimin kararlarını anlayamazsın,mantık o kararlarda etkisiz kalıyor.Ayrıca okul yönetimi nerde bilinmiyor,açıkcası ben okula kayıp ilanı vermeyi düşünüyorum.Anlayacağın yönetim istikrar yok.Verilen bir karar 1 saat içinde değişebilir,herşey olabilir.

Hocalara gelince içlerinde mükemmel olanalrda var,kendi havalarında olanda ama çoğu ben dersimi anlatırım,paramı alırım bana dokunanı yakarım mantığında.

Öğrencilere gelince en büyük dertleri iphone şarjı...Bu yeterli olur herhalde

Okulda otopazarından bile daha fazla araba vardır.

Öğrencilere yönelik hiçbir aktivite bulamazsın,sosyal bir çevre yoktur.Bahar şenliği yoktur.Eylül ayında ankara festivali diye birşey vardır kendi öğrencilerinden bile para isterler.

Okulda özellikle hazırlık ve hukuk fakültesinde her türlü torpil ve rüşveti görebilirsin.Özellikle hazırlıkta 2500 tl bedeli olan yaz okuluna kontejyanlarını doldurana kadar bırakırlar.Kagıtları göremezsin.Dilekçe yazsan azar yersin.

Okulun mevkisine bakarsak,bildigin dağın başında çevresinde bir kaç restoran vardır.Onlarda da özel okul olduğu için yemekler 15-20 liradan başlar.

Okula dolmuş veya otobüsle gelmek ortalama 2 saat sürer.

Güvenliğe değinelim biraz... Tırı al gel okula kimse demezki sen nereye gidiyorsun.Öyle yani.

Kampuse bakarsak,hiçbir şey yok en büyük aktivitiden banklarda oturup sigara içmektir.Eğer sigara içmiyorsan başlarsın merak etme...

• kardeşim akıllı adamsanız burayı yazın.Burada yazanların laflarına uymayın.Gelin görün sosyallikte var adam kayırmada yoktur.2 tane adam yazmış böyle şöyle diye.başka üniversite görmemişler.Normal adam forumlarda bile dolaşmaz.Ben size içten söylüyorum.iyi üniversitedir.Mezun olunca ilk 50 60 bin adamları alırlar.Çünkü gelişen bir üniversitedir.Kimsenin lafına uymayın.gelin görün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemal923 -- 29 Ağustos 2014; 15:57:19 >
  • GELECEĞİ AÇIK BİR ÜNİVERSİTEDİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemal923 -- 29 Ağustos 2014; 15:56:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemal923

kardeşim akıllı adamsanız burayı yazın.Burada yazanların laflarına uymayın.Gelin görün sosyallikte var adam kayırmada yoktur.2 tane adam yazmış böyle şöyle diye.başka üniversite görmemişler.Normal adam forumlarda bile dolaşmaz.Ben size içten söylüyorum.iyi üniversitedir.Mezun olunca ilk 50 60 bin adamları alırlar.Çünkü gelişen bir üniversitedir.Kimsenin lafına uymayın.gelin görün
    Geleceği açık bir üniversite 3 5 seneye kalmaz 45 50 bin sıralamadaki ögrencileri alır.Gelin görün derim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper190793 -- 29 Ağustos 2014; 16:14:32 >
  • Geleceği çok açık olan bir üniversitedir. Son zamanlarda kendini aşırı derece geliştiriyor. Yeni kütüphanesi Ankarada ve Türkiye genelinde büyüklük sıralaması çok iyiydi fakat rakamı hatırlamıyorum. Eğitim açısından bir düşünceniz olmasın çünkü hocaları iyidir. 115 laboratuvar'a sahiptir. Hazırlık okulu zordur ki zor olmasıda gerekiyor çünkü çoğu bölümün eğitim dili ingilizcedir. Bence Atılımın tek eksiği kendini tanıtamaması yani reklam yapmaması. Birde ulaşım sıkıntı. Servisler ücretli, arabayla geliyorsanız otopark sıkıntısı var (Otopark alanı iyi ama çok araba var). Dolmuş ve otobüsde var. Ama okul çıkışı çok kalabalık oluyor biraz beklemeniz gerekiyor.
  • Ben %75 bursla Metalurji ve Malzeme Müh. bölümüne yerleştim fakat bu burs ne gibi durumlarda yanıyor bilmek istiyorum
  • Arkadaşlar ben bu sene mezun oldum Allah için yazıyorum okulun imkanları çok iyi hocalarımızdanda çok memnunum.Özellikle benim hakim oldugum Bilişim,Yazılım,Bilgisayar Muh bölümleri iyi diyebilirim.DGS den gelip hem burs aldım hem bölüm birincisi oldum.Arkadaşlar okumaya gelende var , baba parası yemeye eglenmeye gelende var siz üniversiteden alacaklarınızı alıp kendinizi geliştirmeye çalışacaksınız.Zaten hocaları ODTU lu labları çok iyi.Millete kulak asmayın hatta gidin Ankarada diger üniversiteleri gezin kendiniz karar verin hangisi daha iyi ( Bilkent dışında :) ).

Not: Ulaşım berbat bi de o ulaşımın başındaki adamda çok artis bıktık en sonunda sagolsun aileden bulduk buluşturduk bi araba aldık 4 sene kullandım rahat ettim daha yeni sattık.

Fiyatta yazıyım fikriniz olsun okulda gunluk ortalama

6 tl yemek
    10 tl git gel mazot parası (yol)
    4 tl vs toplamda 20X20 =400 en fazla eger bide ortak ev tutarsanız aylık hersey dahil kemer sıkarak 1000 lira

• Eğitimi kötüdür.Servis gidiş geliş günlük 12 lira 3 çeşit tabldot 10 lira..Birde bazı öğrenciler vardır ki okulun bilkent ve odtüden iyi olduğunu iddia ederler :))))) Halbuki barajı geç Atılımın Mühendisliğini İktisat işletme psikolojiyi kazanırsın :)) Bilkentin burssuz programları bile Gazi ile aynı puanları aldı.Kendilerini birşey sananlar çok

• Selamlar Tercih arefesindeyim atılım unu hakkında bir kaç sorum olacak;

öncelikle hemen hemen tum vakıf unı lerinin birer ticaret kurumu oldugu bir gerçek ancak bazı uniler (bilkent)bunun yanında öğrenciyi egitiyor bazılarında egitimde çok yavan(yakın doğu unı).

Atılım Universitesi elektrik-Elektronik mühendisliği öğrenci istediği takdirde kendini geliştirebileceği bir yer midir

çift ana dal imkanları nelerdir

yaz okuluna bırakma doenm uzatma gibi nedenlerle dusuk not uygulaması var mıdır

akedemik başarı bursu almak mumkun mudur

bildiğim kadarıyla ögretim uyeleri ve teknik imkanları devletin teknık uvilerine yakın dez avantajları ögrenci profili ing hazırlıgın yonetim tarafından uzatılması ve para odaklı bir anlayısın olması bu çerçevede eğitim almak istegen bir ogrenci unıversiteden öncelikli beklentisi bu ise Atılımı tercih etmeli mi :? bölüm ögrencilerinden yorum bekliyorum.
    NOt:
    yarı burslu kazanıyorum

tobb ucretli yıldırım beyazıt başkent yarı burs çankaya 75 burs imkanım var . bu beklentilerimi tum bu uniler karsılamıyorsa seneye odtu için bir daha mı denemeliyim yoksa atılım da kendimi odtu mezunu kadar geliştirebilir miyim
    şimdiden tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: kızılelma38

Selamlar Tercih arefesindeyim atılım unu hakkında bir kaç sorum olacak;

öncelikle hemen hemen tum vakıf unı lerinin birer ticaret kurumu oldugu bir gerçek ancak bazı uniler (bilkent)bunun yanında öğrenciyi egitiyor bazılarında egitimde çok yavan(yakın doğu unı).

Atılım Universitesi elektrik-Elektronik mühendisliği öğrenci istediği takdirde kendini geliştirebileceği bir yer midir

çift ana dal imkanları nelerdir

yaz okuluna bırakma doenm uzatma gibi nedenlerle dusuk not uygulaması var mıdır

akedemik başarı bursu almak mumkun mudur

bildiğim kadarıyla ögretim uyeleri ve teknik imkanları devletin teknık uvilerine yakın dez avantajları ögrenci profili ing hazırlıgın yonetim tarafından uzatılması ve para odaklı bir anlayısın olması bu çerçevede eğitim almak istegen bir ogrenci unıversiteden öncelikli beklentisi bu ise Atılımı tercih etmeli mi :? bölüm ögrencilerinden yorum bekliyorum.
    NOt:
    yarı burslu kazanıyorum

tobb ucretli yıldırım beyazıt başkent yarı burs çankaya 75 burs imkanım var . bu beklentilerimi tum bu uniler karsılamıyorsa seneye odtu için bir daha mı denemeliyim yoksa atılım da kendimi odtu mezunu kadar geliştirebilir miyim
    şimdiden tesekkurler

Atılımi yazma cankaya ve baskent iyidir

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.