Şimdi Ara

Atılım Üniversitesi'ni Tanıyalım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
25.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Değerli gençler, üniversite tercihi yapacak genç beyinler, size sesleniyorum.
    Kendinizi seviyorsanız bu üniversiteden uzak durun. Pardon üniversite dedim, bu ticarethaneden uzak durun.
    Burası bir eğitim yuvası değil. Sizin ne işiniz var burada. ÖSYM kılavuzunda yer alıyor diye tercih edilebilir olduğunu düşünmeyin sakın.
    Ankara'da olanlar bilirler zaten bu okula ulaşımın ne kadar zor olduğunu. Ankara dışında gelenlerde göreceklerdir ki her gün çekilmez bir çileye dönecektir.
    Burslu bölümleri yazanlar %99 burslarını kaybedip para ödemeye zorlanacaklarını bilsinler.
    Eğitim 0, üniversite hayatı 0, arkadaş ortamı 0, ulaşım 0, her şey kalitesiz ve paralı.
    Asla öğrenci değilsiniz, müşterisiniz.
    Daha ne diyeyim, Ekşi sözlük vb. bilumum yerlerde insanlar her şeyi yazdılar, çizdiler.
    Sorusu olan varsa cevaplamak isterim.
    buradaki okuyan arkadaşların yorumlarını okudum az cok kafamda canlandı biraz sakin bir üniversite kardeşim icin yurt lazım ama bu bizi cok zorlayacak gibi atılım daki yurtlar cok pahalı kyk düşünüyoruz. neden insanları rahat ettirmezler de uygun fiyata yurtlar yapmazlar hala cözemedim gitti gölbasından direk otobüs yok ne yazık kı

lafı uzatmadan sorumu soruyum

önerebileceginiz uygun fiyata erkek ögrenci yurdu varmıdır atılım yurdu icin okuyan ve mezun olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim
  • Otomotiv muhendisligi tam burslu gitmeyi dusunuyorum fakuletisini oldukca begendim . Fakat okulu karalayanda cok ovende bu durum kafami oldukca karistirdi okulda ogrenci olan birisi beni aydinlatirsa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: MRnobody1945

Otomotiv muhendisligi tam burslu gitmeyi dusunuyorum fakuletisini oldukca begendim . Fakat okulu karalayanda cok ovende bu durum kafami oldukca karistirdi okulda ogrenci olan birisi beni aydinlatirsa sevinirim.

Hocam ben okuyan kişilerle konuştum. Çoğu memnun değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shuskhun -- 15 Temmuz 2017; 22:44:10 >
  • Ya bende bilgisayar ya da elektrik elektroniğin %50 sini seçebilirim ama para verilir mi verilmez mi pek bilmiyorum bide giden 2 kisiyle konustum tanıdık biri erkek mekatronikte okuyo şöyle dedi yani çok zor bi üniversite değilmiş diğer özellere nazaran çok fazla parasıyla hava atan olmadiğını söyledi seçilebilcek güzel bi üniversite olur dedi bide ek olarak yurtdisinda kabul gören bi üniversiteymiş bunun dişında diğer tanıdıgım bayan bir arkadaş mezun olmuş bu ilk söylediklerimin tam tersini söylüyo

Kampüsü gördüm ben ilk gorüşte büyük geldi gözüme ama o gorustugum arkadaslar bana zamanla hep aynı kişileri görmeye baslıcaksın gorundugu kadar büyük degil filan dedi ama genel olarak sunu söyleyebilirim gözlemlerimden okulun tanıtımına da gittim en azından %50 burs kazanıp 4 senede bitirebilceğinize güveniyosaniz bence paranızın boşa gitmeyeceğini düsündügüm bi yer mühendislik olarak bi kaç hocayla görüstüm özel üniversite olduklari için sırtımızdan para kazanmak isticeklerini düşünerek ilk sordugum soru çok aksi bi durum olmazsa kasti olarak ögrenciyi bırakır misiniz sinifta diye sordum çoğu gorustugum kisi hayır cevabini verdi ayrica baya baya kayitlarida gosterdiler not ortalamasi dusuk olan cok az insan var

Bunun dısında her sene projelerde görev alabiliyorsunuz bu süper bi durum bu arada gozume carpan tek bi sorun oldu erasmusla ilgili biri soru sormustu biraz soruya burun kivirdilar turkiyenin sorunlari nedeniyle erasmusumuz iptal olabilir filan bu tarz seyler dediler ne kadar dogru bilemem ama su an icin bu sene girenleri de cikartir diye dusunuyorum bu erasmus.

Binalar güzel ve bakımlı aletlerde aynı şekilde ekipman olarak iyi kurulu bi üniversite hocaların cogu odtu itü den doldurma hatta odtü nün arka bahçesi gibi tabirler kullaniliyo insan kalitesi cok dusuk degil cok yuksekte degil tabii su an egitim zamani olmadigi icin sadece universiteyi tanitmakla gorevli olanlar vardi.

Genel olarak soyleyeceklerim bu kadar bence %50 burs kazanabiliyorsaniz dusunulebilcek bi üniversite basariniza gore bursunuz artabiliyor ama 4 sene boyunca hazirlikta olursa 5 asla dusmuyor bursunuz bu arada cok guzel bi spor kooperatifi ve kutuphaneleri var

Kafanizda universite hakkinda bi şekil oluşturmak istedim seçmek isteyen göze koyan varsa simdiden hayırlı ugurlu olsun belki bende seneye olabilirim ama henuz daha nihai kararı vermedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h0pess -- 19 Temmuz 2017; 1:23:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilişim sistemleri mühendisliği %75 burslu tercihimi yaptim hadi hayırlısı. Umutlarim sönecek mi yoksa iyi yerlere gelip uniyi ovecek miyim ilerleyen zamanda göreceğiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Aerius Powder

Bilişim sistemleri mühendisliği %75 burslu tercihimi yaptim hadi hayırlısı. Umutlarim sönecek mi yoksa iyi yerlere gelip uniyi ovecek miyim ilerleyen zamanda göreceğiz

Hayırlı olsun kardeşim, ben de hazırlığı bitirdim geçen sene. Bu sene aynı bölümde 1. sınıfa başlayacağım.

Orijinalden alıntı: GokhanG.

quote:

Bilişim sistemleri mühendisliği %75 burslu tercihimi yaptim hadi hayırlısı. Umutlarim sönecek mi yoksa iyi yerlere gelip uniyi ovecek miyim ilerleyen zamanda göreceğiz

Hayırlı olsun kardeşim, ben de hazırlığı bitirdim geçen sene. Bu sene aynı bölümde 1. sınıfa başlayacağım.

Hocam Bölüm ve Okul hakkinda az çok bilgi sahibi olmussunuzdur. Nasil okul? Memnun musunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Orijinalden alıntı: GokhanG.

quote:

Hocam Bölüm ve Okul hakkinda az çok bilgi sahibi olmussunuzdur. Nasil okul? Memnun musunuz?

Okul güzel, ben memnunum. Tek sıkıntım yemek fiyatları. O da o kadar önemli değil benim için.

• Aerius Powder kullanıcısına yanıt
    Merhaba , ben de bu sene giriş yaptım aynı bölüme , şu anda da senin az çok bilgin olmuştur 2 sene içinde :) bölümden memnun musun biraz bahseder misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: bytorch

Merhaba , ben de bu sene giriş yaptım aynı bölüme , şu anda da senin az çok bilgin olmuştur 2 sene içinde :) bölümden memnun musun biraz bahseder misin
    Okulun sevdiğim ve sevmediğim özellikleri var kardeşim. Genel olarak memnunum diyemem ama değilim de diyemem tam nötrüm.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.