Şimdi Ara

atikmdag.sys/atikmpag.sys Mavi ekran hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, birkaç gündür sürekli atikmdag.sys veya atikmpag.sys hatası alıyorum. Ekran görüntüm bozuluyor, yatay-dikey çizgiler, renk karışımları oluşuyor ve bilgisayar mavi ekran veriyor sonunda. Her açtığımda aynısı oluyor ve tamamen kullanılamaz duruma geldi. İnternette rastladığım neredeyse bütün çözümleri denedim (sürücüler güncellendi, kayıt defterinden hafıza yükseltildi, hata ayıklama yaptım, format attım).

Bunlar dışında bir öneriniz var mı? Hata donanımsal olabilir mi ekran kartını değiştirmekle düzelir mi?

*Güvenli modda açınca da aynı ekran bozulmaları oluşuyor.

Ekran kartım AMD RADEON 4560, Pc Toshiba satellite l505

• Driver sorunu gibi göründü ama zaten denemişsin, hatanın ekran görüntüsünü atar mısın?
  • atikmdag.sys/atikmpag.sys Mavi ekran hatası mavi ekran hatası verdiğinde bile ekran bu şekilde gözüküyor bazen.

evet sorun sürücüyle ilgili ancak onboard çalışıtırdığım zaman da aynı sorunla karşılaşıyorum (mavi ekran vermiyor ama renkler kayıyor).
  • pethrichor P kullanıcısına yanıt
    Ekran kartın bitmiş demektir. Bu görüntü ve yaptığın driver denemsinden sonra böyle ise geçmiş olsun
  • carso kullanıcısına yanıt
    Ben de ilk başta ekran kartında olduğunu düşündüm sorunun amd radeon da ancak onboard ekrandayken de aynı bozulmaları görüyorum.

Acaba işlemci veya anakartta mı bir problem var? Onboardda da aynı bozulmaların olması garip değil mi?
  • pethrichor P kullanıcısına yanıt
    İşlemci olamaz kesinlikle ama RAM olabilir bunu deneyin tabi şüphende anakartta var bu son seçenek olarak bakmalısın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ntoskrnl.exe mavi ekran hatası
    5 yıl önce açıldı
    Fltmgr.sys Mavi Ekran Hatası
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.