Herkeze merhaba arabama 3 hafta önce atiker marka lpg taktırdım ve aracım hemen ertesi günü lpg de yokuşlarda ve yavaşladıgımda istop ettmeye başladı benzinde hiç bir problem yokken sadece lpg de bu işlem olmakdadır lpg yi aldıgım kişiyle görüştüğümde ise sadece problemin arabamda oldugunu söylediler fakat ben inanmak istemedim
aracım polo 98 otomotik klasiktir aracımı aldıkdan 1 ay sonra taktırdım lpg yi alirken baktırdıgımda araçta bi problem olmadıgını söylediler ama gazı taktırdıkdan sonra rezil oldum resmen düşünsenize istanbul gibi bi yerde trafikde sizi ortada bırakıyo trafiği üzülerek maf etmek zorunda kaliyosunuz wlksvgn servisine gittigimde ise kimse araca bakmadı lpg li diye atölyeye almıyolarmış burdan yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı size sormak istedim belki yönlendirebileceğiniz bi yer olabilir diye
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
atiker firması ile irtibata gecmeniz halinde gerekli yardım verilecektir
atiker firmasıyla biraz önce görüştüm fakat onlarda umarm bayilerini bana karşı savunmazlar
quote:
Orijinalden alıntı: Ox_Ox
atiker firmasıyla biraz önce görüştüm fakat onlarda umarm bayilerini bana karşı savunmazlar
herhangi bir lpg tamircisine aracınızı cihaza bağlattırın.Parça değişimi yaptırmayacağınız için en azından size doğruyu söylerler.Selamlar..
Atikerle ilgili başlıklar var arkadaşlar, farklı başlık açarak kendinizi görünmez yapıyorsunuz. Konuyu ilgili başlıklar altına yazarsanız arkadaşlar size yardımcı olacaklardır. Her marka müşterisine sahip çıkar, Saygılar.
quote:
Konunuza uygun başlık seçmeniz gerekir böyle bir başlık forum kurallarına aykırıdır.
bu sefere mahsus ben başlığınız düzeltiyorum....
quote:
Orijinalden alıntı: faruksevgili
Atikerle ilgili başlıklar var arkadaşlar, farklı başlık açarak kendinizi görünmez yapıyorsunuz. Konuyu ilgili başlıklar altına yazarsanız arkadaşlar size yardımcı olacaklardır. Her marka müşterisine sahip çıkar, Saygılar.
Her marka müşterisine sahip çıkar, İşini severek ve bilinçli yapan meslekdaşlarımı seviyorum
C5-II 2000cc otomatik vites aracıma atiker safefast süper taktırdım sorunsuz kullanıyorum gayet güzel
quote:
Orijinalden alıntı: m_kan teknik
quote:
Her marka müşterisine sahip çıkar, İşini severek ve bilinçli yapan meslekdaşlarımı seviyorum
Sorunumu nihayet düzelttiler ve cok iyi ilgilendiler 1 defa aradım sadece atikeri sorunum düzelene kadar sürekli irtibatta kaldilar benimle burdan teşekkür etmek istiyorum cok iyi ilgilendiler dediğiniz gibi müşterilerine sahip cıktılar coğu forumda atiker hakkında pek iyi şeyler duymadım ama yanılıyolar bence bukadar cabuk sorunumun hal olacagını zannetmiyodum açıkcası beni cok iyi yönlendirdiler hiç bir şekilde yalnış bilgi vermediler iyiki atiker almışım dedirttiler gerçekden teşekkürler ATİKER
bu arada bazı arkadaşlara bilgi vermek istiyorum beylikdüzü ve cevresinde oturan arkadaşlarımız gaz taktırmak istiyorsa sakın ama sakın GARANTİ LPG ye taktırmayin
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: m_kan teknik
quote:
Sorunumu nihayet düzelttiler ve cok iyi ilgilendiler 1 defa aradım sadece atikeri sorunum düzelene kadar sürekli irtibatta kaldilar benimle burdan teşekkür etmek istiyorum cok iyi ilgilendiler dediğiniz gibi müşterilerine sahip cıktılar coğu forumda atiker hakkında pek iyi şeyler duymadım ama yanılıyolar bence bukadar cabuk sorunumun hal olacagını zannetmiyodum açıkcası beni cok iyi yönlendirdiler hiç bir şekilde yalnış bilgi vermediler iyiki atiker almışım dedirttiler gerçekden teşekkürler ATİKER
bu arada bazı arkadaşlara bilgi vermek istiyorum beylikdüzü ve cevresinde oturan arkadaşlarımız gaz taktırmak istiyorsa sakın ama sakın GARANTİ LPG ye taktırmayin
Her firma müşterisine sahip cıkar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme