Şimdi Ara

***ATİKER**İZMİR**NECO OTOGAZ** kaliteyi usta belirler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
1
Favori
9.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NECOOTOGAZ

quote:

Orijinalden alıntı: kfadam

Merhaba ben 2004 focus 1.6 darkline aracima lpg taktirmayi dusunuyorum. Lpg ile sorunsuz olarak kullanabilirmiyim. Birde maliyeti ne olur. Yardimci olursaniz sevinirim.

ARACIMIZDA lpg dönüşümde hiç bir sıkıntı yaşamazsanız.Kaliteli ve servishizmetleri saglambiryerdede montaj yaptıtısanız sonuç harikaolur.Atiker lpg sistemlerini tercih edebilirsiniz.FİYATI da 1050 lira kredi kartına 10 taksittir

http://www.atiker.com.tr/bayilerimiz.asp
    burdan bulundugunuz bölgede atiker servisinde destek alabilirsiniz

Onemli olan usta diyosunuz hocam. Ben istanbul anadolu yakasindayim onerebileceginiz bi usta var mi? Birde montaj ne kadar surer? Bu arada ilginizdeb dolayi tesekkur ederim hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Merhaba ben 2004 focus 1.6 darkline aracima lpg taktirmayi dusunuyorum. Lpg ile sorunsuz olarak kullanabilirmiyim. Birde maliyeti ne olur. Yardimci olursaniz sevinirim.

ARACIMIZDA lpg dönüşümde hiç bir sıkıntı yaşamazsanız.Kaliteli ve servishizmetleri saglambiryerdede montaj yaptıtısanız sonuç harikaolur.Atiker lpg sistemlerini tercih edebilirsiniz.FİYATI da 1050 lira kredi kartına 10 taksittir

http://www.atiker.com.tr/bayilerimiz.asp
    burdan bulundugunuz bölgede atiker servisinde destek alabilirsiniz

Onemli olan usta diyosunuz hocam. Ben istanbul anadolu yakasindayim onerebileceginiz bi usta var mi? Birde montaj ne kadar surer? Bu arada ilginizdeb dolayi tesekkur ederim hocam.

size tavsiye edecegim tek şey marmara bölge disbürütörlüğünü aramanız taşkın ototgaz
    iletişim numarası 0212 5494006 size her konuda yardımcı olacaklardır

• lpg DÖNÜŞÜM SİSTEMİ İLE İLGİLİ HER KONUDA YARDIM İÇİN BURDAYIM
  • usta selamlar,

2010 model megane 3 otomatik bva 1.6 aracıma hangi lpg kiti önerirsiniz ?
    şu an aracım 44.000 km'de.
    yılda 9 bin ile 12 bin km gibi kullanıyorum. şehir içi şehirler arası karışık.

ayrıca bazı göstergelerin sürekli hata verdiği gibi bazı hatalar da olabiliyormuş.
    bu konuda da bilgi verirsen sevinirim.
    hangi durumlarda oluyor ?
  • Usta merhabalar. 2005 nissan almera 1.5 motor için hani kiti önerirsiniz? Maliyeti nedir?
     ***ATİKER**İZMİR**NECO OTOGAZ** kaliteyi usta belirler
  • quote:

lpg DÖNÜŞÜM SİSTEMİ İLE İLGİLİ HER KONUDA YARDIM İÇİN BURDAYIM

lpg DÖNÜŞÜM SİSTEMİ İLE İLGİLİ HER KONUDA YARDIM İÇİN BURDAYIM
  • NECOOTOGAZ N kullanıcısına yanıt
    Usta merhabalar. 2005 nissan almera 1.5 motor için hani kiti önerirsiniz? Maliyeti nedir? OBD li sistem şart mıdır? Montajda manifoldu söküyor musunuz? Yol ayarı yapıyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackdaniels_35

Usta merhabalar. 2005 nissan almera 1.5 motor için hani kiti önerirsiniz? Maliyeti nedir? OBD li sistem şart mıdır? Montajda manifoldu söküyor musunuz? Yol ayarı yapıyor musunuz?

servsisimde yerli olarak atiker wentgas
    yabancı olarakda lovato marka sistem mevcuttur hangi sistemi takarsak takalım sıkıntı yaşamayız montajda monifotu sökmüyoruz çünkü bu işlem için egitimimiz yoktur arzu eden müşterimize ise aracın modeline uygun servis ustası çağırarak sökme ve takma işlemini yapmaktayız zaten sizin aracınızda sökülmedende çapak veya pislik kaçmadan delme işlemi yapılmaktadır bu işin matkap ucumuz vardır. ilk kalibrasyon servisde 2500 sabit devirle yapılır ve lpg kullanıma geçen araç yol testine tabii tutulur ve yolda bilgisayarda degerleri kontrol edilir gerekli görülgüğünde aracın benzin degerlerine göre parametrede değişiklik yapılır

• NECOOTOGAZ N kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler usta, wentgas veya lovato tercih edebilirim. Aklımda başka markalar da var, enjektör yazılım ve fiyat konularını karşılaştırma yapıyorum bir de OBD sisteminin fiyat farkından dolayı ne kadar gerekli olup olmadığı konusunda bilgi edinmeye çalışıyorum.

Özel mesajla fiyat ve bilgi konusunda yardımcı olabilirseniz memnun olurum.
  • Ustam benim 2004 model toyota yaris 1.0 terra 4silindir aracım var 1 yıl önce atiker düz sıralı sistem lpg takıldı ve 6000 kmdir memnun olarak kullanıyorum fakat internette çok bilgi kirliliği mevcut bu araçların subapları hassas veya atiker enjektörlerinin kalite düşüklüğünden kısa zamanda püskürtme dengesizliğinden subapları bozma eğiliminden bahsediliyor internette geçen sabıkalı araç listesinde bizim aracında adı geçiyor fakat.15 yıllık toyota ustası vvt-i motorların hepsininde aynı olduğunu Çelik ve krom subaplı olduğunu belirtti.sizce doğrumu yapmışım aracım lpgye uyumlumudur uzun yıllar sorunsuz kullanabilirmiyiz yoksa yeni opele yazdığınız gibi hassasmı motorumuz birde düz sıralı sistemiyle safe Fast obd2 nin farkı nedir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueway2 -- 13 Ocak 2014; 7:17:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blueway2

Ustam benim 2004 model toyota yaris 1.0 terra 4silindir aracım var 1 yıl önce atiker düz sıralı sistem lpg takıldı ve 6000 kmdir memnun olarak kullanıyorum fakat internette çok bilgi kirliliği mevcut bu araçların subapları hassas veya atiker enjektörlerinin kalite düşüklüğünden kısa zamanda püskürtme dengesizliğinden subapları bozma eğiliminden bahsediliyor internette geçen sabıkalı araç listesinde bizim aracında adı geçiyor fakat.15 yıllık toyota ustası vvt-i motorların hepsininde aynı olduğunu Çelik ve krom subaplı olduğunu belirtti.sizce doğrumu yapmışım aracım lpgye uyumlumudur uzun yıllar sorunsuz kullanabilirmiyiz yoksa yeni opele yazdığınız gibi hassasmı motorumuz birde düz sıralı sistemiyle safe Fast obd2 nin farkı nedir acaba?

sizin aracınızın subaplarında hiç bir sıkıntı yaşamazsanız bildiğim kadarıyla 2012 modelden sonra magnezyum alışımlı subap kullanıldı ama emin değilim detaylı bilgi daha sonra tekrar veririm bu yüzden o araç listesinde yer alması son üretilen araçlardan dolayı olabilir .aracınızın üstündeki sistem her konuda verimlidir obd li sistemin sizin sistemiznizden farkı aracın lpg parametresinin yüzde 5 oranında aracın yeni verilerine göre değişim yapmasıdır.Emin olun üstündeki sistemlede uzun zaman sağlıklı kullanım yapacaksınız

• İlginiz için çok teşekkür ederim.

• merhaba usta

benim aracım mazda 626 1998 2.0 motor atiker sıralı sistem lpg mevcut aracımı alalı 6 ay oldu 3 aylık kısmında lpgden cok memnundum fakat son günlerde arac lpg de iken ışık,kalorfer,4lü sinyal veya elektrikle ilgili herhangi bir şey yaptığımda rolanti düşmesi ve sarsıntı yapıyordu,ustam avans ayarı gerektiğini söyledi ve yaptı benzinde hiç bir sorun kalmadı saydığım elektrikle ilgili şeyler benzinde sorun oluşturmuyor fakat lpgye gectiğimde bu sorunlar azalmış olsada devam ediyor lpg'de rolantide sarsıntı ve herhangi lamba 4'lü yaktığımda dahada sarsıntılı oluyor rolanti düşmesi büyük oranda devam ediyor.manisadaki atiker yetkili servisindede benim aracımda multıfast sistem olduğu zaten cok sorun cıkarmayan bir sistem olduğunu söylediler benim tarif ettiğim sarsıntıyıda cok az olabilir dediler sürüş zevikimden vermek istemiyorum,artı aldığımda böyle değildi, sizin izmirde yeriniz nerde ve haftasonları kaça kadar calışıyorsunuz manisada olmayacak galiba bu iş :) yardımcı olursanız sevinirim

• bir sorum olacak cevap için şimdiden teşekkürler.

2003 honda civic 1.6 110 hp aracımda atiker sistem takılı 2007 yılında takılmış simit tüp var.

1-araç lpg deyken rolantide daha çok titriyor. benzinde çalıştığı çok hissedilmiyor. ama lpg de titreme oluyor.

2- araç lpg deyken ve bir müddet ısındıktan sonra yolda giderken boşa atınca motor devri anlık 500 e düşüyor. sonra anlık normal rolantiye yani 700 e yükseliyor. bu normal mi?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 1- atiker değil bendeki ama yukarıdaki üyenin benzeri bir sorunu yaşıyorum, motor freni için vites düşürürken rolanti 500lere düşüp tekrar olması gereken değerlere (~3000) fırlıyor ara sıra lpg'de. normal rolanti değeri araç dururken 800 falan.
    benzinde sorun yok.

2- bir de bunlardan ayrı olarak klima açıkken lpg'de araçda ara ara titretiyor, sürekli değil 3 saniyede 1 defa diyelim.
    benzinde sorun yok yine.
  • teşekkür ederim necousta dün titreme arttığı için benimde boş vaktim vardı ama bornova bana yakın olduğu için izmir adn teknik mazda servisinin yönlendirmesi ile atiker bölge distribütörü tufan otogaz'a gittim enjektörlerim bitmiş değiştirdim aracıma tekrar ısındım :) gaz yemesi tepkileri hızlanışı mükemmel oldu araştırma yapan arkadaşlar için aracım mazda 626 1998 2.0 glx
  • quote:

Orijinalden alıntı: cLk

bir sorum olacak cevap için şimdiden teşekkürler.

2003 honda civic 1.6 110 hp aracımda atiker sistem takılı 2007 yılında takılmış simit tüp var.

1-araç lpg deyken rolantide daha çok titriyor. benzinde çalıştığı çok hissedilmiyor. ama lpg de titreme oluyor.

2- araç lpg deyken ve bir müddet ısındıktan sonra yolda giderken boşa atınca motor devri anlık 500 e düşüyor. sonra anlık normal rolantiye yani 700 e yükseliyor. bu normal mi?

sağlıklı araç benzinde nasılsa lpgde aynı tabloyu çözer rolantinede devirgezinmelerin en büyük sebebi ayar bozuklugur araç bizim tabirimizle al ver yapar ayarlarını kontrol ettirmeniz lazım ayriyetende enjektör meme ucu ve enjektörde kontrol edilirse çok iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: sulymn

teşekkür ederim necousta dün titreme arttığı için benimde boş vaktim vardı ama bornova bana yakın olduğu için izmir adn teknik mazda servisinin yönlendirmesi ile atiker bölge distribütörü tufan otogaz'a gittim enjektörlerim bitmiş değiştirdim aracıma tekrar ısındım :) gaz yemesi tepkileri hızlanışı mükemmel oldu araştırma yapan arkadaşlar için aracım mazda 626 1998 2.0 glx

atikerin en güzelyanı bu hocam her yerde mutlaka sıkıntıya cevap veren bir servis mutlaka vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: abisi1

1- atiker değil bendeki ama yukarıdaki üyenin benzeri bir sorunu yaşıyorum, motor freni için vites düşürürken rolanti 500lere düşüp tekrar olması gereken değerlere (~3000) fırlıyor ara sıra lpg'de. normal rolanti değeri araç dururken 800 falan.
    benzinde sorun yok.

2- bir de bunlardan ayrı olarak klima açıkken lpg'de araçda ara ara titretiyor, sürekli değil 3 saniyede 1 defa diyelim.
    benzinde sorun yok yine.

bu sıkıntılarla aracınızı lpg de kullanmayın mutlaka servise gidin ilk başta ayardan olabilir ama enjektörlerin durumuna bakılması lazım
  • Benim de 5-6 ay önce takılı olan AKL LPG sistemi ve Mazda 3 aracım var. Bagaj ve kabinde yoğun bir LPG kokusu var, ancak Karabağlardaki AKL servisi Eren Oto'daki arkadaş, belli başlı bir kaç yeri sabunlu suyla kontrol edip, sızıntı yok dedi. Sensörle kontrol edelim dediğimde ise sensör yanıltıcı dedi.

Benim aracı bugün size getirsem, varsa bir sıkıntısı, çözebilir miyiz?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.