Şimdi Ara

Atiker Gold hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
4
Favori
21.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oz ustun otogaz ile yeni ustun otogaz arasindaki farkı bilen var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gün önce atiker gold taktırdım 2.4 accord aracıma. su an icin gayet memnunum. arkadaşların dediği gibi elbette kalite uzun vadede belli olur lakin şöyle de bişey var. bugün bir brc bir prins in enjektör fiyatına 5 tane atiker enjektör alır sıkıntısız binerim. ben depoyu ve aracın altından giden bakır boru hattını değiştirmeden eski lpg sisteminin aynı baglantı noktalarına yeni lpg sistemini bağlattım 900 tl 9 taksit şeklinde ödedim. prins için fiyat aldım 2750 tl dediler.yazıktır günahtır o kadar mı fark var yani.ben o aradaki 2000 tl ye benzin alır bir yıl boyunca araca benzinle binerim. bi markanın fanatikliğini yapmanın anlamı yok.bir söz var : en iyi yağ 5 binde değişen yağdır, en iyi lpg de her il ve ilçede servisi olan en az masrafla en çok verim alınan lpg dir.
  • canciger C kullanıcısına yanıt
    canciger mrb kardeşim..araç halen duruyor ve çok memnunum ben hiç bi sıkıntı yaşamadım..30 000 e yaklaştı km olarak...bende 56 lık simit tank var...130,140 km hızla devirli kullanımda 500 km yol yapıyorum. fiyat üzerinden hesap yaparsam...benim aracım 90 km hızla 14-15 kuruş, 130 üzerindeki hızda 17, 18 kuruş yakalıyorum. inanmayanlara da test ettiriyorum...onlar da inanmıyor sonra :) ama daha 20 kuruş üstünü görmedim ben...aracım 2009 elegance honda civic
    Asbengu merhaba bahsettiğimiz araç 2011 model 1.6 kompresör motor Mercedes e geçen hafta Atiker Gold uyguladık gayet başarılı oldu performans olarak da güzel bir montaj oldu herturlu konuda bana ulaşabilirsiniz ayrıca YouTube de Yusuf koparan yazarak araç ile ilgili perf ve montaj videosu izleyebilirsiniz selamlar saygılar sunuyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar herkese kolay gelsin bende gold serisini uzun zamandır bakıyorum ama tam karar veremedim aracım 2001 model volvo s60 t5 şimdi bu gold serisinin çeşitlerimi var? Yani sorduğum ustalar aracı rahat yürütebilmesi yok enjektörleri değişik takmayı veya beyni başka takmayı falan öneriyorlar. Araç 118000 km 250 bg bi araç çokmu performans kaydı olur veya düzen tutmaz diyorlar çok yakar diyorlar bunun bi ayarı yokmudur hiç ekonomi yaptırmazmı taktıranlar vs kullananlar varsa lütfen yardımcı olabilirmisiniz ben ankarada yaşıyorum tavsiye edeceğiniz kaliteli işçiliği olan ustalar yada firmalar varsa bizzat gidip görüşeceğim yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

• atiker gold sistemi neredeyse 1 yıldır kullanıyorum.hicbir sıkıntı yaşamadım.hatta baglattıgımda yapılan lpg ayarı bile değişmedi.ben 2400 motor araba kullanıyorum.2000 motor ve altındakiler gönül rahatlığıyla bağlatsın.benim gibi büyük motorlu arac kullananlar ise memelerin uclarını biraz genişletsin montaj yaptırırken hiçbir sıkıntı kalmaz.şehirlerarası yazın 20 kuruş şehir ici 25-26 kurus yakıyorum.kışın şehir ici 29-30 sehirler arası 21-22 kurus. lpg su an 2.05 tl.tekrar hatırlatayım arabam 2400 motor 190 beygir.

Atiker safefast veya akl powerfast obd li kıt işinizi girecektir fazlasıyla.

200-300 TL daha cepte kalır.

• Tüm forumdaşlarıma günaydınlar diyorum. Bugün itibari ile bende aracıma Atiker gold obd II sistemimizi taktırıyorum.Sistemin en önemli faktörlerinden biri olan ustalık ve işçilik faktöründe sektörde kaliteyi yakalayan Çevre otogazdayım. Saolsunlar çok sıcak kanlı bir karşılamadan sonra işlemlerimiz başladı bittiğinde tekrar yorum yapacağım heyecan ve sabırsızlıkla kahvemi yudumluyorum...
    Bu mesaja eklenen görseller:

Atiker Gold hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bycankaya -- 9 Mart 2016; 9:01:38 >

• 1995 nissan maxsima qx 2.0 v6 140hp aracıma istanbul bostancı oto sanayi sitesinde çetinsay oto gazda atiker gold sistem lpg taktırdım yanlız dikkatimi çeken enjektörlerde class2 ahcf yazıyordu siyah enjektör ve ecu atiker safefast olan tip ragülatör çift çıkış süper olarak geçiyormuş gaz gaçişlerinde çıt sesinden başka birşey hissedilmiyor araç 1. yada 2. viteste tam gaz yaptım 7000 rpm gaza geçecekmi diye bekledim geçmedi bu benim için çok güzel bir detay dün gaz aldım 2.06 shell 155 km şehir içi yol yapmıştım şamandıra sesi 33 tl 16 litrede tık diye attı bende pompacıya biraz daha bassın dedim yaklaşık 3 4 dakika daha bekledik ufak ufak doldurdu 40 tl 19.40 litrede dedim yeter bu kadar hesap yaptım 100 km de 12,5 litre km de 0,25 kuruş yapmış benzin ölçümü 10,5 litre yaklaşık 0,43 0,45 kuruş aracın üzerinde ngk iridyum bujiler var gap aralığı 1,1 mm orjinal bujisi (servise sordum 10 bin km önce takılmış 6 tanesi 300 tl ) ben hiçbir sıkıntısını görmedim atiker gold serisinin inşallah böylede devam eder bir sorun olacak size ngk yada bosch ürün öneriminde ngk 0,8 gap aralığı olan iridyum buji bosch 0,7 mm gap aralığı olan buji öneriyor bosch test raporlarına baktığım zaman gaz benine göre tutuşması için daha fazla ateşleme gücü gerekiyormuş bunun için ateşleme sisteminin güçlendirilmesi gerekiyormuş buda mümkün olmayacağından buji tırnak aralığını daraltıp iridyum ince uç kullanıp hava gaz sıkışmasını daha iyi yakacağını belirtmiş ince iridyum uç ateşleme sisteminin yükünü de azaltıyormuş

ngk biraz pahalı geldi bosch buji daha ucuz 6 tane 178 tl ve değişim aralığını 30 bin km öneriyor bu bujileri alsam taksam taktıktan sonra kalibrasyon şart galiba çekiş ekonomi istenildiğinde performans nasıl olur acaba ?

• merhaba arkadaşlar bende bugün 1998 model 186000kmdeki e36 3.20i aracıma Kadosan Üçel Otogazda, Atiker Gold Obd2 taktırıyorum. İnşallah hayırlısı olur. Memmun kalmassam söktürecğim diye söz aldım. Akşam aracı teslim alacağım sonuçları buradan paylaşırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Gold kit regülatörü , normal 6 silindir ile aynı

Geriye bir tek enjektor kalıyor iyi olan, oda 6 silindir 150 hp ortalama bir motorda zorunlu değil.

Goldkit yerine normal kıt taksanizda olurdu.

Montaj yapan yer ne yaptığını biliyorsa sorun yapamazsınız atiker gold kıt ile.

• murat bey bilgilendirmeniz için çok saolun. Ancak bildiğim kadaryla bmw e36 obd desteği var yani can high ve can low sinnyalleri mevcut. Bu sinyallerle ben hız ve diğer bilgileri alıyordum. Eğerki atiker obd gold da bu bilgilerle işlem yapıyorsa destkliyr diye biliyrum. Yanlışım varsa düzeltilsn.

Elm327 gibi üniversal bir cihazlami?

Benim 95 model vectramdada elektronik beyin bağlanıp hız, devir motor yükü, yakıt düzeltme verileri görebiliyordum ama standart obd2 veya eobd cihazları ile değil.

Obd çalışıyorsa güzel, ama sadece bagladim çalışıyor demekle calismaz.

Program arayuzunde % düzeltme değerleri görmelisiniz. % 3-5-10 gibi

Bunları görüyorsanız obd2 desteği çalışıyor demektir.

• hem standard elm327 cihazıyla hemde normal diagnostik cihazıyla göryrdum. Ayrıca pic için tasarlanmış Can sistemlerinden veri çekebilen özel bir cihaz var onunlada başka bir e36da verileri okumuştum. Lpg montajı yapan yer obd(e36da biraz farklı) soketinden kablo bağlantısı yaptı. Aklıma takıldı zaten yarın gidip soracağım sizide bilgilendirirm buradan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rh2511 -- 30 Mart 2016; 23:36:53 >

• Merhaba bu programi nereden indirdnz acaba bende kablo alip ayarlarimi kendim yapmak istyrumda

Buradan aldım satış sonrası destek te veriyorlar. Tavsiye ederim . Program kablo ile geliyor.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.