Bildirim
Atik Elektronik acil.
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kapanıcak falan diyolardı bence başka bir yer düşün -
Ya peki baska bir yer tavsiye edebilir misin? nerden bakabilirim? -
bilkons, kahraman elektronik felan.. -
bilkons veya kahraman elektronik
ikisinden birinden al. -
slim -
Valla ben 2 gün önce Atik'ten ayırttım dün gittim aldım.. Arcade' ye 250 gb harici hard disk ile beraber 575 lira verdim.. Sen hard disk almayacaksan diğer söyledğin aksesuarlar zaten kutuya dahil sanırım 450 civarı.. -
quote:
Orijinalden alıntı: ba9ur
kapanıcak falan diyolardı bence başka bir yer düşün
oha neden -
Atik yalan oldu Kahraman elektronikten al. -
Atıkte calısan bı kac arkadas bılkon da ordan alabılırsın... -
Çok teşekkürler :D lise 1 e gectim öğrenci başıma xbox alıyorum ya :D
kahraman elektronikte buldum arkadaşlar.bildiğimiz xbox360 arcade pack 256mb memory jasper motherboard, sıfır, 1 yıl garanti + fw li birde 4 oyun veriyorlar. 440 tl bence cok uygun bi fiyat zımbırtılarıyla birlikte 500 felan diyodum ama süper inşallah agustosa kadar kapanmazda alırım malum işlerim var :D:D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz1076 -- 17 Haziran 2010; 11:22:32 > -
Bilkons tan alsana ne uğraşıyorsun aynı bina 2. katta hem daha az merdıven cıkarsın -
İyide oranın sitesine bakamadım doğru düzgün :D:D iyi değilmi ama :D(yoksa bilkons tamı çalışıyorsunuz :D)
ha bu arada kahraman elektronikteki 512mb memory miş :D:D bir edit daha:
5 oyunmuş..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz1076 -- 17 Haziran 2010; 13:30:20 > -
Kahramandan aldım bende kutuda 256 mb yazıo ama aletler 512 mb -
@11 liseli beyler -
quote:
Orijinalden alıntı: dayyahi
bilkons veya kahraman elektronik
ikisinden birinden al.
+1
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X