Şimdi Ara

atıf şesu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cimbom'un yeni başkanı Dursun Özbek'in yurt içi transfer listesinde ilk sırada Sivassporlu Aatif Chahechouhe'nin bulunduğu belirlendi. G.Saray İdari Menajeri Cenk Ergün'ün hafta içinde yıldız futbolcunun menajeri ile bir araya geldiği ve görüşmenin olumlu geçtiği kaydedildi. G.Saray, bir yıl daha sözleşmesi olan 26 yaşındaki forvet oyuncusu için Sivasspor'a 3 milyon euro teklif edecek.

ben gecen sene mutlak iyi bir takima gider diyordum fener diegoya tonla paa bayildi.bjk sosaya atif ikisindende iyi bence.

atif kanat fw fw arkasi her mevkide oynayabiliyor benim begendigim bi oyuncu abartili bi ucretve bonservis verilmeywcekse alinmasi iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adam nasıl Sivas'ta oynuyor anlamış değilim.Hem hızlı hem çalım atıyor hem gol atıyor hem de fizikli.Podolski'den daha çok isterim gelmesini.

• Koca dünyada adam mı kalmadı abi bilal aatif serdar aziz haberleri dolanıyo.Yabancı sınırı kalktı diye sevindik yine süperlig topçularına yöneliyoruz. Transfer olayına el koyacak profesyonel ve kariyerli bir sportif direktör bize de lazım kesinlikle.

• Lig için yeter de artar ama ş.l için oyuncu alınmayacaksa neden şampiyon olduk.İlk 3 ş.l maçından sonra yine hedef lig demezler inşallah.
  • Ne 26si adam 29una giricek

• cok karaktersiz bir oyuncu melo kafasinda gelirse sasirmam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aatıf gelmesin bir Sivaslı olarak söylüyorum. Gerçekten yetenekli bir oyuncu fakat büyük takım topçusu olmaz Aatıf'dan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oğuz Atay -Tutunamayanlar
    10 yıl önce açıldı
    Diriliş (Ertuğrul Gazi)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gencler forumdan sogutuyorsunuz.biri nakoulma biri ozN tufan bir baskasi ise bilal felan diye konu aciyor.

Yahu yabanci yasagi kalkmis daha bu yerlilerin yada ligdekilerin cenesiyle ugrasilir mi? Sayisiz ornekler var.tarik olcan felan biton para verdiler.tarik clde reus ve poldoskinin ex aski oldu.olcan iyi bir topcu yalan yok ama gs ye gelirken yaninda gobeginide getirdi.o paralara piyasayi bilen bilir yabanci liglerden on numara adamlar alinirdi.

Zaten bizim ligimizin gelismeme nedenidir bu is.Inslallah saglam yabancilar aliruzda buragin artisligiyle selcugun xavi gibi davranmasindan kurtuluruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sempatizann

cok karaktersiz bir oyuncu melo kafasinda gelirse sasirmam

Yahu birader senin takımında Emre,Lugano,Bilica gibi adamlar forma giymedi mi? Sen o adamları kral ilan etmedin mi ? Sanki onların hepsi sütten çıkmış ak kaşık,gelip Melo'ya falan sallıyorsunuz.Gerçekten anlamıyorum.

• Yetenekli bu sene gayet iyi top oynadi ama bize gelirse kaybolur gider dusuncesindeyim.Olcan ornegi gibi

• Gözünüzü seveyim ne atıfı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.