Şimdi Ara

Ati yi geforce ye çevirmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar. Ati ekran kartım var ATI 1950x Pro kullanıyorum. Bu kartı geforce gibi göstermem gerekiyor. Bi yolu varmı bunun? Overlock gibi yazılımlar işe yararmı çok önemli lütfen yardım edin. Bulamazsam harika bi ekran kartım olduğu halde geforce ye para vermem gerekecek tekrardan. Lütfen yardım.

• neden?
  • Biridge it oyunu için. Geforce tabanlı ekran kartı istiyor.
  • Aynı oyun için bende aynı sorunla karşılaştım biraz araştırma sonucu bir program bulmuştum ekran kartını ati veya nvidianın birkaç tane modeli(FX 5500, ati 9600) gibi gösterebilen. Fakat nvidia görünmesine rağmen yine de açmamıştı bridge it'i çok istiyordum bu oyunu oynamayı.
  • valla bende merak ettim oyunu onboard s3 oynarmı acaba sadece nvidiamı lazım?
  • EVet böyle bir şey var

zamanında Prince of Persia : Sand of time oynarken çok işime yaramıştı

işde download adresii

http://www.tommti-systems.de/main-Dateien/TOOLS/dontlinkthefile_3danalyzer-v236.exe

ekran görüntüsü
     Ati yi geforce ye çevirmek?

programa ekran kartının ne olacağına ve özelliklerini yaz yeterli....

indir kullanımına yardımcı olurum..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İndirdim uğraştım olmadı yardımcı olabilirmisiniz
  • Bahsettiğim program buydu, bu programla bende çok uğraş vermeme rağmen Bridge It oyununda işe yaramadı. Başka bir çözüm önerebilen var mı? Şöyle ekran kartı markasını zorunlu kılan oyunlar ne akla hizmeten yapılıyor anlamıyorum, hani çok ünlü bir oyun olsa ekran kartı satılsın diye yapıyolar dicemde böyle oyunlara yapmalarının mantığı nedir yani?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4F4EC4307 -- 1 Şubat 2009; 13:55:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.