Şimdi Ara

Ati X850XT ile nostaji testleri!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
3.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orjinalden alıntı: Soultrap

X850XT nin performansı idare ediyor hala.. Ama SM3.0 bile olmadıgı icin yeni oyunlarda hicbir efekt cizmiyor.. Goruntuler cogu oyunda cok vasat..

pek okadarda efekt özürlü oldunu sanmıyorum... Sadece bazı oyunlarda yok diğer çoğu oyun sm2 dede yeterli
  • Şimdilik kesinlikle SM 3.0 isteyen çok oyun yok ki.Yani bu kart piyasadaki oyunların %98 ini açar zaten...

Yanlış mı hatırlıyorum?

Ama SM3.0 destegi ile gelen efektleri cizemeyecek.. Ek olarak HDR olmayacak...

Daha once X800pro ile Oblivion ve Splinter Cell gibi cokta yeni olmayan oyunları oynamıstım ve goruntude yeni kartlar ile arasında daglar vardı...

Oyunu acmak ile alakalı degil, tabiki acar. Acamayacagı bir colin mcrae dirt var..

Ama SM3.0 destegi ile gelen efektleri cizemeyecek.. Ek olarak HDR olmayacak...

Daha once X800pro ile Oblivion ve Splinter Cell gibi cokta yeni olmayan oyunları oynamıstım ve goruntude yeni kartlar ile arasında daglar vardı...

Oblivionu bende oynadım hiçbir fark göremedim diğer kartlarla açıkcası....

Kim demiş sm3.0 gerekli değil diye? Kart sm3.0 ile çizilmiş görüntüleri ya gösteriyordur ya göstermiyordur.Sm2.0 ile sm3.0'da çizilen görüntüleri çizmek mümkün değil..Bir çok efekt sm2.0 ile görünmüyor.Bir çok görüntü çizilemiyor.

Orjinalden alıntı: silverdream

Oblivionu bende oynadım hiçbir fark göremedim diğer kartlarla açıkcası....

X850XT HDR yok bir kere nasıl fark olmaz?

Ek olarak oblivion parallax mapping destekledigi icin yeni kartlarda kayaların uzeri, agac govdeleri, yerlerdeki taslar tamamen hacim kazanıyor ve cok daha guzel gorunuyor..
  • e arkadaşlar 3 yıl olmuş kart çıkalı. Kendi adıma konuşuyorum her yıl zırt pırt sistem değiştirecek, ekran kartı alacak kadar zengin birisi değilim. aldğım sistemi 3-4 yıl kullanıyorum. oyunları açması bile şahsen beni sevindiriyor. Görüntü sm3 müş yok sm 10 muş çokta ilgilendirmiyor. Beğenmeyen varsa gider basar parayı 8800 Ultra alır bakar keyfine. tam fakir kartı işte ne güzel :D arkadaşda 6600GT var idi age of ampires 3 te sudaki efektleri o sm3 ile ben sm2 ile görüyordum. fark var evet ama bana yeniden ekran kartı aldırmadan oynatıyor alet helal olsun. konunun amcıda zaten nostalji, karttan çokta şeyler beklemeyin. 15 yıldır bilg. ile oyun oynuyorum, artık grafiklerin güzel yada çirkin olmasını pek tınlamıyorum heehehe. neyse benim görüşlerim bunlar. X850XT efsanedir benim için. (Voodoo 3 3500 den sonra tabe :D) sakın tartışma çıkmasın.

herkese kolay gele.

Orjinalden alıntı: tttttt

e arkadaşlar 3 yıl olmuş kart çıkalı. Kendi adıma konuşuyorum her yıl zırt pırt sistem değiştirecek, ekran kartı alacak kadar zengin birisi değilim. aldğım sistemi 3-4 yıl kullanıyorum. oyunları açması bile şahsen beni sevindiriyor. Görüntü sm3 müş yok sm 10 muş çokta ilgilendirmiyor. Beğenmeyen varsa gider basar parayı 8800 Ultra alır bakar keyfine. tam fakir kartı işte ne güzel :D arkadaşda 6600GT var idi age of ampires 3 te sudaki efektleri o sm3 ile ben sm2 ile görüyordum. fark var evet ama bana yeniden ekran kartı aldırmadan oynatıyor alet helal olsun. konunun amcıda zaten nostalji, karttan çokta şeyler beklemeyin. 15 yıldır bilg. ile oyun oynuyorum, artık grafiklerin güzel yada çirkin olmasını pek tınlamıyorum heehehe. neyse benim görüşlerim bunlar. X850XT efsanedir benim için. (Voodoo 3 3500 den sonra tabe :D) sakın tartışma çıkmasın.

herkese kolay gele.

Yok zaten harika karttı ve suanda bile hatırı sayılır performansa sahip ona lafımız yok zaten..

Ama objektif olmakta lazım SM3.0 ile goruntu farkı var ve ciddi sekilde var..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tttttt

e arkadaşlar 3 yıl olmuş kart çıkalı. Kendi adıma konuşuyorum her yıl zırt pırt sistem değiştirecek, ekran kartı alacak kadar zengin birisi değilim. aldğım sistemi 3-4 yıl kullanıyorum. oyunları açması bile şahsen beni sevindiriyor. Görüntü sm3 müş yok sm 10 muş çokta ilgilendirmiyor. Beğenmeyen varsa gider basar parayı 8800 Ultra alır bakar keyfine. tam fakir kartı işte ne güzel :D arkadaşda 6600GT var idi age of ampires 3 te sudaki efektleri o sm3 ile ben sm2 ile görüyordum. fark var evet ama bana yeniden ekran kartı aldırmadan oynatıyor alet helal olsun. konunun amcıda zaten nostalji, karttan çokta şeyler beklemeyin. 15 yıldır bilg. ile oyun oynuyorum, artık grafiklerin güzel yada çirkin olmasını pek tınlamıyorum heehehe. neyse benim görüşlerim bunlar. X850XT efsanedir benim için. (Voodoo 3 3500 den sonra tabe :D) sakın tartışma çıkmasın.

herkese kolay gele.

Yok zaten harika karttı ve suanda bile hatırı sayılır performansa sahip ona lafımız yok zaten..

Ama objektif olmakta lazım SM3.0 ile goruntu farkı var ve ciddi sekilde var..

evet dostum görüntü farkı var. hatta HDR özelliğinde tamamen değişiyor görüntü. o konuda katılıyorum.

• Bakin arkadaslar. Bu kart gercekten parasini son kurusuna kadar haketmis bir karttir. Bakin bir DH deki imzalara halaa X8XX serisinden 100 lerce kullaniciya rastlarasiniz ama GF 68xx serisinden hemen hemen hic yok neredeyse.

Benim 1100YTL ye aldihim X850XT PE halaa durur. Bir kac kez satisa cikardim ama kimse 250YTL vermeyince ondan assagi satacagima dolabimda saklarim daha iyi dedim. Su anda yigenimin PC sinde hizmet görüyor kendisi ve simdiye kadar acmam dedigi bir oyunla karsilasmadik

Kalaba mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: UUGURLUU

Bakin arkadaslar. Bu kart gercekten parasini son kurusuna kadar haketmis bir karttir. Bakin bir DH deki imzalara halaa X8XX serisinden 100 lerce kullaniciya rastlarasiniz ama GF 68xx serisinden hemen hemen hic yok neredeyse.

Benim 1100YTL ye aldihim X850XT PE halaa durur. Bir kac kez satisa cikardim ama kimse 250YTL vermeyince ondan assagi satacagima dolabimda saklarim daha iyi dedim. Su anda yigenimin PC sinde hizmet görüyor kendisi ve simdiye kadar acmam dedigi bir oyunla karsilasmadik

Ben bir ara bu kartı alacaktım.Haberim olsa seninkini alırdım.Neyse baba karttır.Tek eksiği SM3 desteklemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkacmaz -- 14 Temmuz 2007; 17:43:03 >
  • HDR dedimiz şey aslen ışık efekti evet malesef bu kart bundan yoksun ama onsuzda idare ediyoz işte

Bu arada hdr yi bu kartta acabildiğim bazı oyunlar var mesela Spaceforce:Rougue Universe de açılıyo ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverdream -- 14 Temmuz 2007; 17:55:27 >
  • bende bu kartla x1600xt arasında kalmıştım terichimi x1600xt den yana kullanmıştım
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.