ewt arkadaşlar toshiba tecra a7-111 (+512ram) notebooktan alınmıtır.daha düzgün görüntüler koymak isterdim fakat polisler rahat bırakmıyo.bu arada sadece son resimde trainer açtım.malum 2.000.000 bounty den sonra 20 polis etrafta zor oluyo :)) başka oyunlardanda görüntüler ekliyecem inş. bu arada oyun çöz. 1024*768 de max detaylarda.detaylar optionsta ilk çıkan menüdeki max.2 tuşuna basıpta daha da geliştirmedim.
ee yuhh resimler küçülmüş... en kısa zamanda halledecem.bekleyin...
Aslında bir de oyunlardaki fps'yi söylersen daha aydınlatıcı olur.. Oyunlardaki fps için fraps programını kullanabilirsiniz..Ayrıca oyunlarda screenshot alabilir ve de video çekebilirsiniz.. http://www.fraps.com/download.php
alışamadım hala bu foruma eksiklerim oluyo :) RAPİDSHARE yazın yıldızlı yere
r-a_p-i_d-s_h-a_r-e işte
Yaw resimler iyi güzel de oyun akıcı mı onu anlamak lazım.. Yoksa 10fps ile çok süper resim almışsın bi kıymeti yok.. O dediğim programı yüklersen fps(saniyedeki resim sayısı) 'yi görebilirsin.. Fps'li photo koyarsan daha aydınlatıcı olur bence.. Bir de ne kadar oyun oynayabiliyorsun..Isınma sorunu oluyor mu?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme