Şimdi Ara

ATI Tray Tools kullanımı resimli + 48xx serisi eklendi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
2
Favori
46.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben imzamdaki sistemi kullanıyorum.Ati tray tool u kullanmaya çalıştım ama yaptığım en ufak değişiklikte birgisayar reset atıyor.bunun sebebi nedir.bende Ati tool kullanmak zorunda kaldım.Ati tool ile GPU 725 den 810 a memory de 1600 den 2100 e rahat çıkıyor.Ama Tray tool un özelliklerin mahrum kalıyorum maalesef.Bu reset atmanın sebebi nedir.Güç kaynağı desek Ati tool da sorun çıkmıyor...
  • aynen katılıyorum örneğin gpu yu 800 den 800,1 yapsam reset atıyor :S
  • Arkadaşlar bu programın versiyonu 1.3.6.1042 lakin daha üst sürümleride var neden onları kullanmayı denemiyoruz.
    Birde 2600 pro sonic ddr3 600/1400 ekran kartı bu program ile oc olurmu veya olabilecek bir program yokmu? Ati tool ile bir türlü olmadı ne yaptıysam def. haline geri döndü.
  • güzel anlatım hd4850 ile kullanıyorum yavaştan kurcalamaya başlamıştım ama burada kurcalanmışı varmış

özellikle şu profil olayı çok güzel olmuş.
  • evet 48xx serisi eklenmiş artık kurcalmaya başlayabilir
  • tam sürüm çıksada vista 64 tede çalıştırsak artık...
  • bende niye calıstıramadım diyorum demek vista 64 de çalışmıyormuş tüh yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Masticore -- 25 Eylül 2008; 23:52:16 >
  • ARKADAŞLAR bende son sürümü indirdim fakat çalıştıramıyorum programı vista 64 bit kullanıyorum dijital olarak imzalanmamış sürüçü diyor açamıyo bitürlü nasıl açarız bu mereti ?
  • arkadaşlar , ATT'de belirtilen ayarları yaptıktan sonra progamın sürekli çalışması gerekli mi yoksa kapatsak da ayarlar geçerli olur mu?

teşekkürler
  • GPU hızı 834'ten 864'e
    MEMORY hızını 960'dan 972'ye yükselttim.

Bu işlemi yaparken sıcaklık 48di şu an 65-66

Şimdi yeniden başlatıcam pcyi.

Umarım sıcaklık düzelir biraz.
  • bende vista ultimate 64bit var çalışrmı acaba
  • arkadaşlar ben 4870 ve vista kullanıyorum ancak program bisonraki windows açılışında çöküyor,yapılan ayarlar gidiyor ve tekrar yapılamıyor.ben sadece fan hızı ve osd display i kullanıyodum ancak sadece fan hızını kontrol edebiliyorum şuan.beta olduğu için midir?
  • Hayırlısı olsun bakalım ati sürücü hakkınd a bişile r yapmaya başlamış gidiyor zaten bu aralar
  • mrb arkadaşlar.ekran kartıma overclock yapıcam modeli atix1550 512'lik overclock olur mu bu karta?
  • çok güzel bi anlatım olmuş çok teşekkür ederim kardeşim
  • mrb arkadaşlar.ekran kartım ati hd3200 o/b bu karta o/c yapma imkanım varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hüseyin_07

mrb arkadaşlar.ekran kartım ati hd3200 o/b bu karta o/c yapma imkanım varmı?

benim ECS 780gm-a anakart da aynı ekran kartı var 1-2 ay kullanmıştın onboard kartlara göre oldça iiyidir. Bios ayarlarından Mhz sini yükseltmek mümkün. Ati Tray Tool ile denemedm.
  • verdiğiniz bilği için teşekkür ederim.o mhz ayarını yükseltmeyi nası yapıcam biraz anlatırmısınız?
  • Anakart özelliğine göre değişir Bios menüsü beninm karta göre anlatıcam.

Eğer ECS 780gm-a anakart kullanıosan aynen bu şekilde..

Önce bios a giriyoruz (pc açılışında DEL tuşuna basarak) Daha sonra Bios ta oveclock yapılan bölüme girmemiz lazm benim anakartda M.I.B (MB Intelligent Bios) die bi seçenek var oveclcok ayaraları burada. Buraya girdikten sora GFX ENgine Clock Override die bi seçenek var o Disable dir büyük ihtimal onu Enable yapıpı aktif hale getiriyoruz ve karşımıza ekran kartımızn Mhz si çıkıo standart olarak 500 oluo. Bunu değiştirerek ekran kartını hızlandırabilirsn. Birden çok yükseklere çıkarma ben 600-650 arası çalıştıroyodum.

Kolay gelsn..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.